Επιστροφή στο Forum : πολυ νεος ομως..
γεια χαρα σε ολους!!! μαλλον πρεπει να ειμαι ο πιο ασχετος απο ολο το forum σε θεματα πλοηγησης..πηρα λοιπον ενα mls 43A SL και προσπαθω να το μαθω..διαβαζω, ακουω, και γενικα ψαχνω για τα παντα...μπορω να πω οτι εχω κανει αρκετη προοδο στις πρωτες αυτες 3 μερες..θα ηθελα ρε παιδια σε πρωτη φαση να ρωτησω πως βρισκω ποια εκδοση εχω, αν γινεται να κανω την τελευταια αναβαθμιση (και ποια ειναι αυτη..) και τελος και μαλλον και η πιο χαζη ερωτηση προς το παρον..με καθε νεα αναβαθμιση που βγαινει για ολα τα μηχανηματα, τι ακριβως επιτυγχανουμε? ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην κουρασα...
γεια χαρα σε ολους!!! μαλλον πρεπει να ειμαι ο πιο ασχετος απο ολο το forum σε θεματα πλοηγησης..πηρα λοιπον ενα mls 43A SL και προσπαθω να το μαθω..διαβαζω, ακουω, και γενικα ψαχνω για τα παντα...μπορω να πω οτι εχω κανει αρκετη προοδο στις πρωτες αυτες 3 μερες..θα ηθελα ρε παιδια σε πρωτη φαση να ρωτησω πως βρισκω ποια εκδοση εχω, αν γινεται να κανω την τελευταια αναβαθμιση (και ποια ειναι αυτη..) και τελος και μαλλον και η πιο χαζη ερωτηση προς το παρον..με καθε νεα αναβαθμιση που βγαινει για ολα τα μηχανηματα, τι ακριβως επιτυγχανουμε? ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μην κουρασα...Για την έκδοση του Destinator από τον χάρτη πατάς Menu->Ρυθμίσεις->3η σελίδα->Βοήθεια->Θα δεις την έκδοση π.χ. MLS Destinator 1.34.3.1
Για τους χάρτες από τις ρυθμίσεις πάλι 2η σελίδα->Επιλογή Χάρτη. Η τρέχουσα έκδοση είναι 2009.GR V.40054
Τι επιτυγχάνουμε με τις αναβαθμίσεις:
Λογισμικό: Συνήθως διορθώνονται προβλήματα (bugs) της παλαιότερης έκδοσης. Καμιά φορά πριστίθενται και νέα χαρακτηριστικά. Γενικά δεν είναι κάτι που θα κάνεις συχνά.
Χάρτες: Κερδίζεις τους νέους δρόμους, τις νέες μονοδρομήσεις, διορθώσεις σε λάθη των παλιών προβλημάτων. Σπάνια μπορείς να έχεις και νέα features. Το κάνεις όσο πιο συχνά έχεις τη δυνατότητα.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.