PDA

Επιστροφή στο Forum : κομμωτηρια ,κλπ

spyrazf1
03-11-06, 12:48
προτεινω καθοτι εχουμε και γυναικες στην παρεα μας λιγες μεν αλλα υπαρκτες, να καταγραφουν τα εξης.Κομμωτηρια,hondos center, notos galleries, zarra, alexi andrioti accesories και αλλα γυναικεια σημεια ενδιαφεροντος.

vasiliadis1
03-11-06, 13:12
πολύ σωστος ο σπυρος!!!!!!!!!! :lol: :lol:

mastoris than.
03-11-06, 13:30
προτεινω καθοτι εχουμε και γυναικες στην παρεα μας λιγες μεν αλλα υπαρκτες, να καταγραφουν τα εξης.Κομμωτηρια,hondos center, notos galleries, zarra, alexi andrioti accesories και αλλα γυναικεια σημεια ενδιαφεροντος.
Ναι ναι συμφωνω!Οχι στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα,αλλά σε νέα κατηγορία,στα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ,με δυνατότητα αποφυγής και προειδοποίηση 1km πριν. :D :D

spyrazf1
03-11-06, 13:39
αστειοοοοοοοοοοο. η joannita κι η μανουλα παντως θα συμφωνισουν με την προταση μου νομιζω?

zeppelin
03-11-06, 13:42
Ποια joannita αυτή που γνώρισες ή η κανονική?

panosha
03-11-06, 13:45
Ο Σπύρος έκανε μιά σοβαρή πρόταση και εσείς κοροϊδεύετε ?
Αμα έρθει η Joannita θα γίνει χαμός. :-D :-D :-D

Fox
03-11-06, 13:54
Ναι ναι συμφωνω!Οχι στα χρήσιμα ούτε στα αγαπημένα,αλλά σε νέα κατηγορία,στα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ,με δυνατότητα αποφυγής και προειδοποίηση 1km πριν. :D :D

Αν και συμφωνώ δεν νομίζω φίλε μου να μπορεί να σου χαράξει διαδρομή με τέτοια αποφυγή .Έχω κατάστημα με κάλτσες,καλσόν,εσώρουχα και ξέρω πολύ καλά πόσοι πολλοί ήμαστε στον χώρο.Κάθε στενό και κατάστημα .ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ.

mastoris than.
03-11-06, 14:23
αστειοοοοοοοοοοο. η joannita κι η μανουλα παντως θα συμφωνισουν με την προταση μου νομιζω?
Λοιπόν τέλος τα αστεία.Προτείνω έτσι,οι βάσεις που θα πραγματοποιηθούν,να έχουν τα ονόματα των εν λόγω κυριών.Π.χ. joannita's choice ή μανούλας place.

vasiliadis1
03-11-06, 14:41
Ποια joannita αυτή που γνώρισες ή η κανονική?
ξυνε πληγές εσυ... :lol: :lol: :lol:

vasiliadis1
03-11-06, 14:43
οπως καταλαβες σπυρο και να δημιουργηθεί αυτη η κατηγόρια ολοι και κυρίως οι παντρεμενοι θα την εχουν ατσεκαριστη!!!

panosha
03-11-06, 14:51
Δηλαδή οι παιδικές χαρές και οι παιδότοποι δεν είναι γιά τις γυναίκες ?
Αυτές θα είναι περισότεροι χρήστες των συσκευών πλοήγησης σε 1-2 χρόνια.
Αν διαφωνείτε αφήστε μόνο τα μπ@@@@λα. :-D :-D :-D
χαχαχαχα

spyrazf1
03-11-06, 15:03
βγηκαν ολοι παντρεμενοι και μη και με βαρανε.Εκανα μια σοβαρη προταση και το ριξατε στην πλακα.Σα δεν ντρεπεστε λεω γω. Οι γυναικες του φορουμ να παρουν θεση ΤΩΡΑ . τα χω παρει χοντρα

joannita
03-11-06, 15:26
Δυστυχώς το τέρας της Ταμπέλας "γυναίκα που όλο χτενίζεται βάφεται και ντύνεται" ξαναχτύπησε...

Καλή η πρόταση αλλά εμένα δε με αφορά και πολύ, διότι με κομμωτήρια και hondo δεν έχω ιδιαίτερη σχέση (όπως θα παρατηρήσατε!). Άμα όμως τα μαζέψετε, καλά θα είναι!

Εγώ ως γυναικεία μέρη θεώρησα άλλου τύπου ενδιαφέροντα σημεία (λαϊκές, συναυλιακά κέντρα, go-go boys, κλπ :-D )

manoula
03-11-06, 15:26
Πέρα από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η τεστοστερόνη, η οιστραδιόλη, η κορτιζόνη, η αδρεναλίνη κλπ, υπάρχουν και άλλες που τώρα ανακαλύπτουμε και που αφορούν τις γυναίκες.
Είναι οι εξής:

Χοντοσεντερόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.

Φερτηκαρταρεκαργιόλη

Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί και διεγείρει την γυναίκα κάτα τρόπο ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα - η δική της έχει καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη.

Ευρωχλωρίνη
Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν. Αν συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ'τα να πάνε.

Τηλεφωνίνη
Ορμόνη που δίνει στην γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται μονίμως, σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.

Νυφουλίνη
Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.

Πονοκεφαλίνη
Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη).Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στους όρχεις των ανδρών. Εξαιτίας της η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες.Οι λόγοι για τους οποίους παράγεται αυτή η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρως κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με τηνμουρμουρόνη. (βλ. παρακάτω)

Μουρμουρόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη, εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικώς,οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια).
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15-20 χρόνια.

Γλυστριδίνη ή φλυαρόνη
Ορμόνη που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία της γυναίκας να ελέγξει την κίνηση των γνάθων και της γλώσσας της. Εκδηλώνεται με παρατεταμένη φλυαρία, συνδυάζεται ιδανικά με την τηλεφωνίνη και χειροτερεύει τα αποτελέσματα της μουρμουρόνης

Θέλετε ακόμα κυ Σπύρο να προβούμε σε τέτοια διαδικασία?? :lol: :lol: :lol:

MAKIS32
03-11-06, 15:32
Πέρα από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η τεστοστερόνη, η οιστραδιόλη, η κορτιζόνη, η αδρεναλίνη κλπ, υπάρχουν και άλλες που τώρα ανακαλύπτουμε και που αφορούν τις γυναίκες.
Είναι οι εξής:

Χοντοσεντερόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.

Φερτηκαρταρεκαργιόλη

Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί και διεγείρει την γυναίκα κάτα τρόπο ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα - η δική της έχει καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη.

Ευρωχλωρίνη
Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν. Αν συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ'τα να πάνε.

Τηλεφωνίνη
Ορμόνη που δίνει στην γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται μονίμως, σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.

Νυφουλίνη
Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.

Πονοκεφαλίνη
Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη).Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στους όρχεις των ανδρών. Εξαιτίας της η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες.Οι λόγοι για τους οποίους παράγεται αυτή η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρως κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με τηνμουρμουρόνη. (βλ. παρακάτω)

Μουρμουρόνη
Βασική γυναικεία ορμόνη, εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικώς,οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια).
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15-20 χρόνια.

Γλυστριδίνη ή φλυαρόνη
Ορμόνη που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία της γυναίκας να ελέγξει την κίνηση των γνάθων και της γλώσσας της. Εκδηλώνεται με παρατεταμένη φλυαρία, συνδυάζεται ιδανικά με την τηλεφωνίνη και χειροτερεύει τα αποτελέσματα της μουρμουρόνης

Χε χε χε.
Και ελεγα τοσο καιρο τι φταιει με την γυναικα μου.....?
Τωρα πια ξερω .Οι ορμονες!!!!!!!

Manoula δεν παιζεσαι!!!!!
:bow :bow :bow :bow

panosha
03-11-06, 15:35
Νομίζω η τελευταία δημοσίευση της Manoula πρέπει να γίνει sticky. :-D :-D

spyrazf1
03-11-06, 15:35
εγω μια προταση εκανα οτι θελετε καντε

joannita
03-11-06, 15:37
πάμε να σε ποτίσω μια "μηπαιζεισμετααγορακιαεινα ιμικρακαιχαζαεκγενετησιόν η" να στανιάρεις?

(ξέρω ξέρω γκριμάκ, μπρος πίσω στο περι ανέμων και υδάτων, ουστ)

spyrazf1
03-11-06, 15:40
κριμα γιατι ειχα σκοπο να προτεινω και κατι αλλο που θα αρεσε σε πολυ κοσμο

joannita
03-11-06, 15:42
Τρελαίνομαι για την αυτοπεποιήθησή σου.

Ρίχτο!

grimak
03-11-06, 15:48
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν με ακούς καθόλου ε? και ουστ ε?

Θα υποστείς τις συνέπειες... :-D

panosha
03-11-06, 15:50
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν με ακούς καθόλου ε? και ουστ ε?

Θα υποστείς τις συνέπειες... :-D
-----------------------------------------------
Μη την τσαντίζεις, ειδικά σήμερα. :-D :-D :-D

manoula
03-11-06, 15:50
Ξαναχτύπησε ο avatarοστυλίστας ε?

Σημαδιακό το βρίσκω.... :-D :-D :-D

Εδω μέσα γίνονται σόδομα και γόμοραααα :lol: :lol:

joannita
03-11-06, 16:15
Να σου πω και άλλο ένα συγκλονιστικό νέο να χαρείς! Σήμερα είναι Παρασκευή και αύριο Σάββατο! :-D

Taxis
03-11-06, 20:02
Είναι οι εξής:

Χοντοσεντερόνη

Φερτηκαρταρεκαργιόλη

Ευρωχλωρίνη[/b

[b]Τηλεφωνίνη

Νυφουλίνη

Πονοκεφαλίνη

Μουρμουρόνη

Γλυστριδίνη ή φλυαρόνη

Manoula να είσαι καλά για τις πληροφορίες. 40 χρόνια παντρεμένος και με την άρτια (αλλά πάντα επιστημονική ) ενημέρωσή σου μου έλυσες το 10% των σχετικών αποριών μου :lol: :lol: :lol:
Τι άλλο θα μάθουμε σε αυτό το forum ΟΕΟ.................... ](*,)