PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΟ KAI ΣΕ LOOX

cverros
03-11-06, 13:09
Αγαπητοί Zeppelin κ.ά,

Εχω ένα Μιο168 με το dest 3 αγορασμένο και εγκατεστημένο στην κάρτα του. Στην πορεία αναβαθμίστηκα στο PN αγοράζοντας το update από το site σας.
Εδω και 2-3 μήνες αγόρασα το SIEMENS LOOX 560. Πως μπορώ να το εγκαταστήσω νόμιμα κι εκεί και με τι κόστος, δεδομένου ότι χρειάζομαι και τα 2 μηχανάκια? Θα υπάρχει ειδική τιμή? Παρακαλώ ενημερώστε με.

Ευχαριστώ πολύ

zeppelin
03-11-06, 13:19
Μπορείτε να αγοράσετε το Destinator PN με 50 ευρώ έκπτωση (119 ευρώ), απλά δείχνοντάς μας της άδεια του άλλου σας Destinator PN

cverros
07-11-06, 13:39
Ωραία. Απο που θα το αγοράσω και "πως" θα σας δείξω την παλιά άδεια? Με βολεύουν online διαδικασίες. Ευχαριστώ

zeppelin
07-11-06, 16:47
Στείλε με e-mail στο destinator@ngi.gr την απόδειξη αγοράς και το License key που ήδη έχεις και κάνε τη παραγγελία σου με σχόλιο ότι έχεις έκπτωση 50 ευρώ κι ότι έχεις στείλει με e-mail τα στοιχεία που σου ζήτησα.

cverros
09-11-06, 01:54
Μα δεν έχω την απόδειξη αγοράς... Μου είχαν κάνει δώρο το Dest 3 και εγώ αγόρασα και κατέβασα το PN-update από το site σας

cverros
09-11-06, 11:47
Επίσης σήμερα που διάβαααζα κάποια posts, βρήκα ότι μπορώ να "μεταφέρω" την άδεια χρήσης μέχρι 3 φορές σε άλλο μηχανάκι, μιας και πρόκειται πάντα για δική μου χρήση. Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα?

zeppelin
09-11-06, 12:51
Μα δεν έχω την απόδειξη αγοράς... Μου είχαν κάνει δώρο το Dest 3 και εγώ αγόρασα και κατέβασα το PN-update από το site σας

Τότε απλά βάλε τα 3 κλειδιά σου

zeppelin
09-11-06, 12:54
Επίσης σήμερα που διάβαααζα κάποια posts, βρήκα ότι μπορώ να "μεταφέρω" την άδεια χρήσης μέχρι 3 φορές σε άλλο μηχανάκι, μιας και πρόκειται πάντα για δική μου χρήση. Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα?

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα που τη δίνει η destinator technologies σε περίπτωση που συμβεί κάτι στη συσκευή. Το απολύτως νόμιμο (επειδή έτσι έθεσες την ερώτησή σου) πάντως είναι μία άδεια ανά συσκευή.

cverros
10-11-06, 13:15
ΟΚ, συμφωνώ να διατηρηθεί η 3πλη δυνατότητα μεταφοράς.. Θέλω να το αγοράσω... Απότι κατάλαβα, στέλνω με ενα mail στην NGI το κλειδί μου, γράφω την παρατήρηση ότι είναι 2η αγορά και εχω εκπτωση 50€ και .....η απόδειξη που δεν υπάρχει? Συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά δεν πολυκατάλαβα τη διαδικασία