PDA

Επιστροφή στο Forum : Τουρκία - MLS destinator 3855

lida
05-02-10, 10:29
Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αν είναι δυνατόν να βρω χάρτη της Τουρκίας για MLS destinator 3855. Επικοινώνησα με την εταιρία και μου είπαν πως δεν υπάρχει. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση;

Ευχαριστώ.

beagle
06-02-10, 13:52
Θα πρέπει να προμηθευτεἰς κάποιο άλλο λογισμικό που έχει χάρτη Τουρκίας. Για παράδειγμα, ρίξε μια ματιά εκεί: www.giniusdriver.gr (http://www.giniusdriver.gr)

Καλώς ήρθες

lida
06-02-10, 16:52
Ευχαριστώ beagle για την απάντηση σου. Ένεκα του οτι ειμαι λίγο άσχετη μπορείς να μου πεις και τα εξής:
1) Πόσο κοστίζει?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
2) Είναι σύσκολη η εγκατάσταση?<o:p></o:p>
3) Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η συσκευή?<o:p></o:p>
4) Βγαίνει η συσκευή εκτός εγγύησης?<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>

beagle
06-02-10, 18:43
1) 59 ευρώ με 3 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση χαρτών (1 αναβάθμιση το χρόνο). Στο πακέτο περιλαμβάνεται το πρόγραμμα με Ελλάδα (στην παρούσα φάση με ίδιο χάρτη με το Destinator) και Ευρώπη με χάρτες TeleAtlas (με Τουρκία με αρκετά έως πολύ καλή κάλυψη)
2) Πρέπει να μπεί κάποιο μενού αν θες να χρησιμοποιείς και τα 2 λογισμικά. Αυτό απαιτεί πιο προχωρημένες γνώσεις.
3) Όχι από το μενού ή το GiniusDriver
4) Όσο αφορά το harware (χαλασμένο on/off, ελλατωματική οθόνη κλπ) μένεις εντός εγγύησης . Ναι, μόνο όσο αφορά πρόβλημα στη λειτουργία του Destinator. Αυτά καταλαβαίνω από εκεί: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=19928

lida
06-02-10, 19:09
Ευχαριστώ και πάλι. Δύο ακόμα ερωτήσεις.
1)Για την εγκατάσταση τι πρέπει να κάνω?Απλά βάζω την SD card και δουλεύει? Γιατί αν θέλει και άλλα (format etc) δεν έχω ούτε γνώσεις ούτε χρόνο.
2)Υποθέτω ότι ο χάρτης της Ευρώπης από την συγκεκριμένη εταιρία έχει και την Τουρκία. Σωστά υποθέτω.

Ευχαριστώ για την υπομονή....

beagle
06-02-10, 19:59
Δεν αρκεί να μπει η κάρτα SD στη συσκευή, χρειάζεται αλλαγή διαδρομής που διαβάζει η συσκευή το λογισμικό πλοήγησης ή κάποιο άλλο μενού. Αν δε μπορείς μόνη σου, θα πρέπει να περάσεις από τα γραφεία της GeoIntelligence να το κάνουν. Φυσικά περιλαμβάνεται και η Τουρκία με αρκετά καλή κάλυψη όπως σου είπα και πριν (γύρω στο 70% αν δεν κάνω λάθος).

lida
06-02-10, 20:51
Δυστυχώς η Geointelligence δεν έχει γραφεία στη Θεσσαλονίκη και μόνη μου δεν θέλω μάλλον να πάρω το ρίσκο.

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.