PDA

Επιστροφή στο Forum : Custom icons στα Αγαπημένα ;

lechuck
15-02-05, 13:27
Καλημερα ,

Θα ηταν ενα καλο trick εαν υπηρχε τροπος να βαζουμε δικα μας icons στα "Αγαπημενα".

Απο οσο ειδα στο folder εγκατάστασης

\DestinatorApps\Destinator\Common\Favorites , υπαρχουν σε μορφη bmp ολα τα εικονιδια που βλεπουμε στα 'Αγαπημενα'

Ειναι μεγεθους 16x16 με 256 χρωματα και φορμά bmp.

Προσθεσα καποια δικα μου αλλα δυστηχως δεν εμφανιζονται οταν επιλεγω εικονιδιο για καποια νεα κατηγορια Αγαπημενων που θελω να φτιαξω. Δεν βρηκα καπου να ειναι περασμενα τα ηδη υπαρχοντα σε καποιο ini/inf αρχειο.

Μηπως ξερετε εαν και πως γινεται κατι τετοιο ;

zeppelin
15-02-05, 16:29
Καλημερα ,

Θα ηταν ενα καλο trick εαν υπηρχε τροπος να βαζουμε δικα μας icons στα "Αγαπημενα".

\DestinatorApps\Destinator\Common\Favorites , υπαρχουν σε μορφη bmp ολα τα εικονιδια που βλεπουμε στα 'Αγαπημενα'

Προσθεσα καποια δικα μου αλλα δυστηχως δεν εμφανιζονται οταν επιλεγω εικονιδιο για καποια νεα κατηγορια Αγαπημενων που θελω να φτιαξω. Δεν βρηκα καπου να ειναι περασμενα τα ηδη υπαρχοντα σε καποιο ini/inf αρχειο.

Φτιάξε μια καινούργια κατηγορία στα Αγαπημένα και με την επιλογή επεξεργασία επέλεξε ένα από τα εικονίδια που εμφανίζονται. Αν θέλεις άλλα εκτός από τα εξ' ορισμού εικονίδια, τα προσθέτεις στο directory \DestinatorApps\Destinator\Common\Favorites και εμφανίζονται αυτόματα στην "Επεξεργασία Ιδιοτήτων Κατηγορίας"

geovass
09-03-05, 16:18
Καλημερα ,

Φτιάξε μια καινούργια κατηγορία στα Αγαπημένα και με την επιλογή επεξεργασία επέλεξε ένα από τα εικονίδια που εμφανίζονται. Αν θέλεις άλλα εκτός από τα εξ' ορισμού εικονίδια, τα προσθέτεις στο directory \DestinatorApps\Destinator\Common\Favorites και εμφανίζονται αυτόματα στην "Επεξεργασία Ιδιοτήτων Κατηγορίας"

και ομως... :?
Το εκανα. Εφτιαξα ενα μικρο bmp, φτιαχνω νεα κατηγορια και τις επιλεγω το νεο bmp.
Οταν ομως κανω SAVE, εχει παρει το default εικονιδιο (εκεινο το ΜΠΛΕ).
Το αστειο ειναι οτι οταν παω να βρω στο χαρτι το μερος που εχω σωσει στη νεα κατηγορια, δεν το διχνει με κανενα εικονιδιο.
Τι δεν παει καλα ? :(

zeppelin
10-03-05, 13:19
Δεν έφτιαξα καινούργιο εικονίδιο αλλά στη δοκιμή που έκανα χρησιμοποίησα το εικονίδιο του τραμ. Ένα εικονίδιο 16Χ16 pixels και 256 χρώματα. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω και snapshots.

geovass
11-03-05, 11:04
Δωσε μου το email σου να σου στειλω το δικο μου bitmap να μου πεις εαν το βλεπεις.

shatzi
18-07-06, 23:51
mipos kserete pou mporoume na katebasoume tetoia bmp arxeia etima????

Herc
19-07-06, 12:25
Κάντε ένα search στο forum παιδιά. Δεν κοστίζει τίποτα και βρίσκεις τις απαντήσεις πολύ πιο γρήγορα απ' το να σου απαντήσει κάποιος.
Οι συγκεκριμένες ερωτήσεις σας έχουν συζητηθεί αναλυτικά σε άλλα posts.

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1258&highlight=
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1291&highlight=