PDA

Επιστροφή στο Forum : Ο ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΕΡΟΣ

panosha
17-11-06, 11:54
Παιδιά γιά όσους δεν το κατάλαβαν ο φίλος και συνοδοιπόρος zeppelin έφθασε τις 2000 δημοσιεύσεις στο φόρουμ, από τις οποίες οι 1950 είναι γιά να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα δικά μας προβλήματα.
Νίκο να είσαι καλά, φρόντισε να είσαι πάντα εκεί γιατί σε έχουμε ανάγκη. Αντε σου εύχομαι και 5000.

http://img171.imageshack.us/img171/976/angrypcuserik6.gif

zeppelin
17-11-06, 12:43
Thanks. Αλλά ευχαριστώ κι εσάς που με τη συμβολή σας στο forum με κάνατε να μειώσω το ρυθμό γραψίματος!

Fox
17-11-06, 13:01
[quote="panosha"]Παιδιά γιά όσους δεν το κατάλαβαν ο φίλος και συνοδοιπόρος zeppelin έφθασε τις 2000 δημοσιεύσεις στο φόρουμ, από τις οποίες οι 1950 είναι γιά να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα δικά μας προβλήματα.
Νίκο να είσαι καλά, φρόντισε να είσαι πάντα εκεί γιατί σε έχουμε ανάγκη. Αντε σου εύχομαι και 5000.

Μακάρι να είχαμε και τους άλλους δύο φίλους και συνοδοιπόρους (MinO & grimak).Το τρίο αυτό ήταν αχτύπητο .
Εμένα οι τρείς τους από στραβάδι μου άνοιξαν τα μάτια σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Θεωρώ ότι το forum έχει γίνει πιο φτωχό από ότι το είχα γνωρίσει .
Θέλω να ελπίζω ότι οι δύο φίλοι θα γυρίσουν και πάλι μαζί μας και βέβαια να μην αναγκαστεί κανένας άλλος να αποχωρίσει .

panosha
17-11-06, 13:56
[quote=panosha]Παιδιά γιά όσους δεν το κατάλαβαν ο φίλος και συνοδοιπόρος zeppelin έφθασε τις 2000 δημοσιεύσεις στο φόρουμ, από τις οποίες οι 1950 είναι γιά να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα δικά μας προβλήματα.

Μακάρι να είχαμε και τους άλλους δύο φίλους και συνοδοιπόρους (MinO & grimak).Το τρίο αυτό ήταν αχτύπητο .
Εμένα οι τρείς τους από στραβάδι μου άνοιξαν τα μάτια σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Θέλω να ελπίζω ότι οι δύο φίλοι θα γυρίσουν και πάλι μαζί μας και βέβαια να μην αναγκαστεί κανένας άλλος να αποχωρίσει .
-------------------
+1
Γιά άλλη μιά φορά θα πω οτι ο καθένας από μας θα πρέπει να βάζει στην πάντα τις όποιες προσωπικές διαφωνίες και ασυμφωνίες και να είναι εδώ να προσφέρει με τον τρόπο που θέλει και μπορεί, όσο μπορεί και όσο θέλει. :roll:

vasiliadis1
17-11-06, 14:38
[quote=panosha]Παιδιά γιά όσους δεν το κατάλαβαν ο φίλος και συνοδοιπόρος zeppelin έφθασε τις 2000 δημοσιεύσεις στο φόρουμ, από τις οποίες οι 1950 είναι γιά να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα δικά μας προβλήματα.

-------------------
+1
Γιά άλλη μιά φορά θα πω οτι ο καθένας από μας θα πρέπει να βάζει στην πάντα τις όποιες προσωπικές διαφωνίες και ασυμφωνίες και να είναι εδώ να προσφέρει με τον τρόπο που θέλει και μπορεί, όσο μπορεί και όσο θέλει. :roll:
σε βολεψε η ολη ιστορια δεν μπορείς να πεις....

panosha
17-11-06, 15:01
Εσένα σε τρώει ο ............. σου. :-D

pppetros
17-11-06, 16:50
Εσένα σε τρώει ο ............. σου. :-D

Π Ε Σ Τ Α!!!!! :lol:

vasiliadis1
17-11-06, 17:15
Εσένα σε τρώει ο ............. σου. :-D [-X

spyrazf1
17-11-06, 17:18
μην τρωγεστε αμαν πια

pppetros
17-11-06, 18:40
μην τρωγεστε αμαν πια

Πιστευω οτι αστιευοντε. :shock:

panosha
17-11-06, 20:47
Βρε συ Αρη άνοιξα ένα νέο topic γιά να πούμε ένα ευχαριστώ στον zeppelin γιά την βοήθειά του και συ το ξεφτίλησες κι αυτό.
Αρκετά. Σε παρακαλώ σταμάτα να με προκαλείς κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου κράτησε το εκτός φόρουμ, τι φταίνε τόσα άτομα να μας ανέχονται ?
Εχουμε γίνει πιά οι γελοτωποιοί εδώ πέρα.
Συγνώμη γιά άλλη μία φορά από τους υπόλοιπους που δεν νομίζω να μας ανεχτούν γιά πολύ ακόμα. :oops: :oops: :oops:

vasiliadis1
17-11-06, 23:08
Βρε συ Αρη άνοιξα ένα νέο topic γιά να πούμε ένα ευχαριστώ στον zeppelin γιά την βοήθειά του και συ το ξεφτίλησες κι αυτό.
Αρκετά. Σε παρακαλώ σταμάτα να με προκαλείς κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου κράτησε το εκτός φόρουμ, τι φταίνε τόσα άτομα να μας ανέχονται ?
Εχουμε γίνει πιά οι γελοτωποιοί εδώ πέρα.
Συγνώμη γιά άλλη μία φορά από τους υπόλοιπους που δεν νομίζω να μας ανεχτούν γιά πολύ ακόμα. :oops: :oops: :oops:
δεν ειναι λίγοι αυτοι που δεν σε ανεχτηκαν, και αυτος που προκαλεις εισαι εσυ,,παρολα αυτα, δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου.

panosha
17-11-06, 23:57
Το ελπίζω και ευχαριστώ. :roll:

agggelosk
19-11-06, 02:39
lipon tha asxolitho ego

TOMPOULOGLOU

taxistas57
19-11-06, 18:47
Ενα ευχαριστώ και απο μένα για τις ενημερώσεις που μας κανεις..

joannita
03-03-08, 11:50
lipon tha asxolitho ego

TOMPOULOGLOU

Μα που πήγαν αυτοί οι συμφορουμίτες?
Καταπληκτικό ποστ \\:D/

ChrisAthens
03-03-08, 13:25
Μα που πήγαν αυτοί οι συμφορουμίτες?
Καταπληκτικό ποστ \\:D/

Μεταξύ του τελευταίου ποστ και του δικού σου έγραψες τις φωνητικές οδηγίες. Ε λοιπόν φαίνεται πως πέσαν ανασκελα εκστασιασμένοι από τη φωνή σου και δε λεν να συνέλθουν για να ποστάρουν!! :mrgreen:

joannita
03-03-08, 14:36
:smt071 Αστειάτορα! :???: