Επιστροφή στο Forum : Campings για Ευρώπη;;
Ξέρει κανείς φίλος από το Forum να μου πει που θα βρώ καταχωρήσεις για Destinator PN σχετικά μεCampings για Ευρώπη;;
Νά'μαστε όλοι καλά.
Φίλε σε 3 Ευρωπαϊκές χώρες που έχω ασχοληθεί με χάρτη τους δεν βρήκα στα σημεία ενδιαφέροντος να περιέχει τέτοια στοχεία.
Παλιότερα σε κάποια ταξίδια με μοτοσυκλέτα χρησιμοποιούσα τέτοιους οδηγούς http://www.amazon.com/Travelers-Guide-European-Camping-Explore/dp/0965296881.
Ρίξε μιά ματιά και εδώ http://www.europe-camping-guide.com/ παρουσιάζονται κάποια camping ανά χώρα με στοιχεία και διευθύνσεις. Θα βρείς και άλλους τέτοιoυς οδηγούς με μιά αναzήτηση σtο google. Νομίζω οτι μιά λυση είναι να εντοπίσεις σε κάθε προορισμό σου 2-3 camping και να τα περάσεις με διευθύνσεις στα αγαπημένα σου. :D
Πιστεύεις ότι ο οδηγός που μου γράφεις του Amazon αξίζει να τον αγοράσω; Έχει δηλαδή όλα τα camping και το πως θα πάς, έτσι ώστε να τα βάλω στα αγαπημένα μου στο Destinator;
Ευχαριστώ πολύ
Οχι φίλε μου δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο οδηγό, μιά ιδέα σου έδωσα γιά να ψάξεις.
Αν έχεις την διεύθυνση εύκολα την περνάς στα αγαπημένα σου. :-)
Ξέρει κανείς φίλος από το Forum να μου πει που θα βρώ καταχωρήσεις για Destinator PN σχετικά μεCampings για Ευρώπη;;
Νά'μαστε όλοι καλά.
Μια καλή λύση είναι να κάνεις registration στο POIhandler και να κατεβάσεις (δωρεάν) τα campsites από τις χώρες της Ευρώπης που υποστηρίζει (όπως: The Netherlands, Belgium, Germany, France, Austria, Switzerland, Spain, Italy, Norway, Denmark, Sweden, United Kingdom, Luxembourg, Portugal, Finland, Ireland, Poland, Czech Republic, κ.α.) .
Για το POIhandler έχει ξαναγίνει συζήτηση αλλού.. να αναφέρω όμως πως είναι μια ανοιχτή βάση δεδομένων για POIs με όλα τα καλά και κακά που αυτό σημαίνει..
Για Ελλάδα έχουν καταχωρηθεί 124 campsites
Και βέβαια μπορείς να βρείς κι άλλες κατηγορίες POIs για τις παραπάνω χώρες. Τα speedcams είναι με πληρωμή
Νά'μαστε όλοι καλά.
Μια καλή λύση είναι να κάνεις registration στο POIhandler και να κατεβάσεις (δωρεάν) τα campsites από τις χώρες της Ευρώπης που υποστηρίζει (όπως: The Netherlands, Belgium, Germany, France, Austria, Switzerland, Spain, Italy, Norway, Denmark, Sweden, United Kingdom, Luxembourg, Portugal, Finland, Ireland, Poland, Czech Republic, κ.α.) .
Για το POIhandler έχει ξαναγίνει συζήτηση αλλού.. να αναφέρω όμως πως είναι μια ανοιχτή βάση δεδομένων για POIs με όλα τα καλά και κακά που αυτό σημαίνει..
Και βέβαια μπορείς να βρείς κι άλλες κατηγορίες POIs για τις παραπάνω χώρες. Τα speedcams είναι με πληρωμή
Καλό ακούγεται το POIhandler, γιατί όμως βάζεις αποσιοποιητικά;;; Κάτι κρύβεται που πρέπει να προσέξω;;;τι καλά και κακά σημαίνει;;;
Νά'μαστε όλοι καλά.
Καλό ακούγεται το POIhandler, γιατί όμως βάζεις αποσιοποιητικά;;; Κάτι κρύβεται που πρέπει να προσέξω;;;τι καλά και κακά σημαίνει;;;
Δεν κρύβεται τίποτα πονηρό. Με τα αποσιοποιητικά εννοώ πως τα παραπάνω POIs είναι ανεβασμένα από διάφορους χρήστες και ως εκ τούτου δεν υπάρχει εγγύηση για την ακρίβειά τους. Δεν γνωρίζω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα που να έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα. Το αναφέρω όμως για να μην είμαστε και απόλυτοι στις απαιτήσεις μας.
Σχετική συζήτηση έγινε κι εδώ (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2192&sid=7d45e9bbaa527b64b3c2562fc560b8b0).
Το συγκεκριμένο site το έχω προτείνει για συλλογή POIs για την Ελλάδα σε άλλο topic (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1864&postdays=0&postorder=asc&start=45&sid=42b6f6925a2c2f2d3c74c30f39c762b9) όπου αναφέρονται οι πρώτες εντυπώσεις και τα προτερήματα/μειονεκτήματα του site.
Συνεργάζεται με το POIedit για αυτόματο συγχρονισμό των POIs χωρίς να χρειάζεται να μπείς στο site. Προς το παρόν υπάρχουν σχεδόν όσα POIs έχουν αναφερθεί σ'αυτό το forum, πλήν των speedcams.
Αν κάνετε τον κόπο να εγγραφτείτε ανεβάστε και κανα POI.. έστω κι ένα.. γιατί μέχρι σήμερα μόνο τρια άτομα γνωρίζω να έχουν ανεβάσει POIs εκεί... και παρόλα αυτά υπάρχουν 1400+ POIs για Ελλάδα.. :!:
Αν κατάλαβα καλά χρειάζεται κανείς το προγραμματάκι POIedit για να μετατρέψει το format των POI που δίνει το συγκεκριμένο site, σε format αναγνωρίσημο από το Destinator PN.
Τα λέω σωστα;;;
Από κει και πέρα, που βρίσκουμε το POIedit ;Χρειάζεται να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας ή στο PPC;
Ευχαριστώ πολύ!
Αν κατάλαβα καλά χρειάζεται κανείς το προγραμματάκι POIedit για να μετατρέψει το format των POI που δίνει το συγκεκριμένο site, σε format αναγνωρίσημο από το Destinator PN.
Τα λέω σωστα;;;
Από κει και πέρα, που βρίσκουμε το POIedit ;Χρειάζεται να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας ή στο PPC;
Ευχαριστώ πολύ!
Τα POIs μπορείς να τα κατεβάσεις από το POIhandler (Downloads) επιλέγοντας την μορφή .dat για destinator PN (δεν είναι απαραίτητο το POIedit στην περίπτωση αυτή).
Το POIedit μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ (http://www.poiedit.com/downloads.htm)
Θα σου ζητηθεί να κάνεις click σε διαφημιστικό. Ανοίγει το διαφημιστικό, το κλείνεις και μετά μπορείς να κατεβάσεις το POIedit.
Λειτουργεί σε PC. Υπάρχει συνοδό προγραμματάκι για το PDA στην ίδια σελίδα το οποίο χρειάζεται εαν θέλεις να συγχρονίζεις κατευθείαν τα POI στο PDA. Το πλεονέκτημα με το POIedit είναι ότι έχεις όλες τις κατηγορίες μπροστά σου για να επιλέξεις ποιά/ες θέλεις να κατεβάσεις..
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.