PDA

Επιστροφή στο Forum : Συνεργεία Opel

spichri
05-11-06, 00:15
Επιτέλους μετά από κόπο εβδομαδων πραγματοποιήθηκε μία απο τις καλύτερες καταγραφές σε χρησιμα απο τις προσωπικες καταγραφες των μελων αυτου του forum. Σε αυτη την προσπαθεια δεν ημουν μονος. Με βοηθησε και ο kapitalas για τα περισσοτερα σημεια εντος Αττικης αλλα και ο Zeppelin που σαν γνησιος Opelακιας εβαλε το δαχτυλακι του (ή μαλλον τη δαχτυλαρα του :smt023 ) στο να γίνει αυτό το POI πραγματικα πλουσιο και πληρες.

Το αρχειο dat με το αντιστοιχο εικονιδιο εχει σταλει στον Grimak για να το ανεβασει στο γνωστο πια σημειο. Εδω πρεπει να πω οτι χωρις τη βοηθεια του Μακη (και του Mino, αλλα κυριως του Grimak) δε θα εμπαινε ποτε μια ταξη σε αυτη τη διαρκως αυξανομενη και ολοενα πιο ενδιαφερουσα βαση δεδομενων που δημιουργειται απο ολους εμας.

Αυτο ειναι το δημοσιο ευχαριστω μου για τον προσωπικο τους χρονο που σπαταλανε βοηθωντας μας

Τελος να πω οτι στο αρχειο που ετοιμασα εχω συμπεριλαβει μονο τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της Opel και εχω αφησει εκτος ολα τα σημεια τα οποια ειναι μονο εκθεσεις. Σε αρκετες καταχωρησεις θα δειτε διπλα απο το ονομα της εγγραφης ενα (Φ). Αυτο σημαινει οτι το συγκεκριμενο συνεργειο εχει σιγουρα και Φανοποιειο.

Το σκεπτικο που με οδηγησε στο να αφαιρεσω ολα τα σημεια που παρειχαν μονο εκθεση ειναι οτι ηθελα να δημιουργησω μια ελαφρια βαση δεδομενων με καταχωρησεις απο ολα τα σημεια της Ελλαδας ετσι ωστε οσοι απο μας χρειαστουν καποια στιγμη εναν τεχνικο ελεγχο, οπουδηποτε βρισκονται να οδηγηθουν γρηγορα και με ασφαλεια σε ενα σημειο εξουσιοδοτημενου Opel service point.

ΥΓ:Δυστυχως αρχειο ηχου δεν εφτιαξα γιατι δεν εχω mic. Οποιος θελει ας μου στειλει με mail τη προταση του
Ξανα ενα μεγαλο ευχαριστω σε kapitala και ZEPPELIN.

zeppelin
08-11-06, 13:06
Σ' ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν είμαι opelάκιας. Αυτή η βάση φτιάχτηκε όταν δινόταν το destinator με το corsa σε κάποια ειδική έκδοση κι έπαιζε μια εκπληκτική διαφίμηση στην τηλεόραση πριν από 1,5 χρόνο:

Μια παρέα που έφτασε με το corsa και το πλοηγό της στο club που είχε βάλει ως προορισμό αλλά το club πουθενά...
Τελικά ήταν underground!

spichri
08-11-06, 14:45
το θυμαμαι
χεχε :lol:

Αν δεν εισαι opelακιας πολυ κακως. :evil:

ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ :twisted:
:-D

grimak
09-11-06, 02:51
Φίλε Σπύρο τα poi ανέβηκαν.. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=22200#22200

ceftelos
09-11-06, 23:46
Παιδια τα Hondos_poi_papi εχουν προβλημα καποιος να τα κοιταξει.Δεν κατεβαινει το αρχειο!!!!

Olympic260
28-11-06, 14:58
Καταπληκτικό, απλώς ενα μικρό remark. Το Συνεργείο που ήταν στην Συγγρου (ΕΛΦΙΝΚΟ) απέναντι απο το Διογένης δεν υπάρχει πια. Το έχουν γκρεμίσει και φτιάχνουν κάτι άλλο τώρα

Chris

fanmar
05-12-06, 17:17
OPEL-RENAULT + VW
Εθνικη Οδος Ηγουμενιτσας-Ιωαννινων
Γεωγ. μηκος 20.2643
Γεωγ. Πλατος 39.5282

Αυτα ειναι το ενα διπλα απο το αλλο

Gandalf
05-12-06, 17:22
OPEL-RENAULT + VW
Εθνικη Οδος Ηγουμενιτσας-Ιωαννινων
Γεωγ. μηκος 20.2643
Γεωγ. Πλατος 39.5282

Αυτα ειναι το ενα διπλα απο το αλλο

Thanks fanmar

fanmar
11-12-06, 19:34
ΙΩΑΝΝΙΝΑ Εθν. Οδος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΡΤΑΣ
OPEL Γ.Μ 20.8612 Γ.Π 39063
RENAULT Γ.Μ 20.8611 Γ.Π 39.6095
NISSAN Γ.Μ 20.8599 Γ.Π 396155
FORD Γ.Μ 20.8612 Γ.Π 39.6103
SUBARU Γ.Μ 20.8612 Γ.Π 396055
MERCEDES Γ.Μ 20.8621 Γ.Π 39.5984

liakos
22-12-06, 20:06
Destinator 6 σε MIO168 με WINSE.
Προσπαθώ να βάλω τα ΡΟΙ με τα συνεργεία OPEL και δεν ξέρω πλέον πού να τα βάλω. Στην storage card που βλεπω φακελο favorites ή στην μνήμη του PPC που πάλι βλέπω favorites.
Προσπάθησα και στα δύο αλλά δεν βλέπω προκοπή.
Οποιος μπορεί ας πεί κάτι.

panosha
22-12-06, 20:43
Προσπαθώ να βάλω τα ΡΟΙ με τα συνεργεία OPEL και δεν ξέρω πλέον πού να τα βάλω. Στην storage card που βλεπω φακελο favorites ή στην μνήμη του PPC που πάλι βλέπω favorites.
destinatorapps/destinator/userdata/favorites Εκεί θα τα βάλεις, είτε αυτό είναι στη βασική μνήμη, είτε στην κάρτα, δεν ξέρω που κάνατε εγκατάσταση. Σταματήστε να βάζετε την νέα έκδοση πάνω από την παλιά. Σβήστε την παλιά και περάστε μετά τη νέα. :-D

blueshark
22-12-06, 21:17
destinatorapps/destinator/userdata/favorites Εκεί θα τα βάλεις, είτε αυτό είναι στη βασική μνήμη, είτε στην κάρτα, δεν ξέρω που κάνατε εγκατάσταση. Σταματήστε να βάζετε την νέα έκδοση πάνω από την παλιά. Σβήστε την παλιά και περάστε μετά τη νέα. :-D
Καλησπέρα Πάνο.Το έχεις πει πολλές φορές αλλά τίποτα!!! :D

liakos
22-12-06, 21:41
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Το έβαλα και όλα καλά.
Σχετικά με το που το έχω εγκαταστήσει, απλά ακολούθησα τις οδηγίες που ήταν μαζί με το update οταν το κατέβασα χτες το βράδυ.

Ευχαριστώ και πάλι.
Ηλίας