Επιστροφή στο Forum : 7310 Xreiazomai boithia
Kalispera se ola ta paidia.
Kapoios filos thathela na moy dwsei mia lisi sto eksis problima.
Agorasa to 7310 arxes Dekembrioy kai toy ebala toys xartes Q4.2009 poy brika sto site kai eixa to dikaiwma na katebasw.ola kala.Prin merikes meres arxisa na to skalizw .Brika kapoy kai toys xartes Q1/2010 kai toys katebasa sto pc .Syndesa to 7310 kai prospathisa me copy -paste na alaksw toys xartes.Profanws kai den doylepse giati kathe neo xarti poy ebaza den ton eblepe .apofasisa na to meletisw perisotero giafto kai to epanefera me to backup poy eixa parei prin alaksw toys xartes tin proti fora.Apotelesma twra exw toys xartes Q1/2009 poy eixe to mixanaki otan to prwtopira sta xeria moy .Prospathisa na toys alaksw kai enw moy dinei to dikaiwma na katebasw ksana toys Q4/2009 moy leei oti den exw xwro sto disko toy 7310.ypopsin oti den mporw na diagrapsw kanena xarti apo to navigon (giati einai anenerga ta skoypidia).An mesa apo to pc sbisw oloys toys xartes pali leei ta idia oti diladi den exw xwro.Kammia idea parakalw?
A kai mia aporia.To systima leei oti einai peripoy 4G(memory) alla karta micro sd den blepw na exei.Mipws einai mesa stin egkopi kai den fainetai ?
Ma einai toso mikri ? kai pws tha tin dw ?
Eyxaristw ek twn proterwn gia to xrono sas.
η καρτα ειναι στην εγκοπη στο κατω μερος της συσκευης και ειναι πραγματι μικρη.βγαινει πιεζοντας ελαφρα με καποιο λεπτο αντικειμενο.θα σου προτεινα να παρεις μια καρτα 4gb ωστε να χωρα τους χαρτες και τις αναβαθμησεις.αντιγραφεις οτι εχει η original καρτα και προχωρας στις αναβαθμησεις.
ο q1 2010 που κατεβασες ειχε τα nfs αρχεια?αν οχι αυτος ειναι ο λογος που δεν τον ειδε.
το κουτι δεν ειχε μεσα κουπονι προσφορας για το fresh maps?νομιζω οτι για 20 ευρω αξιζει να το αγορασεις και δε θα χρειαζεται να ψαχνεις χαρτες αλλου.
αν δεν ειναι πολυ δυσκολο για σενα (λογο περιοχης) σε παρακαλω γραφε ελληνικα.
Φίλε manmar χθες είχα κάποιο πρόβλημα με το pc και γιαυτό έγραφα λατινοειδή.Βρίσκομαι στη Γερμανία αλλά είμαστε γείτονες (μένω κι εγώ στο Ηράκλειο μόνιμος κάτοικος).Το 7310 το αγόρασα από δω (Γερμανία ) και δεν είχε κουπόνι μέσα.Μήπως μπορεις καταρχήν να μου πεις κάτι για να ξαναβάλω τους χάρτες Q4/2009 . Aπό pc γνωρίζω κι αν μπορω με κάποιο τρόπο να δει το 7310 ότι έχει ελεύθερο χώρο πες μου , ή αν μπορώ να σβήσω τους χάρτες που έχω μέσα από το 7310.Το πρόβλημα είναι ότι το χρησιμοποιώ καθημερινά για πολλά χλμ και δεν μπορώ παραμόνο το Σαββατοκύριακο να το πειράξω αρκετά (για να έχω περιθώριο να το επαναφέρω) .Διαβάζω για μενού και άλλα οπότε λέω να πάρω μια 8G κάρτα και να αρχίσω πειράματα .Ποιά είναι η γνώμη σου ?
πρωτα πρωτα βρηκες την καρτα? εγω θα σου προτεινα να παρεις μια 4gb.νομιζω θα σε καλυψει.κρατας την οριζτιναλ και κανεις ολα τα πειραματα με τη καινουργια.αν θελεις αργοτερα ξαναβαζεις την οριτζιναλ και εισαι οπως πριν.
τωρα για τον q4: σου λεει οτι δεν εχει χωρο στην flash (εσωτερικη) μνημη ή την εξωτερικη? αν λεει την εξωτερικη το προβλημα θα λυθει οταν βαλεις την 4gb.εγω στην συσκευη μου (πρωην 7210) τρεχω τα παντα απο την καρτα και ετσι δεν εχω προβλημα χωρου.δε θυμαμαι αν το 7310 εχει καποια αρχεια στην εσωτερικη μνημη αλλα σε καθε περιπτωση μπορεις να τα μεταφερεις ολα στην καρτα.
Οχι πιστεύω ότι δεν έχει κάρτα όσο κι αν ακούγεται τρελό.Υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι ?
Είναι μοντέλο 7310 κι όχι 7210 -> 7310 .Δεν ξέρω . Οσο για τη μνήμη καθαρίζω όλους τους χάρτες από το pc μεσω του usb που βλέπει το 7310 σαν εξωτερικό δίσκο κι όμως μου λέει ότι δεν έχει χώρο.Σαν να μην γίνεται κάποιο Update όσον αφορά την χωρητικότητα του συστήματος.Το μεσημέρι θα πάω σε ένα σατουρν να πάρω μία μνήμη 4G και θα δούμε.Πως ξεχωρίζω για ποιά μνήμη μου λέει ?(φυσικά είμαι στο πρόγραμμά του φρες).
To 7310 δεν εχει κάρτα. Θα χρειαστεί να αγοράσεις μια. Η εσωτερική του μνήμη είναι χωρητικότητας 4 GB.Να ρωτήσω και κατι άλλο. Μήπως χρησιμοποιείς και το POI warner η καπιο μενου αν ναι τότε ίσως για αυτό δεν έχεις αρκετό χώρο.
Ευχαριστώ γιατί ενοιωθα περίεργα (να έχει και να μην την βλέπω).Εχω κατεβάσει μόνο ότι μου επέτρεψε (υπηρεσίες ) το navigon fresch την πρώτη φορά που κατέβασα και τους χάρτες .Αν σβήσω μέσω του pc τους χάρτες γιατί από το πρόγραμμα του navigon δεν μπορώ , εχει χώρο γύρω στα 3,5 G αλλά όταν συνδέεται για να κατεβάσει τους Q4/2009 moy βγάζει σφάλμα τάδε (ένα αριθμό) και μου λέει ότι ο χώρος δεν επαρκεί και σταματά.
Αχα...το γνωστό πρόβλημα mein freund.
Πανε στο ΙΕ και εκει στο Interneteinstellungen/ Erweitert / Zurückzusetzen εκεί πάτα übernehmen και έπειτα Ok.
Αν δεν βοηθήσει αυτό εδω είμαστε πάλι
Δεν ομιλώ Γερμανικά ακόμη δυστυχώς . Τα xp είναι αγγλικά ή ελληνικά
Οκ. Πανε στον Internet Exploder ρυθμίσεις και κανε επαναφορά ρυθμίσεων. (Default settings )
Χρησιμοποιώ Mozilla αλλά κατέβασα πάλι το φρες της navigon kai οι χάρτες κατεβαίνουν κανονικά.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια . Μόλις τελειώσω με τους χάρτες θα πάω να πάρω μία κάρτα και θα επανέλθω περισσότερο μελετημένος μιας και μαρέσει πολύ το σκάλισμα των συσκευών.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
κατι αλλο που προκαλει προβλημα ειναι αν το ονομα χρηστη των windows ειναι γραμμενο με ελληνικους χαρακτηρες.π.χ C\USERS\ΜΑΝΟΣ\DOCUMENTS ΚΤΛ.
Δεν παιζει ρολο εαν χρησιμοποιείς Mozilla. Το Navigon fresh παίρνει τις ρυθμίσεις του ΙΕ για να συνδεθεί με τον server της navigon.
Τέλος πάντων εφόσον το πρόβλημα λυθείσας ετσι ...καλή πλοήγηση
κατι αλλο που προκαλει προβλημα ειναι αν το ονομα χρηστη των windows ειναι γραμμενο με ελληνικους χαρακτηρες.π.χ C\USERS\ΜΑΝΟΣ\DOCUMENTS ΚΤΛ.
Παιζει και αυτο αλλα...ειναι ενας Μύθος που εχει καταρριφθεί. Τα προβλήματα ειναι κατα 99,99.99% συνεργασία ΙΕ και Navigon fresh . Το υπόλοιπο 00,00.01% λιπα προβλήματα...μιλάω εκ πείρας innocent1
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.