PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση σχετικά με αποφυγή δρόμων και αττική οδό

gambit
03-11-06, 03:37
Λοιπόν....παρατήρησα πως πηγαίνωντας απο Μελίσσια γλυφάδα, και ενώ έχω επιλέξει την αποφυγή αττικής οδού (όπως και διοδίων και περιφεριακής Υμητού για παν ενδεχόμενο) το destinator 6 με τον τελευταίο χάρτη, με καθοδήγησε αναγκαστικά απο αττική οδό. Δοκίμασα επίσης να επιλέξω την περίπτωση τησ σύντομης διαδρομής, καθώς και να απενεργοποίησω και ξαναενεργοποιήσω την αποφυγή της αττικής οδού χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Έχει συναντίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? υπάρχει λύση σε συτό???

Προσωπικά η λύση που βρήκα ήταν να επιλέξω να με οφηγήσει στην εθνική οδό αθηνών λαμίας δτο ύψος της κηφισιάς και απο κέι να πάω γλυφάδα.

Καμιά ιδέα???

Cotzak
03-11-06, 10:52
Λοιπόν....παρατήρησα πως πηγαίνωντας απο Μελίσσια γλυφάδα, και ενώ έχω επιλέξει την αποφυγή αττικής οδού (όπως και διοδίων και περιφεριακής Υμητού για παν ενδεχόμενο) το destinator 6 με τον τελευταίο χάρτη, με καθοδήγησε αναγκαστικά απο αττική οδό. Δοκίμασα επίσης να επιλέξω την περίπτωση τησ σύντομης διαδρομής, καθώς και να απενεργοποίησω και ξαναενεργοποιήσω την αποφυγή της αττικής οδού χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Έχει συναντίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? υπάρχει λύση σε συτό???

Προσωπικά η λύση που βρήκα ήταν να επιλέξω να με οφηγήσει στην εθνική οδό αθηνών λαμίας δτο ύψος της κηφισιάς και απο κέι να πάω γλυφάδα.

Καμιά ιδέα???
To ιδιο προβλημα ειχα κι εγω προ ημερων...Ψαχνοντας απο Πατρα ερχομενος το ΙΚΕΑ που υπηρχε μεσα στα αγαπημενα και ενω του ειχα βαλει αποφυγη Αττικης Οδου...με εβγαλε απο την Αττικη οδο στο σωστο σημειο,αλλά μετα με ξαναεβαλε μεσα,πληρωσα διοδια,με εβγαλε παλι εξω και ξαναμπηκα μεσα-οπως μου εδειχνε-ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΑ και βγηκα ΠΑΛΙ στο αρχικο ιδιο σημειο που ηταν το σωστο...Πληρωσα δηλαδη 3 φορες διοδια ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ... :?

spichri
04-11-06, 00:18
:shock:

Αμαν! Μηπως δεν εχετε τα σωστα forlinks? Γιατι εγω που πηγα ΙΚΕΑ οταν ημουν Αθηνα με πηγε κανονικα

pazo
04-11-06, 10:43
Για του λόγου το αληθές, δοκίμασα διαδρομή από Μελίσσια (από την οδό Πηγής) στο κέντρο της Γλυφάδας.

Η πρώτη πρόταση ήταν από Αττική Οδό και Περιφερειακή Υμηττού.

Με αποφυγή διοδίων ή αποφυγή Αττικής Οδού, με έστειλε από αλλού, κανονικά (Κηφισίας και Βουλιαγμένης κλπ).

Μήπως πράγματι κάτι δεν πάει καλά με τα ForLinks που έχετε εγκαταστήσει...

panosha
04-11-06, 10:58
Ειναι βέβαιο οτι το πρόβλημα προέρχεται από την μη σωστή εγκατάσταση των forlinks.
Τα forlinks πρέπει να είναι σε ένα φάκελλο με την ονομασία ForLinks μέσα στον φάκελο DestinatorApps/Destinator/UserData.
Μην τρέξετε το forlinks.cab, φτιάξτε το φάκελο και βάλτε τα χειροκίνητα.
Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα απεγκατάσταση και εγκατάσταση του Destinator από την αρχή. :D

Ελεύθερος
05-11-06, 11:25
Ειναι βέβαιο οτι το πρόβλημα προέρχεται από την μη σωστή εγκατάσταση των forlinks.
Τα forlinks πρέπει να είναι σε ένα φάκελλο με την ονομασία ForLinks μέσα στον φάκελο DestinatorApps/Destinator/UserData.
Μην τρέξετε το forlinks.cab, φτιάξτε το φάκελο και βάλτε τα χειροκίνητα.
Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα απεγκατάσταση και εγκατάσταση του Destinator από την αρχή. :D

Το ίδιο πρόβλημα και στο PN! Πως πρέπει να είναι κανονικά τοποθετημένα τα ForLinks? Υπάρχει δυνατότητα να μου στείλεις ForLinks μήπως το δικό μου τα χει ... παίξει?

panosha
05-11-06, 11:48
Να στα στείλω, αλλά πως ? ΟΕΟ :D :D :D

gambit
06-11-06, 16:06
Μάλλον στο ίδιο σημείο είμασταν φίλε μου....και εγω απο πηγής ξεκίνησα και αντιμετώπισα το πρόβλημα...τι να πω....θα ξανακοιτάξω το forlinks να δώ...
Αλλά για να δούλεψε σε εσένα κατα πάσα πιθανότητα πρόκειται για δικό μου λάθος.

thanks