PDA

Επιστροφή στο Forum : ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ

MAKIS32
17-02-05, 13:35
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15/02/05 ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ DESTINATOR ΜΕ ΤΟ MIO 168 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ "ΓΕΡΜΑΝΟΣ",ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:
ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΚΛΕΙΔΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΛΠ),ΚΑΝΩ ΑΝΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟ DESTINATOR ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙ ΟΤΙ "ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ?".
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΑΩ "ΝΑΙ" ,ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ "ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ", ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ,ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΥΗΝ ΑΡΧΗ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

maximi01
17-02-05, 14:50
Το πρόβλημα είναι γνωστό. Είσαι μάλλον ο τελευταίος που αγόρασες από την παρτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα συστήματα αυτά «κλείδωναν» λόγω bug μετά τις 30 Σεπτεμβρίου ακόμη και αν ήταν δηλωμένα !. Συνεργάτης μου που θα επιστρέψει σε λίγο θα σου δώσει ακριβείς οδηγίες και φυσικά θα χρειαστεί να κατεβάσεις τους νέους χάρτες από το site μας.

MAKIS32
17-02-05, 22:13
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΥ ΧΑΡΤΕΣ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ)?
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ ,ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

zeppelin
18-02-05, 16:31
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΥ ΧΑΡΤΕΣ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ)?
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ ,ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μπορείς να κατεβάσεις τους νέους χάρτες από την αντίστοιχη σελίδα μας στο http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 και να ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης. Αν δυσκολευτείς μπορείς να επικοινωνήσεις με το 6974617
Επίσης θα μπορούσες (αν δεν μένεις μακριά) να έρθεις στην NGi και να σου γράψουμε την σωστή εγκατάσταση του Destinator 3 στην SD σου. Αυτό θα έκανε εύκολη την εγκατάσταση του Destinator και στο μέλλον, αν την χρειαστείς...