Επιστροφή στο Forum : Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Μήπως κάποιος φίλος έχει πληροφορίες για το πού ακριβώς βρίσκεται το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα (συντεταγμένες, ή συγκεκριμένη διεύθυνση);
Στο σχετικό site www.atticapark.gr δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα, από τη διεύθυνση που δίνει...
Aττικό Ζωολογικό Πάρκο Α.Ε.
Θέση Υαλού Τ.Θ. 38 Σπάτα 19004
Μήπως κάποιος φίλος έχει πληροφορίες για το πού ακριβώς βρίσκεται το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα (συντεταγμένες, ή συγκεκριμένη διεύθυνση);
Στο σχετικό site www.atticapark.gr δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα, από τη διεύθυνση που δίνει...
Aττικό Ζωολογικό Πάρκο Α.Ε.
Θέση Υαλού Τ.Θ. 38 Σπάτα 19004
23.9106 37.9800
Υπάρχει στα χρήσιμα: Δημόσιοι Χώροι - Πάρκα - Αττικό Πάρκο
Τέλεια.
Το έψαχνα αλλού και φυσικά, δεν το έβρισκα...
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Σ' ευχαριστούν και τα δυο πιτσιρίκια μου. :)
Τέλεια.
Το έψαχνα αλλού και φυσικά, δεν το έβρισκα...
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Σ' ευχαριστούν και τα δυο πιτσιρίκια μου. :)
Να είσαι καλά... και να χαίρεσε τα παιδάκια σου...
Να δώσεις ένα φιλί στα πιτσιρίκια σου απο το θείο Μάκη :wink: :)
vasiliadis1
28-10-06, 17:56
ρε συ...και αλλα ανiψια εχεις???πως νομιζα πως εχεις μονο τον δικο μου τον παιδαρο:lol: :lol:
ρε συ...και αλλα ανηψια εχεις???πως νομιζα πως εχεις μονο τον δικο μου τον παιδαρο:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ποσο εχει εισοδο παιδες; δεν ηξερα οτι υπαρχουν ζωολογικα παρκα Ελλαδα. Αν εχει παει κανεις ας μας πει εντυπωσεις και τι ζωα εχει μεσα.
ποσο εχει εισοδο παιδες; δεν ηξερα οτι υπαρχουν ζωολογικα παρκα Ελλαδα. Αν εχει παει κανεις ας μας πει εντυπωσεις και τι ζωα εχει μεσα.
11 ερώ για ενήλικες σαν κι εσένα :wink:
Δες εδώ περισσότερα: www.atticapark.gr
Εγώ έχω πάει 3-4 φορές και οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες!
Απίστευτο μερος απιστευτες εγκαταστασεις και πανω απ' ολα...... απιστευτοι ανθρωποι
----------------------------------------------
Φίλε Σπύρο, έχω επισκεφθεί τους περισσότερους ζωολογικούς κήπους και πάρκα στη Ευρώπη και μπορώ να σε διαβαβεώσω
πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Ειναι καταπληκτικό και δεν χρειάζεται να έχεις παιδιά γιά να το επισκεφθείς. Ειναι πραγματικά ενδιαφέρον
και το διαχειρίζονται άνθρωποι πραγματικά αξιόλογοι.
Οποιος ενδιαφέρεται ας διαλέξει μιά καλή μέρα κι ας έχει 3-4 ώρες χρόνο. :D
Είναι πραγματικά πολύ καλά οργανωμένο.
Έχει δεκάδες πράγματα να δει κανείς, να τραβήξει τις φωτογραφιούλες του, να πιει το καφεδάκι του. Τέλεια!
Χθες όμως (Κυριακή) είχε απίστευτο κόσμο. Ο χώρος στάθμευσης (ο οποίος είναι τεράστιος) ήταν γεμάτος. Δεν χώραγε ούτε μηχανάκι... Δεν έμπαινε και δεν έβγαινε τίποτα.
Η καλλίτερη περίπτωση πιστεύω πως είναι, επίσκεψη τις καθημερινές ή το Σαββάτο το πρωϊ.
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας, πραγματι ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για ολους εμας, που δεν εχουμε παει ποτε σε ενα ζωολογικο κηπο σαν αυτους που βλεπουμε στη τηλεοραση απο χωρες του εξωτερικου, να παμε σε αυτους που ειναι διπλα μας. (τωρα ποσο διπλα μας ειναι παιζεται.για τους Αθηναιους καλα ειναι)
Ειναι καταπληκτικό και δεν χρειάζεται να έχεις παιδιά γιά να το επισκεφθείς.
Κι εγω παιδι ειμαι και μαλιστα... μωρο :wink: :smt058
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας, πραγματι ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για ολους εμας, που δεν εχουμε παει ποτε σε ενα ζωολογικο κηπο σαν αυτους που βλεπουμε στη τηλεοραση απο χωρες του εξωτερικου, να παμε σε αυτους που ειναι διπλα μας. (τωρα ποσο διπλα μας ειναι παιζεται.για τους Αθηναιους καλα ειναι)
Κι εγω παιδι ειμαι και μαλιστα... μωρο :wink: :smt058
Για να το αποφασίσεις μια ώρα νωρίτερα: you have mail
Έβαλα τον χάρτη Q3 2006 και όλα τα αρχεία -
Για Αττικό Πάρκο δεν υπάρχει αναφορά στα "ΧΡΗΣΙΜΑ > ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ > ΠΑΡΚΑ
Κάνω λάθος?
Σε Destinator PN, ξέρει κανείς πως μπαίνουν συντεταγμένες αντι για διεύθυνση για να βρούμε ενα μέρος?
Κάνω λάθος?
Σε Destinator PN, ξέρει κανείς πως μπαίνουν συντεταγμένες αντι για διεύθυνση για να βρούμε ενα μέρος?
Υπάρχει Προορισμοί / Χρήσιμα / Δημόσιοι χώροι / Εμπρός / Πάρκα / Εμπρός
Εγώ το βλέπω στα 20χλμ η πληκτρολόγησε ΑΤΤΙΚΟ και θα εμφανιστεί. 8)
Κάνω λάθος?
Ξαναδοκίμασε χρήσιμα -> δημόσιοι χώροι -> πάρκα, πάτα πληκτρολόγιο (κάτω δεξιά) και γράψε "ΑΤ" και θα σου βγάλει Αττικο Αλσος και Αττικο Παρκο. Είναι το δεύτερο (Αττικό Παρκο).
@ pazo με κάποιο περίεργο τρόπο συχρονιζόμαστε μερικές φορές. 8)
Σχετικά με το πάρκο να πω το εξής: Πήγα την Κυριακή ακολουθώντας το destinator και όλα πήγαν ρολόϊ. Απλά από ότι πρόσεξα, στον δρόμο βγαίνοντας από την Αττική Οδο με προορισμό το πάρκο, φτιάχνουν σε δύο σημεία 2 μικρές πλατειούλες. Ισως θα πρέπει κάποιος να ρίξει μια ματιά για τον επόμενο χάρτη.
Σχετικά με το πάρκο να πω το εξής: Πήγα την Κυριακή ακολουθώντας το destinator και όλα πήγαν ρολόϊ. Απλά από ότι πρόσεξα, στον δρόμο βγαίνοντας από την Αττική Οδο με προορισμό το πάρκο, φτιάχνουν σε δύο σημεία 2 μικρές πλατειούλες. Ισως θα πρέπει κάποιος να ρίξει μια ματιά για τον επόμενο χάρτη.
Καλύτερα, σωστότερα και αποδοτικότερα γιά όλους εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=40&languageid=2
δεν διαφωνώ αλλά επειδή ηταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσα το destinator δεν συγκράτησα ούτε δρόμους ούτε συντεταγμένες...Γι'αυτό το αναφέρω εδώ. :)
δεν διαφωνώ αλλά επειδή ηταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσα το destinator δεν συγκράτησα ούτε δρόμους ούτε συντεταγμένες...Γι'αυτό το αναφέρω εδώ. :)
Αν έχεις όρεξη ανοίγεις το Destinator και εντοπίζεις το σημείο με λίγη προσπάθεια, μπορείς ευκολα άλλη φορά με δυό κλίκ να περνάς το όποιο σημείο στα αγαπημένα σου και αργότερα να το δίνεις στην αναφορά λαθών. Είναι πολύ ωραίο να εντοπίζεις ένα λάθος η μιά αλαγή σε περιοχή που κινείσαι συχνά και στην επόμενη έκδοση του χάρτη να βλέπεις τη διόρθωση. :lol:
θα το βασανίσω λίγο και βλέπουμε :P Για καλό και για κακό πάντως αν κάποιος παει προς το πάρκο τις επόμενες μέρες και διαβάσει το μυνημα αυτό πρώτα ας συγκρατήσει την οδο 8)
Κάνω λάθος?
Α! και όσο για καταχώρηση συντεταγμένων στα Destinator PN και 6, υπάρχει το OS GPS Converter.
Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1773
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.