PDA

Επιστροφή στο Forum : Hondos Center

papi
07-11-06, 17:21
Καλησπέρα

Εχω στείλει το αρχείο με τα καταστήματα Hondos Center στον grimak ώστε να τα ανεβάσει στον server.
Ελπίζω πως θα σας φανούν χρήσιμα.

Η αλήθεια είναι πως θα χρειαστώ και λίγο τη βοήθειά σας .... :lol:

doriana
07-11-06, 17:31
Ωραία!Παρακαλώ μην το καθυστερήσετε.Πότε θα είναι έτοιμα για download? :D

doriana
07-11-06, 17:40
Sorry papi!Ξέχασα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη προσφορά σου στις γυναίκες χρήστριες του destinator!

spyrazf1
07-11-06, 18:37
ευχαριστω που με δικαιωνετε γιατι καποια ατομα με κραξανε για την πρωτοβουλια μου αυτη

papi
07-11-06, 18:44
Σήμερα το απόγευμα έστειλα το mail στον grimak, οπότε αναμένουμε :roll:

Ετσι θα μάθουμε και πόσες γυναίκες είναι χρήστριες του destinator...........

spyrazf1
07-11-06, 18:46
σωστα υπαρχουνε και γυναικες οδηγοι σε αυτο τον κοσμο (δυστυχως)

doriana
07-11-06, 19:06
Αστειάκι! :twisted:

spyrazf1
07-11-06, 19:24
αντε βρειτε και αλλα γυναικεια καλουδια

doriana
07-11-06, 19:40
Ναι,μπράβο άντε!Γιατί πολύ αντρίλα μυρίζει εδώ μέσα!

joannita
07-11-06, 19:54
Αντρίλα? ΠΟΥ? ΠΟΥ? :twisted:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ 8)

spyrazf1
07-11-06, 20:17
οπου γλεντια και χοροι κι η βασιλω πρωτη

joannita
07-11-06, 20:23
ζηλιάρη! :smt019

papi
07-11-06, 20:47
Δυστυχώς θα πρέπει να κένετε λίγη υπομονή... :(

ο grimak μου έστειλε email και είπε πως μέχρι το βράδι της Πέμπτης θα το έχει ανεβάσει.

spyrazf1
07-11-06, 23:11
ζηλιάρη! :smt019 τι να ζηλεψω?

doriana
08-11-06, 21:23
οκ papi,μια χαρά είναι η Πέμπτη. :)

grimak
09-11-06, 02:53
Φίλε papi τα poi ανέβηκαν.. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=22199#22199

papi
11-11-06, 11:16
Ελπίζω να έχω τη βοήθειά σας για ορισμένες περιοχές.

Αμέσως μετά την περιοχή αν υπάρχει το σύμβολο αστεράκι ( * ) θα χρειαστεί καταγραφή.
Οι περισσότερες περιοχές με το αστεράκι βρίσκονται πάνω στο δρόμο που είναι το κατάστημα αλλά όχι στο ακριβές σημείο.

Λόγω του οτι είναι αδύνατο να βρεθώ εκεί, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..... :smt100

blueshark
11-11-06, 16:02
AX!
Μεγάλη ζημιά τα poi αυτά. Τα είδε η κοπέλα μου και μου είπε να δώ τι άλλη δικαιολογία θα βρώ για να μην την πηγαίνω στα hontos. :oops:

vasiliadis1
11-11-06, 16:04
AX!
Μεγάλη ζημιά τα poi αυτά. Τα είδε η κοπέλα μου και μου είπε να δώ τι άλλη δικαιολογία θα βρώ για να μην την πηγαίνω στα hontos. :oops:
αρχικα κανε ενα hard reset για να χαθουν τα παντα και μετα βλέπουμε... :lol: :lol:

blueshark
11-11-06, 16:10
AX!
αρχικα κανε ενα hard reset για να χαθουν τα παντα και μετα βλέπουμε... :lol: :lol:

Σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

geok
12-11-06, 00:16
AX!

Ε πήγαινε και σε κανένα Hondos

Όχι μόνο flocafe και ουίσκι :-)

George

geok
12-11-06, 19:13
Papi μήπως θα μπορούσες να ρωτήσεις την κοπέλα με την φωνή στο hondos.wav αν δέχεται να μας την δανείσει και για κανένα άλλο από τα poi που δεν έχουν δικό τους wav αρχείο ή τα poi με δικά τους wav αρχεία αλλά που έχουν χάλια φωνή π.χ. η δικιά μου στα δικά μου POI. :-)

Θα πληρωθεί με αντικαταβολή αμέσως με την λήψη του wav αρχείου. :P

φιλικά

George

papi
13-11-06, 19:14
Papi μήπως θα μπορούσες να ρωτήσεις την κοπέλα με την φωνή στο hondos.wav αν δέχεται να μας την δανείσει και για κανένα άλλο από τα poi που δεν έχουν δικό τους wav αρχείο ή τα poi με δικά τους wav αρχεία αλλά που έχουν χάλια φωνή π.χ. η δικιά μου στα δικά μου POI. :-)

φιλικά

George

Δυστυχώς η φωνή είναι από ραδιοφωνικό μύνημα και έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Εχω πρόσβαση όμως σε διαφημιστική εταιρεία και ίσως μας βοηθήσει από εκεί μία ....καλή φωνή

Το επόμενο 10ήμερο όμως είναι βουνό για μένα λόγω φόρτου εργασίας. Γράψε μου τι θέλεις...

geok
13-11-06, 21:54

φιλικά

George

Δυστυχώς η φωνή είναι από ραδιοφωνικό μύνημα και έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Εχω πρόσβαση όμως σε διαφημιστική εταιρεία και ίσως μας βοηθήσει από εκεί μία ....καλή φωνή

Το επόμενο 10ήμερο όμως είναι βουνό για μένα λόγω φόρτου εργασίας. Γράψε μου τι θέλεις...

διαφημιστική εταιρεία ? :-k
Και εγώ που νόμιζα ότι θα την βγάλω φτηνά, ίσως και τζάμπα :-)

George

papi
14-11-06, 14:55

George

Τζάμπα εννοώ....
:lol:

joannita
14-11-06, 16:28

φιλικά

George

Επειδή την Παρασκευή θα γίνει ηχογράφηση για το destinator και για τα POI κάμερες και βενζινάδικα, εάν υπάρχουν αρχεία ήχου που χρειάζεστε παρακαλώ στείλτε τα με PM ως εξής:

ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Ευχαριστώ

υ.γ. και τζάμπα :-D με ευγενική χορηγία της NGI

geok
15-11-06, 19:40

φιλικά

George

Επειδή την Παρασκευή θα γίνει ηχογράφηση για το destinator και για τα POI κάμερες και βενζινάδικα, εάν υπάρχουν αρχεία ήχου που χρειάζεστε παρακαλώ στείλτε τα με PM ως εξής:

ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Ευχαριστώ

υ.γ. και τζάμπα :-D με ευγενική χορηγία της NGI

Αγαπητή εν Χριστώ αδερφή Joannita,

ευχαριστούμε πολύ εσάς και την εταιρεία NGI για την ευγενική σας χορηγία. :)

Σας αποστέλλονται τα σχετικά pm άμεσα.

φιλικα

George

geok
15-11-06, 19:43

George

Τζάμπα εννοώ....
:lol:

Αγαπητό papi,

Σε ευχαριστώ και εσένα για το ενδιαφέρον σου, και για την αφιλοκερδή προσφορά σου.

φιλικά

George

spyrazf1
17-11-06, 17:21
επιτελους εισακουστηκα.Αντε βαλτε και τα κομμωτηρια.

panosha
17-11-06, 20:20
επιτελους εισακουστηκα.Αντε βαλτε και τα κομμωτηρια.
----------------
Σπύρο κάνε καινούργιες προτάσεις. :-D

joannita
17-11-06, 21:09

φιλικα

George

Αγαπητέ george αποστολή εξετελέσθη με τεράστια επιτυχία
σύντομα (όταν ο εν χριστώ αδελφός ηχολήπτης ολοκληρώσει επεξεργασία) θα έχουτε τα αρχειάκια σας.
ΜΕΓΕΙΕΣ σας

geok
18-11-06, 14:07

φιλικα

George

Αγαπητέ george αποστολή εξετελέσθη με τεράστια επιτυχία
σύντομα (όταν ο εν χριστώ αδελφός ηχολήπτης ολοκληρώσει επεξεργασία) θα έχουτε τα αρχειάκια σας.
ΜΕΓΕΙΕΣ σας

Αξιοσέβαστο εν κυρίω, τέκνο, Joannita :-)

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την εξετέλεση της διακονικής αποστολής σας.

Αναμένουμε με μεγάλη προσμονή τα αρχειάκια μας.

Είθε ο κύριος να σας δίνει δύναμη εις το θεάρεστο έργο σας.

φιλικά

George

joannita
19-11-06, 11:47
τέκνο ή τεκνό θες να πεις ? :smt031 :smt061

geok
19-11-06, 21:24
τέκνο ή τεκνό θες να πεις ? :smt031 :smt061

¨Οπως αισθάνεσαι εσύ αγαπητή Joannita. Αν σου αρέσει το κρατάς και έτσι. Αλλιώς το ερμηνεύεις όπως θέλεις :-). Εγώ έβαλα επίτηδες τον τόνο προς αποφυγή παρεξηγήσεων :-).

φιλικά

George

dnik
19-11-06, 21:51
Hello Geok,

Που είναι το 520 οεο??

geok
23-11-06, 20:02
Hello Geok,

Που είναι το 520 οεο??

Σπίτι μου Ο.Ε.Ο

Περιμένει να το κάνω hard reset :-)

blueshark
25-11-06, 09:39
AX!

Ε πήγαινε και σε κανένα Hondos

Όχι μόνο flocafe και ουίσκι :-)

George

Φιλε μου οπου και να παω ειμαι καταδικασμενος σε μαδημα(πληρωνε κοροιδο), οπτε κοιταω να με μαδισουν λιγοτερο γιατι κρυα ερχονται χειμωνας βαρυς να εχω πανω μου και εγω κανενα πουπουλο (χρημα)!!!
Ελπιζω να με καταλαβενεις :D

spyrazf1
25-11-06, 11:23
γι αυτο γω που μαι ελευθερος τα τρωω για την παρτη μου

dgh
05-02-07, 01:10
Hodos Center
λ=23,59513 φ=38,46312 Κριεζώτου 49, Χαλκίδα 34100, Τηλ. 2221-089891 (Σωστή θέση)

papi
06-02-07, 14:54
Hodos Center
λ=23,59513 φ=38,46312 Κριεζώτου 49, Χαλκίδα 34100, Τηλ. 2221-089891 (Σωστή θέση)

Ευχαριστώ dgh
θα το προσαρμόσω μαζί με 5-6 άλλες αλλαγές που περιμένω μάλλον την άλλη εβδομάδα

papi
06-04-07, 19:13
Εχω ετοιμάσει ένα νέο .dat αρχείο με λίγες αλλαγές. Δεν γνωρίζω όμως που πρέπει να το στείλω για να μπορεί να γίνει download.

Ευχαριστώ

papi
03-06-07, 21:02
νέο αρχείο .dat για τα καταστήματα Hondos Center το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από http://gpspocketpc.gr/Downloads/PoiDest/Hondos_Center_poi_papi_030607.zip

σωστές συμτεταγμένες σε Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κόρινθος, Λαμία, Λιβαδειά, Ναύπλιο, Ρόδος, Σέρρες, Τρίκαλα, Τρίπολη και λίγες μικροδιορθώσεις.

joannita
05-11-07, 14:21
Κυρία Μαργαρίταααααααα
Εδώωωωωωωωωωωωω

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=72077#72077

panosha
05-11-07, 14:23
Aυτό το κυρία σαν προσπάθεια να μας το παίξεις μικρούλα μου κάνει. :lol:

joannita
05-11-07, 14:30
Το κυρία δηλώνει σεβασμό... άξεστε Πάνο (σκέτο)

Στο χω πει, ΕΙΜΑΙ μικρούλα... μόλις 31... και για αυτό ήρθε η ώρα να με μυήσει κάποιος ειδικός στα μυστικά του Hondo...

Λοιπόν, κυρία Μαργαρίτα, θέλω να μαζέψουμε σε poi τα beaute... Μανικιούρ, πεντικιούρ, κομμωτήρια, αισθητικούς, αποτριχώσεις, καλλυντικά κλπ κλπ Οργανώστε μας περικαλώ!

Επίσης προτείνω να ανοίξουμε topic στο περί ανέμων και υδάτων, με συμβουλές ομορφιάς :smt061
και άλλο ένα με συμβουλές για οικιακές εργασίες (π.χ. πως να βγάζουμε λεκέδες απο κραγιόν από άσπρους βαμβακερούς γιακάδες κλπ) :smt006

cgavar
05-11-07, 14:39
Λοιπόν, κυρία Μαργαρίτα, θέλω να μαζέψουμε σε poi τα beaute... Μανικιούρ, πεντικιούρ, κομμωτήρια, αισθητικούς, αποτριχώσεις, καλλυντικά κλπ κλπ Οργανώστε μας περικαλώ!
Αντε μπας και γίνεις γυναίκα... Κάνε κάτι όσο μπορείς γιατί σε βλέπω στο ράφι, μαζί με το Mio σου...

joannita
05-11-07, 14:45
βρε καλώς τον !!!!!!!! :-D

Πόσες φορές θα στο πω!!!!!!!!!!!!

Μεγάλωσες και δεν έχεις ακόμα εμπεδώσει ότι τη γυναίκα δεν την κάνει γυναίκα το βαζάκι κρέμας νυχτός... #-o

cgavar
05-11-07, 14:47
Αν κρίνω από το avatar σου όμως, δε θα έβλαπτε και κανένα βαζάκι αποτριχωτική, συσφικτική κοκ

joannita
05-11-07, 14:49
αν κρίνεις με βάση το αβαταρ, μπορείς πράγματι να καταλήξεις σε ένα τέτοιο συμπερασμα!
άλλωστε αν κρίνω από το δικό σου, το μακρύτερο εργαλείο σου φαίνεται κάπως πεσμένο...

cgavar
05-11-07, 14:51
[Παιδική χάρα mode]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι προφανές σε όλους όμως το γιατί!! Αφού ειναι διπλα στο δικό σου βρε!!!!

Ενώ αν ηταν εδώ η μανουλίτα :wink: :wink: :wink:
[/Παιδική χάρα mode]

joannita
05-11-07, 14:53
περίμενε... ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :wink:

Μαργαρίτα
05-11-07, 15:07
ήρθα να γράψω για τα hondos αλλά φοβάμαι μη με πάρουν τα σκάγια...
ΠΑΝΤΩΣ ο ερμής έχει μπει πλέον σε ορθή πορεία, πράγμα που διευκολύνει την επικοινωνία - και bytheway προτείνω και topic AΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

joannita
05-11-07, 15:08
ο ερμής μπήκε σε ορθή πορεία?

Για πες, ξέρεις κάτι για υδροχόους? περνάμε δύσκολα αυτή την εποχή ε?

Μαργαρίτα
05-11-07, 15:11
όχι καλέ μην ανυσηχείς , από αυτή την εβδομάδα πολλά πράγματα θα πάνε καλύτερα ... ΚΑΙ τα οικονομικα :D

cgavar
05-11-07, 15:12
Σιγα μην την γλίτωνες εσύ... Κύριοι ένορκοι, ζητώ τη μαρτυρία της Μαργαρίτας: Πείτε μας μάρτυς, αληθεύει ότι η ηχογράφηση της ξοαννίτας έγινε νύχτα με κλειστά τα φώτα για να μην τρομάξουν οι ηχολήπτες? Επίσης αληθεύει ότι η μανουλίτα αποτελεί υπόδειγμα φινέτσας και στυλ καθώς καθημερινά στολιζει το γραφείο με την αψεγάδιαστη παρουσία της?

mastoris than.
05-11-07, 16:00
Το κυρία δηλώνει σεβασμό... άξεστε Πάνο (σκέτο)

Στο χω πει, ΕΙΜΑΙ μικρούλα... μόλις 31... και για αυτό ήρθε η ώρα να με μυήσει κάποιος ειδικός στα μυστικά του Hondo...

Επίσης προτείνω να ανοίξουμε topic στο περί ανέμων και υδάτων, με συμβουλές ομορφιάς :smt061
και άλλο ένα με συμβουλές για οικιακές εργασίες (π.χ. πως να βγάζουμε λεκέδες απο κραγιόν από άσπρους βαμβακερούς γιακάδες
κλπ) :smt006
Υπάρχει ένα καταπληκτικό spray, DryClean ονομάζεται, σε πορτοκαλί συσκευασία. Ψεκάζει σκόνη, σαν ταλκ, πάνω στο "ίχνος" και ως δια μαγείας αυτό εξαφανίζεται.

mastoris than.
05-11-07, 16:02
Σιγα μην την γλίτωνες εσύ... Κύριοι ένορκοι, ζητώ τη μαρτυρία της Μαργαρίτας: Πείτε μας μάρτυς, αληθεύει ότι η ηχογράφηση της ξοαννίτας έγινε νύχτα με κλειστά τα φώτα για να μην τρομάξουν οι ηχολήπτες? Επίσης αληθεύει ότι η μανουλίτα αποτελεί υπόδειγμα φινέτσας και στυλ καθώς καθημερινά στολιζει το γραφείο με την αψεγάδιαστη παρουσία της?
Αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά ότι το άτομο είναι rock, παίρνω όρκο. 8)

joannita
05-11-07, 16:04
γιάννης κερνάει γιάννης πίνει

μαργαρίτα για ανέλυσε λίγο περισσότερο αυτό με τα οικονομικά διότι δεν την παλεύω...

τα καλλυντικά είναι ακριβά μαργαρίτα?

χαζούλι μεταμφιεσμένε σιγκαβάρ, η ηχογράφηση έγινε νύχτα διότι οι ηχολήπτες απαιτούσαν χαμηλό φωτισμό για ατμόσφαιρα... συγκεκριμένα έλεγαν ότι όταν ακούς μια ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΑΝΙΑ φωνή, χρειάζεσαι και κατάλληλο περιβάλλον....

panosha
05-11-07, 16:19
Πρέπει να δώσω το video από την ηχογράφηση νομίζω, να πέσουν οι "μάσκες". :-)

joannita
05-11-07, 16:28
Έχεις εμένα βίντεο να ηχογραφώ???????? Ψεύδεσαι ασυστόλως πανούλη!!!!

Οι ηχογραφήσεις μου γίνονται πάντα ιγκόγνιτο για να αποφεύγω τις ορδές των θαυμαστών και παπαράτσι... :smt029

cgavar
05-11-07, 16:30
χαζούλι μεταμφιεσμένε σιγκαβάρ, η ηχογράφηση έγινε νύχτα διότι οι ηχολήπτες απαιτούσαν χαμηλό φωτισμό για ατμόσφαιρα... συγκεκριμένα έλεγαν ότι όταν ακούς μια ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΑΝΙΑ φωνή, χρειάζεσαι και κατάλληλο περιβάλλον....

Όχι δε λέω για τότε που ντούμπλαρες εκείνη την "εκπαιδευτική" ταινία... για το destinator μιλάω!

joannita
05-11-07, 16:33
Μα... ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έγινε η ηχογράφηση!!!!!!!!!

Ακόμα να καταλάβεις γιατί ακούγεται ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΕΞΥ το "Οδηγείτε Προσεκτικά" και το "ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ" ?????

manoula
05-11-07, 16:34

Τζουτζουκολίιιιιινιιιιιιι ιι, έλα να σου σηκώσω την ουρά σου αγάπη μου για να βλέπει η jo και να μαθαίνει.................Σμααααατ !!! :smt049

@ Κο Μάστορη: Σας είπα τελευταία πόσο σας συμπαθώ??? :smt039
I am too rock αυτές τις μέρες και προβλέπω τρελλά γλέντια στην Έκθεση. Θα πέσουν οι μάσκες από μάρμαρο........................

joannita
05-11-07, 16:38
ναι, άντε να δω και εγώ μπας και μάθω πως σηκώνει κανείς τις ουρές....

δε χρειάστηκε βλέπεις ποτέ να το μάθω, γιατί τις έβρισκα πάντα στο ύψος των περιστάσεων χωρίς να προσπαθήσω ιδιαίτερα :smt030

ΦΑΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ
Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ αν καταφέρω να φτάσω ποτέ... (και δε χαθώ λέω!) \:D/

cgavar
05-11-07, 16:51
δε χρειάστηκε βλέπεις ποτέ να το μάθω, γιατί τις έβρισκα πάντα στο ύψος των περιστάσεων χωρίς να προσπαθήσω ιδιαίτερα :smt030

Νομίζω το μπουκάλι με το αλκοολούχο ρόφημα στο στόμα της φατσούλας εξηγεί πολλά γι' αυτό!!!

joannita
05-11-07, 17:04
Ηρέμησε μεταμφιεσμένε σιγκαβάρ... δεν είναι τίποτα... θα περάσει ... :smt056

"Έχω κι εγώ ένα σωρό απωθημένους ουρανούς, μα δε σκοτώνω άστρα..." :smt008

mastoris than.
05-11-07, 17:11
ναι, άντε να δω και εγώ μπας και μάθω πως σηκώνει κανείς τις ουρές....

ΦΑΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ
Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ αν καταφέρω να φτάσω ποτέ... (και δε χαθώ λέω!) \:D/Εξαρτάται από τι ύψος τις βλέπεις, τις ουρές. :wink:

joannita
05-11-07, 17:15
αυτό εννοείται...

Για να το διευκρινήσω λοιπόν, στο ύψος της ικανοποίησης αναφέρομαι :twisted:

Να σας πω... μετάλλαξη πάθατε όλοι σήμερα, ή σας τη δίνει στα νέυρα το θέμα? :?

Πάω στο κλουβί μου να βάλω τις πυτζάμες μου να νιώθω πιό άνετα και ελάτε εκεί να φάτε τις φάπες σας...

mastoris than.
05-11-07, 17:17
αυτό εννοείται...

Για να το διευκρινήσω λοιπόν, στο ύψος της ικανοποίησης αναφέρομαι :twisted:

Να σας πω... μετάλλαξη πάθατε όλοι σήμερα, ή σας τη δίνει στα νέυρα το θέμα? :?

Πάω στο κλουβί μου να βάλω τις πυτζάμες μου να νιώθω πιό άνετα και ελάτε εκεί να φάτε τις φάπες σας...Χα χα λάθος επιλογή έκανες. Το εργαλείο κάνει τον μάστορα. :D

joannita
05-11-07, 17:18
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=72127#72127