PDA

Επιστροφή στο Forum : MLS Destinator X300 ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ !

nectons
05-11-06, 05:39
Γεια σας.
Νέος χρήστης.

Καταρχάς να συγχαρώ την ομάδα σας αν και έχω αρκετά παράπονα με το destinator.

Το πρόβλημά μου είναι ότι προσπαθώ να ενεργοποιήσω λογαριασμό στην σελίδα σας για να κατεβάσω τους νέους χάρτες αυγούστου και απλά είναι αδύνατον.
Και εξηγούμε.
Δημιουργώντας λογαριασμό το σύστημα μου λέει ότι στην περίπτωση όχι PN αλλά PNA συσκευής να παραλείψω το id της συσκευής και να βάλω μόνον το licence αγνοώντας όλα τα άλλα και απλά να συμπληρώσω από που αγοράστηκε η συσκευή. Το κάνω αλλά τίποτε δεν γίνεται και το σύστημα με πηγαίνει από σελίδα σε σελίδα δίχως κανένα αποτέλεσμα. Είναι πραγματικά κρίμα να δίνει κανείς τα χρήματά του και να μην μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά του, δίχως αυτό να σημαίνει ότι η συσκευή δεν αξίζει τα χρήματά της.
Ένας έμπειρος χρήστης που προσπαθεί μια ώρα τώρα και να μην μπορεί να κάνει τίποτε είναι άξιο απορίας πως θα το κάνει ένας χρήστης που αγοράζει ένα προϊόν όπως είναι τα PNA's για να μην κουράζεται με BTGPS και με ppc και να κάνει τη δουλειά του.
Κακά τα ψέματα. Το destinator ναι μεν είναι μια πολύ καλή εφαρμογή αλλά χρειάζεται ΠΆΝΤΑ αναβαθμίσεις.
Βελτιώστε παρακαλώ τον τρόπο που ο εκάστοτε πελάτης θα πρέπει να κατεβάσει μια αναβάθμιση είτε του προγράμματός σας είτε καινούργιων χαρτών.

Προσωρινά πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να μπω στη "θησαυροφυλάκιό" σας για να κατεβάσω τους νέους χάρτες για την συσκευή μου.

Ευχαριστώ

maximi01
05-11-06, 18:32
Είναι σίγουρο ότι την Δευτέρα το τμήμα υποστήριξης της NGI θα σου λύσει το πρόβλημα. Από το σύμπτωμα πάντως που περιγράφεις, το πιθανότερο είναι η license που αγόρασες να προέρχεται από την πρώτη παρτίδα της MLS η οποία για τεχνικούς λόγους που δεν εξαρτάται από εμάς δεν είναι καταχωρημένη στην βάση μας. Λίγη υπομονή μέχρι αύριο.

zeppelin
06-11-06, 16:12
Στάλθηκε e-mail

dtsouk
11-11-06, 12:27
Επειδη αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Εαν ειναι ευκολο να μου σταλει email.
Ευχαριστω εκ των προτερων

zeppelin
13-11-06, 14:24
οκ

chronisb
14-11-06, 16:22
Αγόρασα κι εγώ από την MLS το Destinator PN (αναβάθμηση από MLS Navigator) και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Τι πρέπει να κάνω;

dtsouk
14-11-06, 19:34
Σας ευχαριστω για τη γρηγορη βοηθεια