PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με σημα gps στην Ε.Ο Τρίπολης - Κορίνθου

MAKIS32
29-10-06, 03:30
Παιδια παρακαλω πεστε μου αν εχει συμβει σε κανενα το ακολουθο:

Πηγαινω απο Τριπολη - Κορινθο Ε.Ο ,και πριν το Κομβο της Στερνας και συγκεκριμενα 1 χλμ χανει ξαφνικα το σημα gps και δεν το βρισκει παλι με τιποτα.
Ανακγαστηκα να του κανω soft reset για να ξαναβρει σημα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι οτι το εκανε μια φορα και ισως ηταν τυχαιο ,αλλα ηταν η δευτερη φορα που μου το εκανε στο συγκεκριμενο σημειο!!!!
Και οπως ξερουμε ,οταν γινεται κατι πανω απο μια φορα παυει να ειναι συμπτωση!!!
Ξερεις κανεις τι γινετε ή εχει αντιμετωπιση κανεις το ιδιο προβλημα?
Να σημειωσω οτι δεν μου εχει ξαναπαρουσιαστει παλι κανενα προβλημα με το σημα,και σε κανενα αλλο σημειο των δρομων που ταξιδευω!!!(και ειναι πολλοι) :lol:

Γιάννης
29-10-06, 14:48
υπαρχουν πολλα σημεια που χανεται το σημα του gps
αν επανηλθε μετα απο soft reset ισως να μην φταιει το σημειο.

MAKIS32
30-10-06, 02:17
Δεν ξερω φιλε μου τι να πω.!!!
Δυο φορες στο ιδιο σημειο,και πουθενα και ποτε αλλοτε το ιδιο προβλημα!!!!
:( :( :( :wink: :wink:

OSCAR
30-10-06, 02:21
Παιδια παρακαλω πεστε μου αν εχει συμβει σε κανενα το ακολουθο:

Πηγαινω απο Τριπολη - Κορινθο Ε.Ο ,και πριν το Κομβο της Στερνας και συγκεκριμενα 1 χλμ χανει ξαφνικα το σημα gps και δεν το βρισκει παλι με τιποτα.
Ανακγαστηκα να του κανω soft reset για να ξαναβρει σημα.Το θεμα βεβαια δεν ειναι οτι το εκανε μια φορα και ισως ηταν τυχαιο ,αλλα ηταν η δευτερη φορα που μου το εκανε στο συγκεκριμενο σημειο!!!!
Και οπως ξερουμε ,οταν γινεται κατι πανω απο μια φορα παυει να ειναι συμπτωση!!!
Ξερεις κανεις τι γινετε ή εχει αντιμετωπιση κανεις το ιδιο προβλημα?
Να σημειωσω οτι δεν μου εχει ξαναπαρουσιαστει παλι κανενα προβλημα με το σημα,και σε κανενα αλλο σημειο των δρομων που ταξιδευω!!!(και ειναι πολλοι) :lol:

Εχω περάσει συχνα απο εκεί αλλά όχι πολυ τελευταια και δεν υπήρχε προβλημα

kapitalas
30-10-06, 09:35
Ego pou perasa to kalokairi me to mio201 kanena provlima.

panosha
06-11-06, 14:49
Πέρασα 2 φορές το Σαββατοκύριακο και στο πήγαινε και στο έλα, χωρίς κανένα πρόβλημα. :D