Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟBΛΗΜΑ ΜΕ 4810O PRO
STELIOS291
14-01-10, 19:33
Οποιος γνωριζει αν μπορει ας με βοηθησει,
ξαφνικα και ενω συνχρονιζε το MLS με sync και εβλεπα τα αρχεια, τωρα δεν
μπορω να τα δω ενω δειχνει οτι συνδεετε...crymore
Οποιος γνωριζει αν μπορει ας με βοηθησει,
ξαφνικα και ενω συνχρονιζε το MLS με sync και εβλεπα τα αρχεια, τωρα δεν
μπορω να τα δω ενω δειχνει οτι συνδεετε...crymoreMε τι συνδέεσαι; ActiveSync; Δοκίμασες σε κάποια άλλη θύρα USB; Δοκίμασες κάποιο άλλο καλώδιο; Η συσκευή δουλεύει κανονικά;
STELIOS291
14-01-10, 20:35
Με Αctivesync γινετε η συνδεση και μεχρι πριν απο λιγο ηταν ολα καλα, σε καποια στιγμη μου εβγαλε το εξης μηνυμα προβλημα με αδεια χρησης αλλα αφου το εκλεισα δουλεψε το MLS κανονικα
αλλα δεν μπορω να δω τα περιοχομενα...
Με Αctivesync γινετε η συνδεση και μεχρι πριν απο λιγο ηταν ολα καλα, σε καποια στιγμη μου εβγαλε το εξης μηνυμα προβλημα με αδεια χρησης αλλα αφου το εκλεισα δουλεψε το MLS κανονικα
αλλα δεν μπορω να δω τα περιοχομενα...Αν εννοείς ένα μαύρο παράθυρο που λέει κάτι για την άδεια χρήσης, δεν έχει σχέση με το πρόβλημά σου... Αν έχει (μου φάινεται δύσκολο) απλά σημαίνει ότι... τα 'παιξε η συσκευή.
Δοκίμασέ το σε έναν 2ο Η/Υ και μετά... MLS
STELIOS291
15-01-10, 10:11
παιδια καλημερα και σας ευχαριστω το πρωι το συνδεσα και δουλευει κανονικα και παλι ευαχριστω!!!!
παιδιά μπορείτε να ανεβάσετε (π.χ megaupload, rapid ή οτι αλλο θελετε, αν ειναι μικρο αρχείο και με email)κάπου τους drivers που έχετε στο cd σας καπου, ωστε να τους παρω? pls
εχω την συσκευή (mls destinator pro 4810) και επειδή δεν εχω drivers δεν μπορώ να την συγχρονήσω...!! (δεν την βλέπει ο υπολογιστής, vista).
http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx
Καλώς ήλθες.
το εχω κατεβάσει αυτο ... δεν βλέπει την συσκευή. Μήπως έχει κανείς τους drivers απο το CD του που έρχεται μαζί στο πακέτο?. ο υπολογιστής διαβάζει "άγνωστη συσκευή", δεν είναι οτι δεν την βλέπει καθόλου.
Παιδιά δεν ζητάω τιποτα δύσκολο, μπορεί καποιος να μου δώσει τους driver απο το cd που συνοδευται? εχω το πρόβλημα που εχω επαναλάβει παραπάνω.
συνδέοντας την συσκευή με τον υπολογιστή, ενώ κανονικά θα έπρεπε να "δεί" την συσκευή εμένα δεν την αναγνωρίζει απλά την "βλέπει" σαν άγνωστη συσκευή.
Αυτο για εμένα σημαίνει οτι δεν υπάρχουν οι usb drivers.
Βοηθήστε με σας παρακαλώ.
επίσης το δοκίμασα και σε XP περιβάλλον, με active sync τίποτα... παλι το ίδιο "αγνωστη συσκευη"
Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο CD με drivers στη συσκευασία. Αν δε μπορείς να δεις τα περιεχόμενα της συσκευής με τους τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω, προτείνω να μιλήσεις με την MLS. Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου..
Παιδιά δεν ζητάω τιποτα δύσκολο, μπορεί καποιος να μου δώσει τους driver απο το cd που συνοδευται? εχω το πρόβλημα που εχω επαναλάβει παραπάνω.
συνδέοντας την συσκευή με τον υπολογιστή, ενώ κανονικά θα έπρεπε να "δεί" την συσκευή εμένα δεν την αναγνωρίζει απλά την "βλέπει" σαν άγνωστη συσκευή.
Αυτο για εμένα σημαίνει οτι δεν υπάρχουν οι usb drivers.
Βοηθήστε με σας παρακαλώ.Δεν υπάρχουν drivers. Έπρεπε να αναγνωρίζεται. Άρα... MLS
Εχε υπόψην αν το ξανακάνει,ξαναπέρνα(αντέγρ αψε) μέσω active synk το αρχείο cerdisp2 (file:///D:/Documents%20and%20Settings/fanis.82CF1697AF5549F/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%C E%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1% CF%82/mls4800_RMT/cerdisp2.exe) απο τον φάκελο mls4800 RMT, (που τον έχεις κατεβάσει ζιπαρισμένο) στον φάκελο των windows του gps....
Ισως σε βοηθήσει λίγο....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.