PDA

Επιστροφή στο Forum : DESTINATOR 3 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ PN

Gbourogi
10-11-06, 10:35
KΑΛΗΜΕΡΑ

ειμαι καινουργιος και εχω το εξης προβλημα ,αγορασα ενα mio 168 ,μεταχειρισμενο εκανα hard reset και μετα ανακαλυψα οτι εχω τα στοιχεια (license key.activation key etc )Απο το destinator 3 .Oμως o προκατοχος εχει κανει αναβαθμιση σε pn Και εχω μπλεχτει ,γιατι δεν μπορω να τα βρω .Αλλα δεν ξερω και πως γινεται μου ζηταει να ενεργοποιησω τους χαρτες ,αλλα μου εχει τα πληκτρα manual και sms νομιζω νεκρα .

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει ,υπαρχουν στην διαθεση σας τα (license key.activation key etc ).

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μια βοηθεια

tel_sup
10-11-06, 10:51
Καλημερα...
2 λυσεις υπαρχουν ή επικοινωνεις με τον προκατοχο, αν ειναι εφικτο. Αλλιως αφου εχεις ηδη τα κλειδια του D3 ξανακανεις αναβαθμιση...!

Εχεις PM!

zeppelin
10-11-06, 11:52
Δε μπορείς να ξανακάνεις αναβάθμιση. Για κάθε ένα license key Destinator 3 αντιστοιχεί ένα PN. Στείλε τα license του 3 στο e-mail μου να το ελέγξω.

fotitz
16-01-07, 15:04
KΑΛΗΜΕΡΑ

ειμαι καινουργιος και εχω το εξης προβλημα ,αγορασα ενα mio 168 ,μεταχειρισμενο εκανα hard reset και μετα ανακαλυψα οτι εχω τα στοιχεια (license key.activation key etc )Απο το destinator 3 .Oμως o προκατοχος εχει κανει αναβαθμιση σε pn Και εχω μπλεχτει ,γιατι δεν μπορω να τα βρω .Αλλα δεν ξερω και πως γινεται μου ζηταει να ενεργοποιησω τους χαρτες ,αλλα μου εχει τα πληκτρα manual και sms νομιζω νεκρα .

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει ,υπαρχουν στην διαθεση σας τα (license key.activation key etc ).

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μια βοηθεια

ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ACER N35 ME DEST 3. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE THS NGI ΟΥΤΕ ΣΤΟ http://www.destinator1.com/community/activationspage.action ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ LICENSE KEY ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ CD ΤΟΥ DEST. 3!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ PN?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

fotitz
16-01-07, 15:10
Δε μπορείς να ξανακάνεις αναβάθμιση. Για κάθε ένα license key Destinator 3 αντιστοιχεί ένα PN. Στείλε τα license του 3 στο e-mail μου να το ελέγξω.

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ LICENSES ΤΟΥ 3 ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ???

zeppelin
16-01-07, 18:02
Στείλε