Επιστροφή στο Forum : ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΗΜΕΙΩΝ
Θα ηθελα τα φωτα σας στο εξης.
Παραδειγμα:
Ειμαι πανω σε ενα βουνο, με το χ300 ανοικτο αλλα χωρις να το εχω χρησιμοποιησει για να φτασω εκει, με εχουν παει αλλοι.
Πως μπορω να αποθηκευσω τη συγκεκριμενη θεση και οταν την χρειαστω να παω μονος μου να μου βγαλει τη διαδρομη απο το σπιτι μου εως το σημειο;
http://www.freenetpages.co.uk/hp/barrydavies/osgps_main.html
Σου στέλνω και οδηγίες με PM. :D
Εχω την εντυπωση ότι υπάρχει πιο απλή λύση ...Εχοντας το destinator ανοιχτό στο σημειο που βρισκεσαι ,προφανως το βελάκι δειχνει τη θεση σου κανε tap&hold με το πενάκι μεχρι να εμφανιστει μια λιστα επιλογων με τις επιλογες " ορισμός αφετηριας , εισαγωγη στα αγαπημενα κτλ..." ,διαλέγεις την 2η επιλογή και στο εισάγει στα αγαπημένα κατευθειαν με τη δυνατοτητα να του δωσεις και ενα ονομα-περιγραφη για το σημείο ...αυτο ηταν
ετσι εχω περασει παρα πολλά σημεια εκτος & εντος χαρτών... :)
Δίκιο έχεις αλλά ο φίλος δεν διευκρίνισε ποιό πρόγραμα χρησιμοποιεί και δεν γνωρίζω και το Χ300. Εδωσα λοιπόν μιά λύση γιά όλες τις περιπτώσεις. :D
Εχω την εντυπωση ότι υπάρχει πιο απλή λύση ...Εχοντας το destinator ανοιχτό στο σημειο που βρισκεσαι ,προφανως το βελάκι δειχνει τη θεση σου κανε tap&hold με το πενάκι μεχρι να εμφανιστει μια λιστα επιλογων με τις επιλογες " ορισμός αφετηριας , εισαγωγη στα αγαπημενα κτλ..." ,διαλέγεις την 2η επιλογή και στο εισάγει στα αγαπημένα κατευθειαν με τη δυνατοτητα να του δωσεις και ενα ονομα-περιγραφη για το σημείο ...αυτο ηταν
ετσι εχω περασει παρα πολλά σημεια εκτος & εντος χαρτών... :)
An einai ektos xarti pos tha dimiourgisei diadromi?
Den prepei na orisei sigekrimeno dromo mesa ston xarti?
Το παραπάνω δουλευει σε χαρτογραφημένες περιοχές ή σημεια εκτος αλλά κοντα σε αυτές..για τα υπόλοιπα χρησιμοποιείς κάποιο απο τα γνωστα gpsdash,oziexplorer,κτλ.. :)
Το Χ300 ειναι της MLS Destinator, και δεν ειναι Pocket PC αλλα σκετο DESTINATOR.
Εχω δει φιλο που εχει GARMIN να αποθηκευει το σημειο που θελει αλλα δεν ξερω πως γινεται σε μενα, και αν το αποθηκευσω στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ πχ πως μπορω μετα να ορισω τη διαδρομη απο το σπιτι μου μεχρι του αποθηκευμενου σημειου ;
και αν το αποθηκευσω στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ πχ πως μπορω μετα να ορισω τη διαδρομη απο το σπιτι μου μεχρι του αποθηκευμενου σημειου ;
Εφόσον έχεις μια καταχώρηση στα Αγαπημένα π.χ. "Σπίτι Γιώργου", tap στο "Σπίτι Γιώργου" και μετά tap στο πλοήγηση.
Εννοείται ότι βρίσκεται σε χαρτογραφημένη περιοχή και το "σπίτι" σου και το "Σπίτι Γιώργου"
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? :(
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4530
Γνωρίζει κανείς σας παιδιά αν μπορεί να γίνει μετονομασία στο ιστορικό? Αν μπορείς να αλλάξεις δηλ. την οδό που αναφέρει με κάποιο όνομα?
ChrisAthens
28-01-08, 20:12
Γνωρίζει κανείς σας παιδιά αν μπορεί να γίνει μετονομασία στο ιστορικό? Αν μπορείς να αλλάξεις δηλ. την οδό που αναφέρει με κάποιο όνομα?
Οχι απ΄ότι ξέρω. Μπορείς να στείλεις τις παρατηρήσεις σου για μετονομασία οδού και εφ΄όσον επιβεβαιωθεί θα συμπεριληφθεί σε επόμενη έκδοση του χάρτη.
Ισως δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοώ ότι, αντί οι τελευταίες διαδρομές που αποθηκεύονται στο ιστορικό να τις βλέπεις ως ''τάδε οδός-περιοχή- κωδικός...'' να μπορούμε να τις μετονομάσουμε σε ''Γιάννης'' πχ. Απλά για να μην ''φορτώνουμε'' τα αγαπημένα.
ChrisAthens
28-01-08, 20:40
Ισως δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοώ ότι, αντί οι τελευταίες διαδρομές που αποθηκεύονται στο ιστορικό να τις βλέπεις ως ''τάδε οδός-περιοχή- κωδικός...'' να μπορούμε να τις μετονομάσουμε σε ''Γιάννης'' πχ. Απλά για να μην ''φορτώνουμε'' τα αγαπημένα.
Όχι, μόνο αν αποθηκευτεί στα αγαπημένα με ότι όνομα θέλεις φυσικά. Τα στοιχεία με τα οποία βλέπεις ένα αντικείμενο ιστορικού λαμβάνονται από την βάση δεδομένων του εκάστοτε χάρτη.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.