Επιστροφή στο Forum : βοηθεια microsoft activesync
jimmyswash
08-04-10, 11:59
καλημερα σε ολη την παρεα!
το προβλημα που εχω με το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι οτι μου κανει απο μονο του επανακινησεις και δεν μπορω να περναω προγραμματα!το ιδιο ειχα παθει και με ενα μιο 168 που ειχα,τι μπορει να φταιει??
jimmyswash
08-04-10, 16:49
καλημερα σε ολη την παρεα!
το προβλημα που εχω με το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι οτι μου κανει απο μονο του επανακινησεις και δεν μπορω να περναω προγραμματα!το ιδιο ειχα παθει και με ενα μιο 168 που ειχα,τι μπορει να φταιει??
τελικα παιδια μαλλον εφταιγε η θυρα usb...το εβαλα σε αλλη και δεν εχω προβλημα!!
Προσπάθησες σε 'αλλο PC ? Το πιθανότερο είναι οτι (επειδή το εχω πάθει) παρφορτωμένο με προγράμματα PC οπου και αρχίζουν δυσλειτουργίες σε διάφορες εφαρμογές.Εάν κάνεις φορματ και επανεγκαταστήσεις το πρόγραμμα πιστεύω οτι θα λύσεις το πρόβλημα αλλα καλού κακού για άλλαξε και το καλώδιο και δοκίμασε και με άλλη συσκευή η τηλέφωνο με Windows.Eαν κανεις format φτιάξε ενα image με το Norton ghost οπου θα το βρεις και σε Boot CD (Hirren's boot cd)για να αποφυγεις μελλοντικές εγκαταστάσεις προγραμματων μετα το φορματ.Ελπίζω να βοήθησα.
Α! οταν αρχίζουν τα προβλήματα με τις USB που πότε τις "βλέπει" και πότε οχι και ειδικά σε αντιγραφή μεγάλων αρχείων από δίσκο σε δίσκο τότε...μάλλον δεν το γλειτώνεις το φορμάρισμα.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.