Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με GPS
Εχω το BT GPS που έρχεται πακέτο με το Destinator από την NGI, αυτό που γράφει επάνω του iNTEX. Λόγω του ότι είχα φορτώσει μερικές βλακιούλες, αποφάσισα να τα σβήσω όλα (όχι στην SD) και να επαναφέρω το σύστημα όπως όταν τα αγόρασα. Αρχισα να φορτώνω μερικά που ήθελα + το Destinator. Ενεργοποίησα και το GPS ώστε να φαίνεται στις συνδέσεις Bluetooth. Ολα καλά. Ξεκινάω το Destinator και πάω στις ρυθμίσεις GPS. Δεν το ανιχνεύει, ακόμα και αν του δηλωσω καρφωτα την COM (η 6 είναι στη δική μου περίπτωση). Φορτώνω στο παλμάκι και το πρόγραμμα GPSVIEWER από το φάκελο BTGPS (κάπως έτσι) από το CD του δέκτη. Ούτε και εκεί το ανιχνεύει. Κανονικά θα έπρεπε και να το ανιχνεύσει και να αρχίσει να εμφανίζει ένα σωρό από δεδομένα λήψης. Πρέπει να αναφέρω ότι είχα να το χρησιμοποιήσω περίπου 10 μέρες και είχε αδειάσει η μπαταρία του. Το φόρτισα στο αυτοκίνητο, αλλά κανα 2-3 φορές έσβησα τον κινητήρα και έβαλα μπροστά με το φορτιστή του δέκτη συνδεδεμένο. Λέτε να πήρε καμιά παράξενη τάση και niet ;;; Εχει κανείς καμία ιδέα;
Αν κοιτάξεις στο manual με κάποιο συνδιασμό χρώματος των led δηλώνει ότι έχει σήμα. Μπορεί να πιάσει σήμα ή έχει χάσει την επικοινωνία BT?
Εχω το BT GPS που έρχεται πακέτο με το Destinator από την NGI, αυτό που γράφει επάνω του iNTEX. Λόγω του ότι είχα φορτώσει μερικές βλακιούλες, αποφάσισα να τα σβήσω όλα (όχι στην SD) και να επαναφέρω το σύστημα όπως όταν τα αγόρασα. Αρχισα να φορτώνω μερικά που ήθελα + το Destinator. Ενεργοποίησα και το GPS ώστε να φαίνεται στις συνδέσεις Bluetooth. Ολα καλά. Ξεκινάω το Destinator και πάω στις ρυθμίσεις GPS. Δεν το ανιχνεύει, ακόμα και αν του δηλωσω καρφωτα την COM (η 6 είναι στη δική μου περίπτωση). Φορτώνω στο παλμάκι και το πρόγραμμα GPSVIEWER από το φάκελο BTGPS (κάπως έτσι) από το CD του δέκτη. Ούτε και εκεί το ανιχνεύει. Κανονικά θα έπρεπε και να το ανιχνεύσει και να αρχίσει να εμφανίζει ένα σωρό από δεδομένα λήψης. Πρέπει να αναφέρω ότι είχα να το χρησιμοποιήσω περίπου 10 μέρες και είχε αδειάσει η μπαταρία του. Το φόρτισα στο αυτοκίνητο, αλλά κανα 2-3 φορές έσβησα τον κινητήρα και έβαλα μπροστά με το φορτιστή του δέκτη συνδεδεμένο. Λέτε να πήρε καμιά παράξενη τάση και niet ;;; Εχει κανείς καμία ιδέα;
Προσπάθησε να ξανακάνεις pair το GPS με το PocketPC.
Το έχω κάνει pair δεκάδες φορές απο εχθές το απόγευμα.
Επίσης έχω τσεκάρει και τα χρώματα που γράφει το εγχειρίδιο.
Οταν ανοίγω το δεκτη το μπλέ led (του bluetooth δηλαδή) αναβοσβήνει σαν τρελό. Μόλις κάνω pair με το δέκτη, το led "συνέρχεται" καθώς έχω σύνδεση palm<->GPS. Οταν γίνεται scan η COM 6 μέσα από το gpsview.exe, τότε το ledaki αναβοσβήνει πιο γρήγορα για μερικά δευτερόλεπτα, δείγμα ότι ...κάτι γίνεται, αλλά το gpsviewer προχωράει στην επόμενη πόρτα! Κρίμα ρε γαμώτο και δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα.
Υπάρχει περίπτωση να φέρω το palm και το δεκτη από τα γραφεία της NGI; Αν ναι, θυμήστε μου τη νέα διεύθυνση.
Διεύθυνση NAMA GEOINFORMATICS (NGI)
Λουίζης Ριανκούρ 75
11524 Αθήνα
Tηλέφωνα +30 210 6998687, +30 210 6998688
Fax +30 210 6998412
Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε Hp Ipaq 112 με
Stars Navigation
Bluetooth GPS BT-74S (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977981&product=893226).
Μπορείτε να μου βρείτε κάποια λύση (Destinator 6.1). Ευχαριστώ!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.