Επιστροφή στο Forum : ΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
Ρε παιδιά δύο εβδομάδες έλειψα στο εξωτερικό, επιστρέφω και βρήσκω το forum άνω κάτω. Επειδή δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να καταλάβω τί έγινε μπορεί κάποιος (από τους εμπλεκόμενους ή μή - τα παιδιά της NGI ισώς - ώς διαχειριές του forum) να μου εξηγήσει τί έγινε και 2 από τα μέλη με την σημαντικότερη παρουσία είναι εκτός του forum αυτή τη στιγμή?
Αυριο θα τα μάθεις από πρώτο χέρι φίλε. :D
vasiliadis1
21-11-06, 15:24
γιατι? τι ειναι αυριο? :-k
vasiliadis1
21-11-06, 15:26
Ρε παιδιά δύο εβδομάδες έλειψα στο εξωτερικό, επιστρέφω και βρήσκω το forum άνω κάτω. Επειδή δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να καταλάβω τί έγινε μπορεί κάποιος (από τους εμπλεκόμενους ή μή - τα παιδιά της NGI ισώς - ώς διαχειριές του forum) να μου εξηγήσει τί έγινε και 2 από τα μέλη με την σημαντικότερη παρουσία είναι εκτός του forum αυτή τη στιγμή?
κανονισε να ξαναλειψεις τοσο καιρο......ειδες πως τα καταφερες?? :lol: :lol:
Άμα μάθεις πε μου και μένα!
Γιατί πράματα και θάμματα συμβαίνουν στο στρουμφοχωριό!!!
Από αλλού τον περιμέναμε τον δρακουμέλ,
από αλλού μας ήρθε... άλλωστε τι σόι δρακουμελ θα ήταν άμα δεν αιφνιδίαζε?
Γιατί η ζωή, δεν είναι παραμύθι (το σλόγκαν των ημερών)...
Το συνταρακτικό πάντως νεο που δημοσιεύτηκε προσφάτως στη στρουμφοεημερίδα, είναι ότι η στρουμφοφωνή τα βρήκε με τη στρουμφαμίλ και έκαναν κόμμα και κατεβαίνουν στις εκλογές ως ανεξάρτητες.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς (σύνθημα που κολλάει παντού!)
joannita :-D
Θα προτιμούσα μια απάντηση για το τί έγινε από κάποιο ουδέτερο παρατηρητή (γιαυτό ανάφερα την NGI) αλλά μάλον το θέμα είναι πολύ ζεστό για να το αγγίξει κάποιος ... Αν μάθω joannita θα σου πώ και σένα.
Θα προτιμούσα μια απάντηση για το τί έγινε από κάποιο ουδέτερο παρατηρητή (γιαυτό ανάφερα την NGI) αλλά μάλον το θέμα είναι πολύ ζεστό για να το αγγίξει κάποιος ... Αν μάθω joannita θα σου πώ και σένα.
Εμένα μου φαίνεται κρύο το θέμα, αλλά δυστυχώς από κάποιους δεν θεωρούμαι ουδέτερος και σίγουρα δεν είμαι παρατηρητής.
Ας περιμένουμε να μιλήσουν αυτοί που πρέπει. :D
τι αβαταρ είναι αυτό καλέ?
ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ? :-D
τι αβαταρ είναι αυτό καλέ?
ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ? :-D
Ακριβώς. Καλέ που το κατάλαβες ? :D
Το συνταρακτικό πάντως νεο που δημοσιεύτηκε προσφάτως στη στρουμφοεημερίδα, είναι ότι η στρουμφοφωνή τα βρήκε με τη στρουμφαμίλ και έκαναν κόμμα και κατεβαίνουν στις εκλογές ως ανεξάρτητες.
Δεν σου ξεφευγει τιποτε ε? :wink: :lol: :lol:
mastoris than.
23-11-06, 02:53
Άμα μάθεις πε μου και μένα!
Γιατί πράματα και θάμματα συμβαίνουν στο στρουμφοχωριό!!!
Από αλλού τον περιμέναμε τον δρακουμέλ,
από αλλού μας ήρθε... άλλωστε τι σόι δρακουμελ θα ήταν άμα δεν αιφνιδίαζε?
Γιατί η ζωή, δεν είναι παραμύθι (το σλόγκαν των ημερών)...
Το συνταρακτικό πάντως νεο που δημοσιεύτηκε προσφάτως στη στρουμφοεημερίδα, είναι ότι η στρουμφοφωνή τα βρήκε με τη στρουμφαμίλ και έκαναν κόμμα και κατεβαίνουν στις εκλογές ως ανεξάρτητες.Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς (σύνθημα που κολλάει παντού!)
joannita :-D
Ενάντια στη ντόπια και ξένη αντίδραση;
εντός, εκτός και επι τα αυτά... :-D
Πως ήμασταν
Εμένα δυστυχώς την εχουν βγάλει "βλαμένη" και "σπαστική" :cry: :cry: γιατι τους σπαει τα νευρα οπως λενε με το στριψε εδω και στριψε εκεί...
:lol: :lol: :lol: :lol:
αχχ τσοανίτα πως να είσαι,,,,αχχχ , δεν μπορω να κλείσω ματι 3.00 νυχτιατικά.... :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ρε την τσοαντιτα, εγω θελω να ειναι καμια 2 μετρη αδερφη σαν αυτες που ειναι στην ιερα οδο :lol: :lol: :lol: να σας δω μετα να τρεχετε ολοι πανικοβλητοι και να σας τραβαω βιντεο, ουτε το destinator να μην προλαβετε να ανοιξετε, αυτο και τιποτε αλλο στον κοσμο :lol: :lol:
αχχχχχ τσοανίτααααααα
Κατι απο βραζιλιανικο σηριαλ μου κανει.......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λες η επισημη αγαπημενη (φωνη) ολων μας (Joanitta) να μεταγλωτίζει την Χουάνα την Παρθένα και την Καρμελίτα ... :lol: :lol:[/quote]
Κι εγώ το ίδιο... Σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι, παρέα με την Joannita πάω. Λες και πάω σε κανά κουτούκι στον Πειραιά που δεν ξέρω που είναι! :D
κατα την γνωμη μου θα πρεπει να βαλουν φωνη που να ειναι πιο παθιαρικη, ρομαντικη, που θα μας εξαπτει την φαντασια και θα ειναι μια ευχαριστη νοτα στην καθημερινη ζωη μεσα στο αυτοκινιτο
Ωχ ωχ!!! Κανε Θεε μου να μην το δει η Ιωάννα :shock: :shock:
:-$ :-$ :-$ :-$ =D> :smt040
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ...
επιτρέψατέ μου να θέσω μια πρόταση ....
Προτείνω λοιπόν να χρησιμοποιείσουμε την φωνή της κ.κ. ΜΑΡΙΕΤΑΣ και να βάλουμε και σαν ΒΜΡ το απολαυστικό κολιέ της .. εκείνο με τα μαργαριτάρια u know !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μόνο ο αγαπημένος μου MinOtaVrS, στάθηκε πιστός σύντροφος ώς το τέλος και άρα δικαιούται να έχει την πνευματική μου ιδιοκτησία εφεξής… :smt020
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :smt008 :smt007 :smt055 :smt054 :smt050 :smt049 :smt057 :smt118
Και το έλεγα εγώ μην προκαλείτε την Joannita. Τώρα έγινε ένα μπάχαλο το thread, το forum, η NGI …. και η φωνή στο Destinator.
Τόσο καιρό καλά τα είχα καταφέρει ... τώρα πάει μου το χαλάσατε το μαγαζί !!!!
:smt076
Κυριοι σας ενημερωνω πως το ΘΕΜΑ δεν θα κλειδωθεί!!
Εκφραστείτε ελευθερα!
( εξαιρείται το μελος mushasi! )
ελάτε κύριε cgavar σααας παρακαλούμε μηη μας σβήσετε
θα είμαστε φρόνιμα ( :wink: ) εσείς που είστε τόσο καλός κύριος? ( :evil: )
Πολυ εύκολα αλλάζετε γνώμη εδώ μέσα! Πάντως ένα έχω να πω: μάνα είναι μόνο μία!!
Ωωωωωωω!!!
Αυτο ειναι καθαρη περιπτωση "κουμπαριας"
Παιρνεις θεση ξεκαθαρη υπερ της manoulas.Αυτο Κυριοι δεν θα το αφησουμε να περασει ετσι.
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
Και εγω σε αγαπάω... :-D :-D :-D :-D
O:) εγώ είμαι ένα αγγελούδι :roll:
http://img319.imageshack.us/img319/903/okqj9.gif (http://img319.imageshack.us/my.php?image=okqj9.gif)
Κι εγώ είμαι Ιπποπόταμος :-D
Και πως γίναμε…
αν αντιληφθω οτι αλλαξε η φωνη στο 6 (που 6 ακουμε και 6 δε βλεπουμε) θα αλλαξω προγραμμα πλοηγησης
αν αντιληφθω οτι αλλαξε η φωνη στο 6 (που 6 ακουμε και 6 δε βλεπουμε) θα αλλαξω προγραμμα πλοηγησης
Ποιό θα βάλεις δηλαδή ? :-D
ένα πουλάκι μου είπε ότι στο 6 θα έχετε περισσότερες και πολύ ενδιαφέρουσες ηχητικές επιλογές :wink: :-D
Επρεπε όμως να είχαμε και τον Κούλη, να έχουμε και μιά ανδρική επιλογή στις φωνές. :D
Κούλη παιδί μου, επειδή ήσουν φωνητική αποκάλυψη, εμφανίσου να οργανώσουμε την ανδρική ηχογράφηση... :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.