PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΣ ΤΙΣ-ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ (ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!)

Κυρίες και Κύριοι του Διαδικτυακού, τούτου, τόπου συζητήσεως.
Παρακαλώ σπαταλήστε λίγη από την ώρα σας να διαβάσετε και πιθανώς να απαντήσετε στις κάτωθι σκέψεις μου.
Μόλις προ ολίγου διάβασα την απάντηση – δήλωση του κ.κ. Grimak ως προς το θέμα το οποίο προέκυψε με τις ενημερώσεις των speedcams.
Να τονίσω ότι δεν γνωρίζω –προσωπικά- κανέναν απολύτως από τις/τους συνομιλητές του τόπου συζητήσεως , παρά μόνο από τις απόψεις – απαντήσεις επί των θεμάτων που συζητώνται.
Όπως σε κάθε κοινωνικό σύνολο, έτσι και εδώ υπάρχουν όλων των ειδών και τάσεων συνάνθρωποι.
Είναι προφανές ότι ο κάθε ένας από εμάς, διαλέγει με τα δικά του κριτήρια με ποιους θα συνομιλήσει και σε ποιους θα απαντήσει. Έχω την ταπεινή γνώμη ότι αυτό είναι άλλωστε και το σύνηθες και στην υπόλοιπη ζωή μας.
Έτσι λοιπόν είναι φυσικό και επόμενο να δημιουργηθούν ομάδες κοινών απόψεων και κοινών θέσεων.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι a priori κάθε ομάδα ή μία ομάδα έχει το αλάθητο ή το θέσφατο της ορθότητος των απόψεών της.
Άλλωστε αυτό είναι και Δημοκρατία. Παράθεση ( και όχι αντιπαράθεση) απόψεων.
Εν κατακλείδι – και απευθυνόμενος στους κ.κ. Grimak, Minotavros, Panosha – κύριοι θα παρακαλούσα :
1.Τις όποιες –σωστές ή λανθασμένες- αντιθέσεις σας θα ήταν σκόπιμο να τις θέσετε εκτός του Διαδικτυακού τόπου συζητήσεως.
2.Όλοι πρέπει –με την ιδιότητα του χρήστη- να ακολουθούμε κάποιους κανόνες δεοντολογίας που τίθενται είτε από τους Διαχειριστές είτε από την προσωπική μας εμπειρία (πιστεύω ότι ουδείς εξ υμών δεν είναι βρέφος !!!!).
3.Να πάψουμε να θέτουμε πινακίδες αλλά να προσπαθήσουμε από κοινού για το δικό μας και το κοινό καλό.

Αυτά τα ολίγα !!!! :oops:
Συγνώμη αν καταχράστηκα τον χρόνο σας.
:shock:

nikos_ph
09-11-06, 10:46
Θα συμφωνήσω απολύτως με τον φίλο Karma, όχι μόνον γιατί είναι ο καλλίτερος χρήστης της ελληνικής γλώσσας, που έχω συναντήσει στο Forum αυτό, αλλά και τις θέσεις του, που τις καταθέτει με εύληπτο και ευγενικό τρόπο. Οι κύριοι, στους οποίους αναφέρεται, είναι αξιόλογες παρουσίες στο Forum, ο κάθε ένας με το ταλέντο του, και θα είναι κρίμα να συνεχίσει η οποιαδήποτε αντιπαράθεση, η οποία θα αποβεί επιζήμια για όλους. Λοιπόν ευκαιρία για μία ειλικρινή αυτοκριτική, και μια υποχώρηση, δεν θα είναι ήττα προσωπική για κάποιον, αλλά νίκη συνολική του Forum.
Φιλικά
Νίκος

mastoris than.
09-11-06, 11:58
Παρακαλώ σπαταλήστε λίγη από την ώρα σας να διαβάσετε και πιθανώς να απαντήσετε στις κάτωθι σκέψεις μου.
Μόλις προ ολίγου διάβασα την απάντηση – δήλωση του κ.κ. Grimak ως προς το θέμα το οποίο προέκυψε με τις ενημερώσεις των speedcams.
Να τονίσω ότι δεν γνωρίζω –προσωπικά- κανέναν απολύτως από τις/τους συνομιλητές του τόπου συζητήσεως , παρά μόνο από τις απόψεις – απαντήσεις επί των θεμάτων που συζητώνται.
Όπως σε κάθε κοινωνικό σύνολο, έτσι και εδώ υπάρχουν όλων των ειδών και τάσεων συνάνθρωποι.
Είναι προφανές ότι ο κάθε ένας από εμάς, διαλέγει με τα δικά του κριτήρια με ποιους θα συνομιλήσει και σε ποιους θα απαντήσει. Έχω την ταπεινή γνώμη ότι αυτό είναι άλλωστε και το σύνηθες και στην υπόλοιπη ζωή μας.
Έτσι λοιπόν είναι φυσικό και επόμενο να δημιουργηθούν ομάδες κοινών απόψεων και κοινών θέσεων.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι a priori κάθε ομάδα ή μία ομάδα έχει το αλάθητο ή το θέσφατο της ορθότητος των απόψεών της.
Εν κατακλείδι – και απευθυνόμενος στους κ.κ. Grimak, Minotavros, Panosha – κύριοι θα παρακαλούσα :
1.Τις όποιες –σωστές ή λανθασμένες- αντιθέσεις σας θα ήταν σκόπιμο να τις θέσετε εκτός του Διαδικτυακού τόπου συζητήσεως.
2.Όλοι πρέπει –με την ιδιότητα του χρήστη- να ακολουθούμε κάποιους κανόνες δεοντολογίας που τίθενται είτε από τους Διαχειριστές είτε από την προσωπική μας εμπειρία (πιστεύω ότι ουδείς εξ υμών δεν είναι βρέφος !!!!).
3.Να πάψουμε να θέτουμε πινακίδες αλλά να προσπαθήσουμε από κοινού για το δικό μας και το κοινό καλό.

Απόλυτα σύμφωνος αγαπητέ.Μου θυμίζουν όλα αυτά,διαλείμματα δημοτικού σχολείου,όπου οι μισοί φώναζαν εν χορώ δεν σας παίζουμε,δεν σας παίζουμε,στους άλλους μισούς.Νομίζω επίσης οτι όλοι γνωρίζουν τελικά την Ελληνική γλώσσα,να την γράφουν και ομιλούν,σπανίως όμως να την ακούν και διαβάζουν.Τέλος με διάθεση φιλοσοφίας θα έλεγα,κάθε άνθρωπος είναι ένα κλάσμα,αριθμητής είναι ο ίδιος και παρονομαστής η γνώμη που έχει για τον εαυτό του.
με φιλικούς χαιρετισμούς
μάστορης θανάσης

spyrazf1
09-11-06, 12:34
σαν μωρα κανουνε

Να προσθέσω απλώς, ότι η ΣΥΓΓΝΩΜΗ αποτελεί ίδιον του σκεπτόμενου και δυνατού τω πνεύματι ανθρώπου.
Έτσι τουλάχιστον μας δίδαξαν οι Αρχαίοι Ημων Πρόγονοι , αλλά και ο Υιός του Θεού.
Αν κάνω λάθος ..... συγχωρήστε με !!! :!: :!: :!:

spyrazf1
09-11-06, 13:19
μονο που απο οταν βγηκε η συγγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο

μονο που απο οταν βγηκε η συγγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο

Προφανώς δεν διάβασες το κείμενό μου λέξη προς λέξη .... :cry:

spyrazf1
09-11-06, 13:25
Δεν τους ξερεις καλα αυτους τους δυο.Περιμενε και θα δεις σαν το σκυλο με τη γατα κανουν.Εγω τους ξερω.Τους εχω δει κιολας

Δεν τους ξερεις καλα αυτους τους δυο.Περιμενε και θα δεις σαν το σκυλο με τη γατα κανουν.Εγω τους ξερω.Τους εχω δει κιολας

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Δηλαδή εδώ ομιλούμε για Έναν Έρωτα Μεγάλο !!!!

:D :D :D :D :D :D :D

mastoris than.
09-11-06, 17:35

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Δηλαδή εδώ ομιλούμε για Έναν Έρωτα Μεγάλο !!!!

:D :D :D :D :D :D :D
Οι σημαντικοί άνθρωποι είναι ιδιότροποι,χωρίς απαραίτητα να ισχύει το αντίστροφο.

joannita
10-11-06, 19:47
Ηταν ενά μικρο καράβι, ηταν ενά μικρό καράβι
που ήταν α α αταξιδευτό, που ήταν α α αταξιδευτό, ωε ωεεεεωε ωε

Κι έκανε ενα μακρύ ταξίδι, κι έκανε ενα μακρύ ταξίδι
μεσα εις τη τη τη Μεσόγειο, μεσα εις τη τη τη Μεσόγειο, ωε ωεεεεεε ωε ωε

Και σε πεντέ έξι εβδομάδες, και σε πεντέ έξι εβδομάδες
σωθήκαν ό ό όλες οι τροφές, σωθήκαν ό ό όλες οι τροφές, ως ωεεε ωε ωε

Και τότε ρίξανε τον κλήρο, και τότε ρίξανε τον κλήρο
να δούνε ποιός ποιός ποιός θα φαγωθεί, να δούνε ποιός ποιός ποιός θα φαγωθεί, ωε ωεεεεε ωε ωε

Και ο κλήρος πέφτει στα αγόρια, και ο κλήρος πέφτει στα αγόρια
που ήταν σα σα σα σκυλόψαρα, που ήταν σα σα σα σκυλόψαρα, ωε ωεεεεε ωε ωε

(οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία)

mastoris than.
11-11-06, 00:48
Ηταν ενά μικρο καράβι, ηταν ενά μικρό καράβι
που ήταν α α αταξιδευτό, που ήταν α α αταξιδευτό, ωε ωεεεεωε ωε

Κι έκανε ενα μακρύ ταξίδι, κι έκανε ενα μακρύ ταξίδι
μεσα εις τη τη τη Μεσόγειο, μεσα εις τη τη τη Μεσόγειο, ωε ωεεεεεε ωε ωε

Και σε πεντέ έξι εβδομάδες, και σε πεντέ έξι εβδομάδες
σωθήκαν ό ό όλες οι τροφές, σωθήκαν ό ό όλες οι τροφές, ως ωεεε ωε ωε

Και τότε ρίξανε τον κλήρο, και τότε ρίξανε τον κλήρο
να δούνε ποιός ποιός ποιός θα φαγωθεί, να δούνε ποιός ποιός ποιός θα φαγωθεί, ωε ωεεεεε ωε ωε

Και ο κλήρος πέφτει στα αγόρια, και ο κλήρος πέφτει στα αγόρια
που ήταν σα σα σα σκυλόψαρα, που ήταν σα σα σα σκυλόψαρα, ωε ωεεεεε ωε ωε

(οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία)
Μάγκες και.........γοργόνα :D

deadkernel
12-11-06, 21:01

Σας παρακαλουθώ εδώ και λίγο καιρό και πραγματικά θέλω να πω μονο ενα πράγμα κρίμα και πάλι κρίμα ....
Αλλα αλήθεια ο minotavrs που κολλάει στην όλη φάση ?

kostasbmw
30-11-06, 23:08
καλα τα ειπες αλλα χρησιμοποιησες μια λεξουλα που ο καθενας την ερμηνευει οπως θελει :wink:

δημοκρατια

τι ειναι τελικα δημοκρατια που ολοι μας τη μασουλαμε συνεχεια????

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αυτα για να ευθυμησουμε και τελος μη δινουμε εκταση σε πραγματα τα οποια μπορει και να μην ειναι ουσιωδη και ξεκινανε διαφορα
τα φορουμ ειναι καφενεια και ακουγονται πολλα και διαφορα απλα ο γραπτος λογος πολλες φορες ειναι ποιο σκληρος η ωμος θα ελεγα απο τον προφορικο για το λογο οτι δε βλεπουμε η δεν ακουμε τον συνομιλητη μας

αυτα τα λιγα και ελπιζω ολα να παρουν το δρομο τους οπως πρωτα

φιλικα κωστας

panosha
01-12-06, 00:36
Θα έλεγα να έχετε λίγο το νού σας γιατί κυκλοφορούν τελευταία ορισμένοι τύποι με 5-6 διαφορετικά nickname και πάνω ο καθένας (διχασμένες προσωπικότητες) που κανουν ερωταπαντήσεις μόνοι τους και ευλογάνε τα γένεια τους μεταξύ τους.
Θα μου πείτε και τι έγινε, δημοκρατία δεν έχουμε ? Ετσι γιά να έχουμε κάτι να ασχοληθούμε το λέω. :-D :-D :-D

Tomatokeftes
01-12-06, 09:59
Χμμμμμ, διαπλοκή μυρίζομαι.. .Σε ποιούς ακριβώς αναφέρεσαι ? :shock:

panosha
01-12-06, 10:31
Αχ Βρε Μάτα Ντομάτα, να το έκαναν όλοι με τη δική σου χάρη... :D

joannita
01-12-06, 11:36
είσαι προκατελειμένος... :?

panosha
01-12-06, 12:26
Να το εκλάβω ως επίθεση αυτό η ως συμβουλή ? :(

joannita
01-12-06, 16:05
πάρτο αριστερά.... πάρτο δεξιά... ευθεία λεμεεεεεεε... όοοοοοπα όοοοοοοοπα... εκεί είσαι :-D

πολύ ησυχία σήμερα... ε?

208 hp
02-12-06, 10:34
Θα έλεγα να έχετε λίγο το νού σας γιατί κυκλοφορούν τελευταία ορισμένοι τύποι με 5-6 διαφορετικά nickname και πάνω ο καθένας (διχασμένες προσωπικότητες) που κανουν ερωταπαντήσεις μόνοι τους και ευλογάνε τα γένεια τους μεταξύ τους.
Θα μου πείτε και τι έγινε, δημοκρατία δεν έχουμε ? Ετσι γιά να έχουμε κάτι να ασχοληθούμε το λέω. :-D :-D :-D

Αυτά τα γράφεις εσύ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σου λέει τίποτα αυτό? (smartie1) :shock: :? 8) :wink: :wink: :wink: :wink:
Μην λες πολλά θα εκτεθείς…… :wink:
Εγώ (φίλε μου) 208 είμαι εδώ, 208 είμαι εκεί, 208 είμαι παραπέρα. :wink:
μην κάνεις τέτοια λάθη, δεν κάνει ήμαστε μεγάλα παιδιά με παντελόνια…. :wink:

panosha
02-12-06, 11:17
Την απάντηση μου την έχεις σε προσωπικό μύνημα. :-D

208 hp
02-12-06, 12:19
Την απάντηση μου την έχεις σε προσωπικό μύνημα. :-D

Και εσύ την δική μου… :-D :-D

blueshark
02-12-06, 14:18

Φίλε panosha δεν έχω γνωρίσει κανέναν απο κοντά και λυπάμε που ο ένας πετάει σπόντες για τον άλλο.
Θέλεις να πείς κάτι;
Πές το φωναχτά και ονομαστικά.
Αυτά τα ολίγα και αν θέλεις περιμένω την απαντησή σου ΦΩΝΑΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
Σε ευχαριστω!!! :roll: :roll:

panosha
02-12-06, 15:20
Εχεις και εσύ μιά απάντηση προσωπικά. :shock:

blueshark
02-12-06, 20:37
Εχεις και εσύ μιά απάντηση προσωπικά. :shock:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και εσύ έχεις pm.

vasiliadis1
03-12-06, 01:33
panosha θα μπορούσα να εχω και εγω ενα Pm? ζηλεψα.... :-D

spyrazf1
03-12-06, 12:51
ki ego ki ego

ααααααααα
ερωτικά ραβασακια μέσω διαδυκτίου ????
οποία εντροπή!!!!
τστστστστστστστσττστστστσ τστστσ!!!

agggelosk
03-12-06, 22:34
thelo kai ego PM :cry:

panosha
03-12-06, 23:41
thelo kai ego PM :cry:
Εσένα σε παρακάλεσα επανειλημένα να επικοινωνήσεις μαζί μου αλλά με αγνοείς.
Παρ' όλα αυτά σε αγαπάω. :D

MAKIS32
04-12-06, 00:03
[
:wink:

Smartie1........
χεχεχεχεεχ
κατι μου θυμιιζει αυτο αλλα δεν μπορω να θυμηθω....
Τι να ειναι , τι να ειναι...?
:!: :!:

vasiliadis1
04-12-06, 00:09
panosha θα σε παρακαλουσα να μου μιλας στον πλυθυντικο αν δεν εχεις προβλημα :-D :-D
Αν γνωριστουμε καλυτερα με τον καιρο τοτε βλεπουμε :-D
εχω μαθει απο μικρος να μιλαω στον πλυθηντικο.....καταλαβαινει .... :-D :-D

vasiliadis1
04-12-06, 00:11
Smartie1........
χεχεχεχεεχ
μακη μην μιλας με γριφους σε παρακαλω.... :lol: :lol:

panosha
04-12-06, 00:16
http://img485.imageshack.us/img485/7386/emot19hl7.gif

208 hp
04-12-06, 10:07
[
:wink:

Smartie1........
χεχεχεχεεχ

:smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082
ελα μην .... :smt078