PDA

Επιστροφή στο Forum : Δεν δουλεύει σωστά η αποφυγή δρόμων

vlazaras
13-10-05, 11:37
Δεν δουλεύει η αποφυγή δρόμων. Έτσι ενώ σε μία διαδρομή ζητάω την αποφυγή της Αττικής οδού και την πρώτη φορά λειτούργησε κανονικά, στην συνέχεια δεν ξαναλειτούργησε για τον ίδιο ή για οποιονδήποτε άλλο προορισμό.ενώ ζητάω την αποφυγή της, το πρόγραμμα επιμένει να με στέλνει μέσω αττικής οδού και μάλιστα στο Ηράκλειο που υπάρχουν πολλές εναλλακτικές διαδρομές.
Υ.Σ Δοκίμασα να αποφύγω την αττική οδό και με την επιλογή αποφυγής δρόμων με διόδια, αλλά ούτε αυτό λειτουργεί.
Help!!! :!: :shock:

ahilleas
13-10-05, 12:20
Δοκίμασε, αφού πρώτα επιλέξεις και τσεκάρεις την αποφυγή Αττικής Οδού, να υπολογίσεις την διαδρομή προς τον προορισμό σου, κατόπιν να κάνεις ακύρωση διαδρομής και αμέσως μετά ξαναδώσε για υπολογισμό διαδρομής την διεύθυνση που θέλεις. Πρέπει τώρα να έχει λάβει υπ' όψιν την αποφυγή.

ahilleas
24-10-05, 10:36
Δεν δουλεύει η αποφυγή δρόμων. Έτσι ενώ σε μία διαδρομή ζητάω την αποφυγή της Αττικής οδού και την πρώτη φορά λειτούργησε κανονικά, στην συνέχεια δεν ξαναλειτούργησε για τον ίδιο ή για οποιονδήποτε άλλο προορισμό.ενώ ζητάω την αποφυγή της, το πρόγραμμα επιμένει να με στέλνει μέσω αττικής οδού και μάλιστα στο Ηράκλειο που υπάρχουν πολλές εναλλακτικές διαδρομές.
Υ.Σ Δοκίμασα να αποφύγω την αττική οδό και με την επιλογή αποφυγής δρόμων με διόδια, αλλά ούτε αυτό λειτουργεί.
Help!!! :!: :shock:

Τελικά τι έγινε ; Δούλεψε ; :roll:

vlazaras
24-10-05, 14:35
Την πρώτη φορά που έκανα αυτό που μου σύστησες δούλεψε.
Από κει και πέρα δεν ξαναδούλεψε η αποφυγή για κανέναν άλλο προορισμό και με καμία προσπάθεια.
Το πρόγραμμα τρέφοντας λατρεία για την αττική οδό με πηγαίνει πάντα από εκεί.
Έτσι για προορισμούς όπως Θριάσιο νοσοκομεό και διεύθυνση για Νέο Ηράκλειο από Αγίους Αναργύρους μου
δίνει πάντα πλοήγηση μέσω αττικής οδού. :( :idea:
Πάντως σε ευχαριστώ
Σημείωση
Για ναλύσω το πρόβλημα δοκίμασα ακόμα και το επώδεινο Hard Reset και ξανα τοποθέτηση αλλά δεν λύθηκε.

ahilleas
24-10-05, 15:09
Την πρώτη φορά που έκανα αυτό που μου σύστησες δούλεψε.
Από κει και πέρα δεν ξαναδούλεψε η αποφυγή για κανέναν άλλο προορισμό και με καμία προσπάθεια.
Το πρόγραμμα τρέφοντας λατρεία για την αττική οδό με πηγαίνει πάντα από εκεί.
Έτσι για προορισμούς όπως Θριάσιο νοσοκομεό και διεύθυνση για Νέο Ηράκλειο από Αγίους Αναργύρους μου
δίνει πάντα πλοήγηση μέσω αττικής οδού. :( :idea:
Πάντως σε ευχαριστώ
Σημείωση
Για ναλύσω το πρόβλημα δοκίμασα ακόμα και το επώδεινο Hard Reset και ξανα τοποθέτηση αλλά δεν λύθηκε.

Είναι απορίας άξιο, γιατί σ' εμένα μετά την διαδικασία που περιέγραψα δουλεύει κάθε φορά κανονικά. Μιλάμε για Mio 168 και χάρτες Απριλίου 2005.
Εν αναμονή του PN λοιπόν. :wink:

vlazaras
24-10-05, 20:18
Φίλε σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ελπίζω με το PN να λυθεί το πρόβλημα.
Πάντως το ίδιο ακριβώς πακέτο χρησιμοποιώ και εγώ.

vlazaras
25-10-05, 17:31
Achillea. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τελικά σήμερα έλυσα το πρόβλημα με τον εξείς τρόπο.
Έκανα unιstall στον υπολογιστή την Ελληνική κονσόλα εγκατάστασης και τοποθέτησα την Αγγλική και στην συνέχεια τοποθέτησα ξανά το πρόγραμμα με την Αγγλική γλώσσα και πρόσθετη γλώσσα την Ελληνική.
Ως δια μαγείας δεν ξαναπαρουσίασε πρόβλημα. Επίσεις λύθηκαν και τα προβλήματα με κολλήματα του προγράμματος και της μη σωστής απεικόνησης των διοδίων.
Τώρα δουλεύουν όλα άψογα.
Υ.Σ
Ενοείται ότι ως γλώσσα και οπτική απεικόνιση χρησιμοποιώ τα ελληνικά. :idea: