Επιστροφή στο Forum : ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΟ KAI ΣΕ LOOX
Αγαπητοί Zeppelin κ.ά,
Εχω ένα Μιο168 με το dest 3 αγορασμένο και εγκατεστημένο στην κάρτα του. Στην πορεία αναβαθμίστηκα στο PN αγοράζοντας το update από το site σας.
Εδω και 2-3 μήνες αγόρασα το SIEMENS LOOX 560. Πως μπορώ να το εγκαταστήσω νόμιμα κι εκεί και με τι κόστος, δεδομένου ότι χρειάζομαι και τα 2 μηχανάκια? Θα υπάρχει ειδική τιμή? Παρακαλώ ενημερώστε με.
Ευχαριστώ πολύ
Μπορείτε να αγοράσετε το Destinator PN με 50 ευρώ έκπτωση (119 ευρώ), απλά δείχνοντάς μας της άδεια του άλλου σας Destinator PN
Ωραία. Απο που θα το αγοράσω και "πως" θα σας δείξω την παλιά άδεια? Με βολεύουν online διαδικασίες. Ευχαριστώ
Στείλε με e-mail στο destinator@ngi.gr την απόδειξη αγοράς και το License key που ήδη έχεις και κάνε τη παραγγελία σου με σχόλιο ότι έχεις έκπτωση 50 ευρώ κι ότι έχεις στείλει με e-mail τα στοιχεία που σου ζήτησα.
Μα δεν έχω την απόδειξη αγοράς... Μου είχαν κάνει δώρο το Dest 3 και εγώ αγόρασα και κατέβασα το PN-update από το site σας
Επίσης σήμερα που διάβαααζα κάποια posts, βρήκα ότι μπορώ να "μεταφέρω" την άδεια χρήσης μέχρι 3 φορές σε άλλο μηχανάκι, μιας και πρόκειται πάντα για δική μου χρήση. Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα?
Μα δεν έχω την απόδειξη αγοράς... Μου είχαν κάνει δώρο το Dest 3 και εγώ αγόρασα και κατέβασα το PN-update από το site σας
Τότε απλά βάλε τα 3 κλειδιά σου
Επίσης σήμερα που διάβαααζα κάποια posts, βρήκα ότι μπορώ να "μεταφέρω" την άδεια χρήσης μέχρι 3 φορές σε άλλο μηχανάκι, μιας και πρόκειται πάντα για δική μου χρήση. Υπάρχει και αυτή η δυνατότητα?
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα που τη δίνει η destinator technologies σε περίπτωση που συμβεί κάτι στη συσκευή. Το απολύτως νόμιμο (επειδή έτσι έθεσες την ερώτησή σου) πάντως είναι μία άδεια ανά συσκευή.
ΟΚ, συμφωνώ να διατηρηθεί η 3πλη δυνατότητα μεταφοράς.. Θέλω να το αγοράσω... Απότι κατάλαβα, στέλνω με ενα mail στην NGI το κλειδί μου, γράφω την παρατήρηση ότι είναι 2η αγορά και εχω εκπτωση 50€ και .....η απόδειξη που δεν υπάρχει? Συγνώμη για το πρήξιμο, αλλά δεν πολυκατάλαβα τη διαδικασία
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.