PDA

Επιστροφή στο Forum : Navteq 2010.20 ή Autodrive 1.90;

tyxodiokths
23-01-10, 11:37
Δεδομένου ότι και οι δύο παραπάνω χάρτες που μπορούν να "φορέσουν" οι συσκευές Garmin, έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο κάλυψης της Ελλάδας, θα ήθελα, οι κάτοχοι αυτών των συσκευών που έχουν χρησιμοποιήσει και τους δύο χάρτες, να μας ενημερώσουν κατά πόσο τους εξυπηρετούν εντός πόλεων αλλά και στην επαρχία οι τελευταίες αυτές εκδόσεις τους.

father46
23-01-10, 15:36
Δεδομένου ότι και οι δύο παραπάνω χάρτες που μπορούν να "φορέσουν" οι συσκευές Garmin, έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο κάλυψης της Ελλάδας, θα ήθελα, οι κάτοχοι αυτών των συσκευών που έχουν χρησιμοποιήσει και τους δύο χάρτες, να μας ενημερώσουν κατά πόσο τους εξυπηρετούν εντός πόλεων αλλά και στην επαρχία οι τελευταίες αυτές εκδόσεις τους.
Δεν ξέρω να σου πω για τον 2010.20 αλλά ο 2009.11 που έχω εγώ είναι μάπα ενώ ο 1.90 είναι παρά τα λαθάκια του πολύ καλος.the best1

tyxodiokths
23-01-10, 16:07
Θεωρώ πως με την εξέλιξη που έχει στην χαρτογράφηση της Ελλάδας η Navteq (κρίνοντας από τα γραφόμενα περί του χάρτη των Navigon, τηρουμένων των χρονικών αναλογιών που δραστηριοποιείται αυτή η εταιρία εδώ), θα υπάρχει αρκετή διαφορά μεταξύ του 2009.11 και του 2010.20. Γιαυτό και με ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις κάποιων που έχουν χρησιμοποιήσει τις τελευταίες versions των δύο χαρτών.
Πάντως, ευχαριστώ για την απάντηση.