Επιστροφή στο Forum : ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ REZERVA
Μετά απο ένα σύντομο ταξιδάκι επέστρεψα στας Αθήνας.
Σκέφτηκα να μπώ στο www.rezerva.gr (σαϊτ των καταστημάτων) και να τα συγκεντρώσω όλα έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε μικρά δωράκια όπου και να είμαστε.
Στην προσπάθεια μου αυτή θα παρακαλούσα να βοηθήσετε και εσείς γιατι πολλά μέρη δεν τα έχει μέσα το pn.
Σε επόμενες αναβαθμίσεις θα προσπαθήσω με δική μου καταγραφή και δική σας βέβαια να έχω περισσότερα καταστήματα.
Τα αρχεία έχουν σταλεί στον grimak για να τα ανεβάσει.
Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!!!
:D :D :D
Φίλε blueshark τα poi ανέβηκαν.. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=22197#22197
Φίλε blueshark τα poi ανέβηκαν.. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=22197#22197
για 'αλλη μια φορα σε ευχαριστω!!! :wink: =D>
Αγαπητέ συνελλαδίτη Blueshark.
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι κάτι παίζει με το αρχειάκι wav το οποίο το ίδιο, δεν παίζει. Η παίζει σε άλλη οκτάβα. Σε συχνότητες μη ακουστές από ανθρώπους... :D
φιλικά
George
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι κάτι παίζει με το αρχειάκι wav το οποίο το ίδιο, δεν παίζει. Η παίζει σε άλλη οκτάβα. Σε συχνότητες μη ακουστές από ανθρώπους... :D
φιλικά
George
Για κάποιο περίεργο λόγο μου ανοίγει μόνο από Sony soundforge, και όχι από windows media player και winamp....
Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται στο PN ....
φιλικά
George
Για κάποιο περίεργο λόγο μου ανοίγει μόνο από Sony soundforge, και όχι από windows media player και winamp....
θα το δω και αν βρω κατι λαθος θα ενημερωσω και θα αποστειλω νεο αρχειο στον καλο μας φιλο grimak!!!
:D :D
φιλικά
George
θα το δω και αν βρω κατι λαθος θα ενημερωσω και θα αποστειλω νεο αρχειο στον καλο μας φιλο grimak!!!
:D :D :wink:
φιλικά
George
Φιλε μου στο δικο μου μηχανημα παιζει κανονικα.
Παρ΄ ολα αυτα εστειλα στον υπεροχο φιλο μας grimak νεο αρχειο wav για καποιους οπως εσυ που εχουν προβλημα με το πρωτο. :wink:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.