Επιστροφή στο Forum : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ..
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ DESTINATOR PN,6 NA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ
ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑ . ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ..ΓΙΝΕΤΑΙ ?????
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάς Διαχείρηση διαδρομής, Εκτέλεση διαδρομής και να πατήσεις Εγγραφή. Αυτό θα καταγράψει την διαδρομή σου, που μπορείς αργότερα να δείς με ταχύτητα Χ1, Χ2 και Χ3.
Εναλακτικά μπορείς να αποθηκεύσεις το σημείο στα Αγαπημένα σου και όποτε θέλεις με εντολή πλοήγησης να σε ξαναπάει απ' όπου βρίσκεσαι. :D
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ DESTINATOR PN,6 NA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ
ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑ . ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ..ΓΙΝΕΤΑΙ ?????
αν θες κατι καλο για καταγραφες δοκιμασε το gpsGate.
εχει nmea logger και την καταγραφη την αναπαραγεις
σε οποιο προγραμα θελεις.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..
ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?
ΕΧΩ ΚΑΙ GPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ...
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ
ΟΝΟΜΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η NGI ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ
ΣΤΑ DESTINATOR?? :!: :roll:
Παρε το Ozi explorer και χαρτες και εχεις αυτο που θες....
Παρε το Ozi explorer και χαρτες και εχεις αυτο που θες....
ΓΕΙΑ ΦΙΛΕ (BRAT) ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΟ DESTINATOR?
ΓΕΙΑ ΦΙΛΕ (BRAT) ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΟ DESTINATOR?
θελει να πει, βαλε και oziexplorer
www.oziexplorer.com
αν θελεις στο pda και τον χαρτη της αναβασης που ειναι φτιαγμενος για garmin gps στειλε πμ το mail σου.
Ακριβως αυτο ηθελα να πω..... το Dest ειναι φοβερο να σε παει στην αρχη του χωματοδρομου ( και απο οτι εχω δει , και οχι μονο :-D :-D :-D ) και μετα Οζι......
Ακριβως αυτο ηθελα να πω..... το Dest ειναι φοβερο να σε παει στην αρχη του χωματοδρομου ( και απο οτι εχω δει , και οχι μονο :-D :-D :-D ) και μετα Οζι......
+1
ΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ.. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ...
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΩ ?? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ??
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.??? :!:
την επαθες οπως ολοι μας,οταν κατεβασαμε το τελευταιο χαρτη με το που βγηκε.Ειχε αυτο το λαθος. Μετα το διορθωσανε οποτε πας και τον ξανακατεβαζεις
ΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ.. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.. ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ...
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.. ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΩ ?? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ??
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.??? :!:
Είναι τα αρχεία GreeceE.cos GreeceE.los (χάρτης Ελλάδας με αγγλικούς χαρακτήρες) και GreeceU.cos GreeceU.los (χάρτης Ελλάδας με ελληνικούς χαρακτήρες) στο (μνήμη ή κάρτα)\DestinatorApps\Destinator\UserData\For Links
ΓΙΑ ΚΑΝΤΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ........ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!!
ΤΑ ΒΡΗΚΑ GREEECEU.IOS-GREECE.COS TA ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩ?? ΜΕΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ?
ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
:!: :!:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.