PDA

Επιστροφή στο Forum : Εισαγωγή POI's

tgi
12-03-10, 16:11
Καλημέρα σε όλους,
Μόλις εγκατέστησα το NDrive στο κινητό μου (ήταν δώρο μαζί με την συσκευή).
Προσπαθώ να το μάθω (Εχω ήδη το Destinator)
Ομως θέλω να ρωτήσω : πώς μπορώ να βάλω δικά μου poi's ??
μπορεί καποιος να μου πεί την διαδικασία???
Πως ανανεώνω τα speed camera poi's ???

Ευχαριστω

vspz
13-03-10, 08:45
Κατεβάζεις το Speedcam_G.klm για το igo και το αντιγράφεις στο \ndrive\speedcams. Μετά ανοίγεις το ndrive και πας στις ρυθμίσεις, εισαγωγή-εξαγωγή δεδομένων και επιλέγεις προειδοποιήσεις εισαγωγής.
Επιλέγεις το speedcam_G.klm και είσαι ΟΚ.

tgi
13-03-10, 10:36
σε ευχαριστώ για τα speedcams!!!!
ποιά από όλα τα speed cams ??? όλα τα βάζεις εσύ ??? Ολες τις κατηγορίες???

τα άλλα διάφορα poi's ???

tgi
04-06-10, 13:08
Ρε παιδιά έχω πρόβλημα...
δεν μπορώ να ανεβάσω δικά μου Poi's!!!
ενώ κάνω όλη την εργασία, δεν μπορώ να τα δώ και να τα επιλέξω!
Ας με βοηθήσει καποιος.....

VOYAGER13
04-06-10, 15:45
Νομίζω κάποτε μου το έκανε και εμένα και αλλάζοντας τα ονόματα στα αγγλικά μου τα πήρε

tgi
04-06-10, 17:50
ωραία τα λές....
όμως τα poi που θέλω να βάλω το AutoGas.kml
όπου είναι και αγγλικα και κολλημένες λέξεις!!!
και πάλι δεν το παίρνει!!!
τι άλλο να κάνω???
ποιόν άλλο να ρωτήσω?

peterant
04-06-10, 18:53
Χρειάζεσαι το NDrive Convertors (http://rapidshare.com/files/255227384/NDrive_Konvertors.rar)
-Το αποσυμπιέζεις και θα βρεις δύο ζιπαρισμένα αρχεία (υπάρχει και pois importer)
-Aποσυμπιέζεις το αρχείο Ndrive-speedcams-importer, στον ομώνυμο φάκελο.
-Τρέχεις το Ndrive-speedcams-importer.exe
-Κατεβάζεις speedcams poi's για το TOMTOM (ov2) και τοποθετείς το αρχείο μέσα στον φάκελο pdi
-Tρέχεις το παραπάνω πρόγραμμα στο pc και επιλέγεις "Εισαγωγή. Ov2" οδηγείς το πρόγραμμα εκεί που έχεις αποθηκεύσει το αρχείο και το επιλέγεις. Πατάς "Create Database" και το αρχείο μετατρέπεται σε .klm
-Παίρνεις το αρχείο που δημιουργήθηκε μέσα από τον φάκελο που εμφανίζει το πρόγραμμα (φάκελος cams) και το βάζεις στην συσκευή στον φάκελο NDrive/SpeedCams
-Από το μενού επιλέγεις Εισαγωγή-εξαγωγή δεδομένων

VOYAGER13
04-06-10, 22:14
ωραία τα λές....
όμως τα poi που θέλω να βάλω το AutoGas.kml
όπου είναι και αγγλικα και κολλημένες λέξεις!!!
και πάλι δεν το παίρνει!!!
τι άλλο να κάνω???
ποιόν άλλο να ρωτήσω?

Έχω το NDRIVE 10 για android και με τον τρόπο που σου είπα δοκίμασα 2 , 3 διαφορετικά και τα είδε όλα κανονικά. Τα pois που κατέβασα ήταν kml . Για τις κάμερες αφου τις έκανα copy στο φάκελο speedcams πήγα στις ρυθμίσεις --> εισαγωγη - εξαγωγη δεδομένων . Για τα άλλα πήγα Το ΝDrive --> Διαχείρηση αγαπημένων πάτησα + Εισαγωγή. Βέβαια τα έχει ανακατεμένα , αλλά φαίνονται. Θα δοκιμάσω και με τον τροπο του peterant μήπως τα εμφανίζει καλύτερα.

tgi
13-06-10, 22:58
εγώ δεν μπόρεσα να κάνω εισαγωγή!!!

VOYAGER13
14-06-10, 12:48
Έχεις την έκδοση 10 ; Έχεις κάνει update ή έχεις την 9 ;

tgi
14-06-10, 22:34
την έκδοση 9.44!
δεν έχω πάει στην 10 ακόμα!!! δεν έχει βγεί για pda

VOYAGER13
15-06-10, 13:25
Νομίζω κάνεις λάθος http://www.ndriveweb.com/products/product/34/ , wm τηλ. δεν έχεις;

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

tgi
15-06-10, 20:29
εμένα όταν μπαίνω στο NDrive agent μου βγάζει το μήνυμα
The upgrade to NDrive v10 will be made available soon.

τι να κάνω τώρα????
να πώ ότι έχω την 9.44 ή την 10????

VOYAGER13
16-06-10, 09:00
Στο android δεν λειτουργεί ο agent. Μου κατέβασε την 10 μόνο του από το μάρκετ. Εφόσον η 10 είναι δωρεάν και εφόσον διατίθεται ήδη στείλε τους email, είναι αρκετά εξυπηρετικοί, να σου δώσουν ένα λινκ να το κατεβάσεις. Όταν είχα παλιά έκδοση χάρτη κάτι έκαναν στον λογαριασμό μου, μετά από μέιλ μου, και μπορούσα να κατεβασω τον καινούργιο.
Sent from my HTC Magic using Tapatalk

ouzogr
12-08-10, 13:18
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχω την έκδοση 10.1.. (την πιο πρόσφατη) για android. Έχω βάλει στον φάκελο /storage card/ndrive/favorites μερικά αρχεία google earth .kml (pois) που κατέβασα από το γνωστό ελληνικό site. Κατόπιν πάω στο Menu-> τοNDrive -> Διαχείριση Αγαπημένων και φτιάχνω μία καινούρια κατηγορία (πχ Εκκλησίες). Επιλέγω την κατηγορία αυτή και μετά κάνω Εισαγωγή. Επιλέγω το ανάλογο kml και το εισάγω στο πρόγραμμα. Δυστυχώς όμως τα pois δεν μπαίνουν στην κατηγορία Εκκλησίες που είχα επιλέξει, αλλά στην κατηγορία Προσωπικά! Κάνω κάτι λάθος; Πως γίνεται να εισάγεται το kml που επιλέγω, κατευθείαν στην custom κατηγορία που έχω φτιάξει(πχ Εκκλησίες); what1

Το να κάνεις μια μια την κάθε διεύθυνση edit και να της αλλάζεις κατηγορία από εκεί, είναι σκότωμα, αφού τα pois μπορεί να είναι από μερικές δεκάδες μέχρι εκατοντάδες!