PDA

Επιστροφή στο Forum : genius driver η sigik mobile

babisz
24-01-10, 22:53
εχω το omnia 2 μαζι με το sigik drive kai to genius driver μετα απο μερικα τεστ που εκανα για να δω πιο ινε καλιτερο δεν εβγαλα ακρη το μεν sigik φενετε να τα λεει λιγο καλλυτερα και να εχει λιγο καλυτερο χαρτη αλλα ινε παναργο σε κινηση , λες και ινε προχειροδουλεια , απο την αλλη το genius αν και ειναι τηs gi , με πηγε περιστερι μεσο κορινθου , το καλυτερο τελικα ειναι σε ολλα ΤΟ NDRIVE αλλα με το omnia 2 εχει προβλημα στιν αναβαθμιση

zeppelin
25-01-10, 11:18
http://www.navimania.gr/showthread.php?p=234686#post234686

billarasgr
18-04-10, 01:53
Γεια,αγορασα το Omnia II και ειχε δωρο το ginius driver.Εχω 2 ερωτηματα και παρακαπω οποιον ξερει να μου απαντησει.Oταν λειτουργω το Gps χρεωνομαι?Μπαινει μεσω Internet η το Gps του κινητου συνδεεται με δορυφορο και ετσι λειτουργει?
Και επισης ρε παιδια εμενα λεει σθνεχεια αναμονη Gps κατω στο κεντρο.Διαλεγω διευθυνση και προορισμο παταω πλοηγηση εκει αλλα τιποτα.Οποιος γνωριζει ας βοηθησει.

papajo
18-04-10, 12:17
Γεια,αγορασα το Omnia II και ειχε δωρο το ginius driver.Εχω 2 ερωτηματα και παρακαπω οποιον ξερει να μου απαντησει.Oταν λειτουργω το Gps χρεωνομαι?Μπαινει μεσω Internet η το Gps του κινητου συνδεεται με δορυφορο και ετσι λειτουργει?
Και επισης ρε παιδια εμενα λεει σθνεχεια αναμονη Gps κατω στο κεντρο.Διαλεγω διευθυνση και προορισμο παταω πλοηγηση εκει αλλα τιποτα.Οποιος γνωριζει ας βοηθησει.
Οχι δεν χρεώνεσαι. Οσο για το "αναμονή gps", πάει να πει ότι δεν το βρήκε. Δηλαδή το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει το gps, γιατί το ginius βρίσκει μόνο του θύρα και ταχύτητα σχεδόν σε όλες τις συσκευές. Ισως κάποιος κάτοχος omnia να ξέρει καλλίτερα.

zeppelin
18-04-10, 16:46

Να έχεις τη sim μέσα και να περιμένεις πριν ξεκινήσεις. Τέλος να επιλέξεις στις εξαιρέσεις και τα μονα και τα ζυγά για να μπαίνεις στο δακτύλιο!