PDA

Επιστροφή στο Forum : HTC P3300 vs MIO A701

nikolaos
06-11-06, 14:12
HTC P3300 vs MIO A701

...ή κάποιας άλλης συσκευής που να συνδιάζει ppc/gsm/gps -nav

έχω μπεχτεί, και πρέπει να μου κάνω ένα καλό δώρο...

Καλώς σας βρήκα.

Υ.Γ. Για πρόγραμμα πλοήγησης, έχω καταλήξει στο Destinator. (σωστά;)

MAKIS32
06-11-06, 15:06
HTC P3300 vs MIO A701

...ή κάποιας άλλης συσκευής που να συνδιάζει ppc/gsm/gps -nav

έχω μπεχτεί, και πρέπει να μου κάνω ένα καλό δώρο...

Καλώς σας βρήκα.

Υ.Γ. Για πρόγραμμα πλοήγησης, έχω καταλήξει στο Destinator. (σωστά;)

Κοιτα φιλε μου....
εγω δουλευω το 701 πανω απο 7 μηνες απροβληματιστα.Ειναι μια συσκευη που συνδιαζει αυτα που λες ,και εχει οντως ενα καταπληκτικο gps.Σε συνδυασμο με το destinator πιστεψε με ειναι ενα πολυ καλο δωρο!!!!!! :wink:

panosha
06-11-06, 15:27
Από τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά βλέπω το MIO να υπερτερεί κατά πολύ στον επεξεργαστή και να έχει περισότερα αξεσουάρ. στο βασικό πακέτο.
To HTC να έχει επιπλέον wi-fi ,κάμερα 2 megapixels αντί 1,3 του ΜΙΟ, ραδιόφωνο και μάλον καλύτερη υποστήριξη στην Ελλάδα.
Το ΤΟΜ-ΤΟΜ που έχει από τη μαμά του μην το μετράς γιατί δεν υπάρχουν αξιόλογοι χάρτες γιά Ελλάδα.
Εγώ θα επέλεγα το ΜΙΟ καθαρά λόγω επεξεργαστή.
Το Destinator με τους χάρτες της NGI είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή. :roll:

zeppelin
06-11-06, 16:01
Θα σου πρότεινα να βάλεις μέσα στη λίστα σου και το eten g500+ που είναι στην ίδια κατηγορία. Είναι 100 ευρώ φτηνότερο 599 με Destinator και κατά τη γνώμη μου καλύτερο από τα παραπάνω. Αν σε ενδιαφέρει το wifi παίρνεις το artemis ή περιμένεις το eten x500.

nikolaos
06-11-06, 16:37
Σας ευχαριστώ, ειδικά για το eten g500+ που δεν το είχα υπόψη μου. Φαίνεται καλό, ίσως καλύτερο από τα άλλα. Καλύτερη αυτονομία αλλά λίγο πιό βαρύ.... τι λέτε; Κάπου διάβασα ότι παίζει καλύτερα το destinator... ισχύει;

zeppelin
06-11-06, 17:06
Ισχύει. Απλά είναι 2 -3 χιλιοστά πιο παχύ. Πέρα από την εμφάνιση στη πράξη δεν έχουν διαφορετικό μέγεθος και βάρος.