Επιστροφή στο Forum : πληροφοριες σχετικα με την αγορα ενος mio269
giorgos_30
10-10-05, 21:40
θα ηθελα αν καποιος μπορει να με βοηθησει βεβαια σχετικα με την πιθανοτητα αγορας ενος mio 269!
εχει ενσωματομενο αντι του destinator το teleatlas το οποιο ομως οσων αφορα καλυπτει μονο την περιοχη της αττικης!
υπαρχει πιθανοτητα αλλαγης η εγκαταστασης του destinator
στο site της mio διαβασα επισης σχετικα με συνεργασια αναμεσα σε teleatlas και destinator ξερει κανεις κατι ?
οποιαδηποτε πληροφορια θα μου ηταν ιδιαιτερα χρησιμη!
ευχαριστω πολυ!
Το mio 269 είναι μία συσκευή ειδικά κατασκευασμένη για να κάνει μόνο πλοήγηση. Τέτοιες συσκευές πρέπει να ρυθμιστούν με το λογισμικό πλοήγησης από το εργοστάσιο. Η συγκεκριμένη συσκευή έρχεται με το λογισμικό πλοήγησης Navigon. Άρα οι χάρτες μας δεν μπορούν να λειτουργήσουν στη συγκεκριμένη εφαρμογή και κατ’ επέκταση και στο mio 269. Σύντομα όμως στην Ελληνική αγορά θα δείτε τέτοια παρόμοια και ίσως καλύτερα συστήματα με Destinator και τους χάρτες μας.
giorgos_30
11-10-05, 11:36
ευχαριστω πολυ παιδια οποτε λεω να το καθυστερησω λιγο και να προβω αργοτερα σε μια τετοιου ειδους αγορα!
ποτε υπολογιζεται να βγουν στην αγορα τετοιου ειδους navigation systems και αν ναι θα υπαρξει συνεργασια με γνωστες εταιριες στο χωρο αυτο οπως ειναι η mio,garmin, κτλ?
και τι αλλα εξτρα χαρακτηριστικα θα εχουν?
και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω για την ταχυτατη ενημερωση και απαντηση στο 1ο ερωτημα μου
KEEP UP THE GOOD WORK!
Μάλλον θα κυκλοφορήσουν πριν τα Χριστούγεννα. Σαν επιπλέον χαρακτηριστικά είναι το παίξιμο mp3 αρχείων. Οι εταιρίες δεν είναι πολύ γνωστές (τουλάχιστον δεν τις ήξερα εγώ) αλλά τα προϊόντα τους είναι πάρα πολύ καλά.
giorgos_30
11-10-05, 12:15
OK ευχαριστω πολυ παιδια! θα ηθελα οταν κυκλοφορησουν να ενημερωθω τοσο εγω οσο και τα αλλα μελη του φορουν γιατι βλεπω οτι αν και το τοπιο στα navigation system στην ελλαδα ηταν πολυ μπερδεμενο παλι η ngi τα καταφερε και θα κανει παλι την εκπληξη της!
να εισται καλα!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.