PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με το Ndrive GPS μου !!

Nicolas195
18-01-10, 15:18
Αντέγραψα 2 φακέλους (Help , NDRIVE) από τη κάρτα στο PC μου και μετά βάζοντας τη κάρτα ξανά στο GPS το Ndrive, δεν λειτουργεί.
Μου έβγαλε μήνυμα ότι το ndrive.exe εκτέλεσε μια απαγορευμένη λειτουργία και θα σταματήσει
Τι έκανα λάθος ? Τι μπορώ να κάνω? Για λεπτομέρειες παρακαλώ διαβάστε το συνημμένο αρχείο.

Gurolac
24-02-10, 15:48
Εχω κι εγω παρομοιο προβλημα με το NDrive στο κινητο μου!
Αγορασα ενα LG κινητο που περιλαμβανε το NDrive.
Η καρτα μνημης του κινητου ομως ηταν πολυ μικρη (για τα δικα μου γουστα, 2Gb)
Ετσι αγορασα μια ακομα καρτα 8Gb. Δυστιχως το NDrive δεν λειτουργουσε και μου εμφανιζε ενα παρομοιο μυνημα error σαν το δικο σου. Εστειλα μυνημα στην εταιρια αλλα δεν μου εχουν απαντησει. Αντεγραψα τα αρχεια της καρτας 2Gb στην καρτα 8Gb για να το κανω ομως επρεπε πρωτα να απεγκαταστησω το προγραμμα (οπως μου ζητηθηκε).
Το αποτελεσμα ειναι: το NDrive κολλαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολυ σε κατασταση που δεν βοηθαει, το εχω και στις 2 καρτες αλλα ανα 2-3 δεπτερολεπτα κολλαει για 10 δεπτερολεπτα και συνεχιζει. Κατεβασα ξανα ενα installer trial απο το site αλλα οταν παω να εισαγω τον κωδικο μου μου λεει οτι αυτος ο κωδικος χρησιμοποιειται ηδη απο αλλη συσκευη......(δηλαδη την καρτα 2Gb) !!!! Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα. Στην αρχη λειτουργουσε αψογα, τωρα ομως δεν μπορω να το χρησιμοποιησω με τετοια καθηστεριση.

Ξερει κανεις τιποτα;;;;