PDA

Επιστροφή στο Forum : Νέο project για τα χρήσιμα: Αναζητώντας παιδότοπους

Gandalf
28-10-06, 21:31
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στο forum μπαμπάδες- μαμάδες και όχι μόνο, να ενεργοποιηθούν και να καταγράφουν τις θέσεις των παιδότοπων, ανοικτών ή κλειστών σε αυτό το topic.
Ξέρετε εσείς, μέρη με φουσκωτά και εγκαταστάσεις που παίζουν τα αγγελούδια μας, μέχρι τελικής πτώσεως και εμείς μπορούμε να πιούμε καφέ με την ησυχία μας

Παρακαλώ στις πληροφορίες που δίνετε να λέτε εάν είναι κλειστός χώρος ή ανοικτός

Τα στοιχεία θα τα συγκεντρώνει ο γράφων και θα τα προωθεί καταλλήλως για έκδοση.

Download Link: http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/POI_FROM_USERS/BabyFun_poi_Gandalf.zip

grimak
28-10-06, 21:47
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στο forum μπαμπάδες- μαμάδες και όχι μόνο, να ενεργοποιηθούν και να καταγράφουν τις θέσεις των παιδότοπων, ανοικτών ή κλειστών σε αυτό το topic.
Ξέρετε εσείς, μέρη με φουσκωτά και εγκαταστάσεις που παίζουν τα αγγελούδια μας, μέχρι τελικής πτώσεως και εμείς μπορούμε να πιούμε καφέ με την ησυχία μας

Παρακαλώ στις πληροφορίες που δίνετε να λέτε εάν είναι κλειστός χώρος ή ανοικτός

Τα στοιχεία θα τα συγκεντρώνει ο γράφων και θα τα προωθεί καταλλήλως για έκδοση.
Μπράβο Gandalf,
ελπίζω να ενεργοποιηθούν οι πατεράδες και οι μανάδες σύντομα και να έχουμε ένα αρχείο με αρκετά σημεία... :wink:

Αν κι εγώ δεν είμαι πατέρας ακόμα... έχω δει κάποια κοντά στην περιοχή μου και με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω για να τσεκάρω το ακριβές στίγμα :wink:

Gandalf
28-10-06, 21:53
[Μπράβο Gandalf,
ελπίζω να ενεργοποιηθούν οι πατεράδες και οι μανάδες σύντομα και να έχουμε ένα αρχείο με αρκετά σημεία... :wink:

Αν κι εγώ δεν είμαι πατέρας ακόμα... έχω δει κάποια κοντά στην περιοχή μου και με την πρώτη ευκαιρία θα περάσω για να τσεκάρω το ακριβές στίγμα :wink:

Εύχομαι να γίνεις με όλη μου την καρδιά φίλε grimak. :smt045

grimak
28-10-06, 22:09
[Μπράβο Gandalf,

Εύχομαι να γίνεις με όλη μου την καρδιά φίλε grimak. :smt045
Ευχαριστώ πολύ φίλε...

MinOtaVrS
29-10-06, 08:27
Wraios o xazompampas... :-D :-D :-D :-D

Efxaristoume kai oi ypoloipoi xazompampades... :wink:

Fox
30-10-06, 10:30
Ρε πατρίδα πολύ καλό .ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ =D>

MAKIS32
30-10-06, 11:35
Μπραβο ρε συναδελφε Πατέρα!!! :lol:
Απο μενα θα εχεις λιαν συντομως τους παιδοτοπους απο Πάτρα
:wink:

vasiliadis1
30-10-06, 11:58
οι παιδότοποι δέν θα αφορόύν μονο την αθήνα??

grimak
30-10-06, 12:10
Ε οχι βέβαια... Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα... :wink: :lol: :lol: :lol:

Gandalf
30-10-06, 12:44

Θέλουμε παιδότοπους σε όλες τις πόλεις.
Δηλαδή, εάν βρεθούμε στην Πάτρα για παράδειγμα, να μην ξέρουμε που έχει παιδότοπο;
Τι είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τους μη χρήστες destinator; Η ενημέρωση και η πληροφόρηση

Κάτι άλλο τώρα, θέλετε να βάλουμε και τις παιδικές χαρές; ή να το αφήσουμε σε άλλο Project.
Περιμένω προτάσεις.....

grimak
30-10-06, 13:06
θέλετε να βάλουμε και τις παιδικές χαρές; ή να το αφήσουμε σε άλλο Project.
Περιμένω προτάσεις.....
Εγω προτείνω να βάλουμε και τις παιδικές χαρές στο ιδιο Project αλλά σε διαφορετική κατηγορία.
Να γίνει εδώ η καταγραφή και των 2 κατηγοριών αλλά να έχουμε 2 διαφορετικά dat-wav-bmp.

Gandalf
30-10-06, 13:30
Εγω προτείνω να βάλουμε και τις παιδικές χαρές στο ιδιο Project αλλά σε διαφορετική κατηγορία.
Να γίνει εδώ η καταγραφή και των 2 κατηγοριών αλλά να έχουμε 2 διαφορετικά dat-wav-bmp.

ΟΚ σύμφωνοι, σε χωριστές κατηγορίες, μόνο να επισημαίνεται από τους αποστολείς των στιγμάτων εάν πρόκειται για παιδότοπο ή παιδική χαρά.

Και κάτι ακόμα. Πολλές παιδικές χαρές βρίσκονται χωροταξικά μέσα σε πλατείες, σε πάρκα ή και σε δασάκια ακόμα.
Ποιο στίγμα θα δωθεί, το ακριβές σήμα; μέσα δηλαδή στο πάρκο ή στον κοντινότερο δρόμο;

grimak
30-10-06, 13:41

ΟΚ σύμφωνοι, σε χωριστές κατηγορίες, μόνο να επισημαίνεται από τους αποστολείς των στιγμάτων εάν πρόκειται για παιδότοπο ή παιδική χαρά.

Και κάτι ακόμα. Πολλές παιδικές χαρές βρίσκονται χωροταξικά μέσα σε πλατείες, σε πάρκα ή και σε δασάκια ακόμα.
Ποιο στίγμα θα δωθεί, το ακριβές σήμα; μέσα δηλαδή στο πάρκο ή στον κοντινότερο δρόμο;

Πιστεύω πως αν υπάρχει μία είσοδος καλο θα ηταν να σημειώνουμε το στίγμα αυτής και άν υπάρχουν πολλές να σημειώνουμε το ακριβές σημείο της παιδικής χαράς.

MinOtaVrS
30-10-06, 14:18

Πιστεύω πως αν υπάρχει μία είσοδος καλο θα ηταν να σημειώνουμε το στίγμα αυτής και άν υπάρχουν πολλές να σημειώνουμε το ακριβές σημείο της παιδικής χαράς.

Swstos o Makis .. :wink:

manoula
30-10-06, 17:05
Δεν ξέρω αν το ακούσατε, αλλά έγινε απόπειρα απαγωγής παιδιού από παιδότοπο στη Νέα Σμύρνη τον οποίο και θα περάσω σε αυτή τη βάση που προτείνετε ως άκρως επικίνδυνο.
Το παιδί το άρπαξε ένας αλλοδαπός μπροστά σχεδόν στα μάτια του πατέρα του.....Βασικό είναι (από τη δική μου πείρα) ο χώρος που κάθονται οι γονείς για καφέ να έχει ορατότητα προς τα παιδιά που παίζουν
Γι' αυτό και δε θα πρέπει να μπουν παιδότοποι που να μην τους έχουμε επισκεφτεί.

MinOtaVrS
30-10-06, 17:14
Δεν ξέρω αν το ακούσατε, αλλά έγινε απόπειρα απαγωγής παιδιού από παιδότοπο στη Νέα Σμύρνη τον οποίο και θα περάσω σε αυτή τη βάση που προτείνετε ως άκρως επικίνδυνο.
Το παιδί το άρπαξε ένας αλλοδαπός μπροστά σχεδόν στα μάτια του πατέρα του.....Βασικό είναι (από τη δική μου πείρα) ο χώρος που κάθονται οι γονείς για καφέ να έχει ορατότητα προς τα παιδιά που παίζουν
Γι' αυτό και δε θα πρέπει να μπουν παιδότοποι που να μην τους έχουμε επισκεφτεί.

+1 :bow :bow

Gandalf
30-10-06, 19:23

Εχεις απόλυτο δίκιο manoula. Δεν ισχυρίζομαι ότι το είχα σκεφθεί εξ' αρχής.
Πρόσθεσε όμως και αυτό το λόγο στο ότι ζητάμε η database να φτιαχθεί από εμάς τους χρήστες για παιδότοπους-παιδικές χαρές που -προφανώς- τους έχουμε επισκευθεί κάποια στιγμή. Αλλιώς ανοίγαμε τον χρυσό οδηγό και περνάγαμε αβέρτα.

grimak
30-10-06, 19:35
+1000 Συμφωνώ απόλυτα... ΠΡΟΣΟΧΗ!!

panosha
30-10-06, 19:44
Εγώ λέω δίπλα στον κάθε παιδότοπο να υπάρχει και το nickname αυτού που το δήλωσε,
άμα μας πάρουν το παιδί να ξέρουμε με ποιόν θα τα βάλουμε. :-D

MAKIS32
31-10-06, 00:22
Εγώ λέω δίπλα στον κάθε παιδότοπο να υπάρχει και το nickname αυτού που το δήλωσε,

χεχεχεχεχ
:D :D

spichri
31-10-06, 16:07

:lol: :lol: :lol:

Ωραιος ο Πανος!

manoula
31-10-06, 16:56
Ειδικά εσύ με την κοράκλα που έχεις θα πρέπει να ανησυχείς και περισσότερο.... :lol: :lol: :lol:

panosha
31-10-06, 19:50
Ειδικά εσύ με την κοράκλα που έχεις θα πρέπει να ανησυχείς και περισσότερο.... :lol: :lol: :lol:
------------------------
Δεν συχνάζω πιά σε παιδότοπους. Εχω αφήσει πίσω μου αυτές τις ηλικίες. :-D

Gandalf
01-11-06, 07:52
Καλημέρα και καλό Μήνα.
Τα πρώτα σημεία στην database είναι γεγονός (Αυτά που γνώριζα).
Περιμένω περισσότερα σημεία με την βοήθειά σας.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον grimak για τη συνδρομή του στο project.
(Kάθε αρχή και δύσκολη).

MAKIS32
01-11-06, 15:21
Καλημέρα και καλό Μήνα.

(Kάθε αρχή και δύσκολη).

Ψηνονται φιλε gandalf. Σε λιγες μερες θα σε εχω ετοιμο απο Πάτρα!!!!
Λιγη υπομονή ,γιατι δεν εχω και πολυ χρονο. :cry:

Καλο μηνα σε ολους!!!!!!

grimak
03-11-06, 12:02
Καλημέρα και καλό Μήνα.

(Kάθε αρχή και δύσκολη).

Να είσαι καλά φίλε, κι εγώ ευχαριστώ για την συνεργασία σου :wink:
Περιμένω το αρχείο για να το ανεβάσω στο ftp.

Gandalf
03-11-06, 12:31

:oops: Είναι πολύ λίγα τα σημεία. Να μην περιμένουμε λίγο ακόμη;

grimak
03-11-06, 12:36

:oops: Είναι πολύ λίγα τα σημεία. Να μην περιμένουμε λίγο ακόμη;
Ότι πεις... εσύ είσαι ο συντονιστής του project :wink:

Gandalf
13-11-06, 12:07
Και που θα στείλουμε τώρα τα σημεία; οεο

Fox
13-11-06, 13:15
Και που θα στείλουμε τώρα τα σημεία; οεο

grimak , grimak είσαι εδώ .
Βάζω τα παπούτσια μου και σε κυνηγώ .....
Άντε τώρα να δούμε που θα παίζουν τα παιδιά μας , χειμωνιάτικα !!!!!!!!!!

Gandalf
14-11-06, 08:29
Το project, τελικά θα ανέβει thanks to grimak.
Ενα θερμό ευχαριστώ για τον makis32 που κατέγραψε τα σημεία της Πάτρας.
Τα σημεία δεν είναι πολλά, συγνώμη γι' αυτό, ελπίζω με τον καιρό και τη δική σας βοήθεια να μεγαλώσουμε τη βάση, αν αυτό φανεί χρήσιμο σε κάποιον/αν.

Η βάση αποτελείται από σημεία τα οποία έχω επισκευθεί, από τις καταχωρήσεις του τηλεφωνικού καταλόγου μέσα από το site του ΟΤΕ για την Αττική και από την ευγενική συμμετοχή του makis32.

Θέλω εδώ να δήλώσω ότι η καταγραφή των σημείων είναι μόνο προς ενημέρωση και δεν αποτελεί σε καμμία περίπτωση εγγύηση παρεχόμενων υπηρεσιών ή ασφαλείας των χώρων αυτών.

Το wav αρχείο είναι ευγενική χορηγία του γιόκα μου (χαζομπαμπάς γαρ). Οποιος θέλει να το αντικαταστίσει με άλλο μπορεί να το κάνει ελεύθερα.

Αποσυμπιέστε το αρχείο και αντιγράψτε τα dat και bmp μέσα στον κατάλογο favorites του Destinator ενώ το wav στον φάκελο voice/greek.

Αντε και καλές τούμπες.

Download Link: http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/POI_FROM_USERS/BabyFun_poi_Gandalf.zip

Fox
14-11-06, 09:52
Αντε και καλές τούμπες.[/quote]

Νά 'σαι καλά φίλε Gandalf.
Περιμένω να δω τα σημεία σου και μετά να σου στείλω ότι έχω μαζέψει , γιατί τουλάχιστον για την Καισαριανή είμαι σίγουρος ότι θα τα έχουμε καταγράψει και οι δύο.

manoula
14-11-06, 11:12
Είμαστε πολλοί Κιασαριανιώτες τελικά...
Ανοίγει και καινούριος δίπλα στο πάρκο. Το ξέρετε? Θα το περάσω εγώ..
Καλή συνέχεια και καλές τούμπες και από μένα

Fox
14-11-06, 12:13
Είμαστε πολλοί Κιασαριανιώτες τελικά...
Ανοίγει και καινούριος δίπλα στο πάρκο. Το ξέρετε? Θα το περάσω εγώ..
Καλή συνέχεια και καλές τούμπες και από μένα

Είχα σχεδιάσει να τον καταγράψω σήμερα αλλά τον αφήνω σε εσένα manoula .
:smt115 Να κανονίσουμε μια συνάντηση σε κάποιον παιδότοπο , τουλάχιστον οι Καισαριανιώτες , γιατί μας βλέπω να καθώμαστε δίπλα δίπλα και να μην γνωριζόμαστε .

manoula
14-11-06, 12:27
Οπωσδήποτε!!!
πμ για να το κανονίσουμε.....μαζί με τα παιδιά θα κρατάμε και τα gps ε?

Gandalf
14-11-06, 12:51
Οπωσδήποτε!!!

Σύμφωνοι, για πιστοποίηση και ταυτοποροσωπία αναγνώριση με επίδειξη της today screen. :D

Α! και κάτι άλλο. Ο νέος παιδότοπος που ανοίγει δίπλα στο πάρκο είναι ήδη μέσα στη βάση, μόνο που την τελευταία φορά που πέρασα δεν είχε ταμπέλα με το όνομα. Στείλτε μου όμως το σημείο για check :wink: και αν ξέρετε το όνομα

Fox
16-11-06, 18:15
Οπωσδήποτε!!!

Σύμφωνοι, για πιστοποίηση και ταυτοποροσωπία αναγνώριση με επίδειξη της today screen. :D

Α! και κάτι άλλο. Ο νέος παιδότοπος που ανοίγει δίπλα στο πάρκο είναι ήδη μέσα στη βάση, μόνο που την τελευταία φορά που πέρασα δεν είχε ταμπέλα με το όνομα. Στείλτε μου όμως το σημείο για check :wink: και αν ξέρετε το όνομα

Μπράβο , πολύ καλή δουλειά .
Δέν έχουν αναρτήσει ακόμα την ταμπέλα με το όνομα , αλλά μην σκάς μπορούμε με το που ανοίξει τις πύλες του για το κοινό να κανονίσουμε συνάντηση οι Καισαριανιώτες και όχι μόνο .