PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????

mastoris than.
25-10-06, 04:44
ΑΝΑΥΔΟΣ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ Η ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ?ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ? ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ? ΤΟΥ DUNHILL ΚΑΙ ΤΟΥ ROTHMANS ΣΕ IGOGNITO ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ LIDL ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΣΠΥΡΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ,ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!!!
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑΧΥΤΕΡΗΣ,ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗΣ,ΝΕΑΣ.
ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ.
ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ.
κάπως την άκουσα με την νύχτα απόψε,είναι και αυτή η ομίχλη.
θανάσης μάστορης,50 ετών,πατέρας,σύζυγος,φίλος.

ΑΝΑΥΔΟΣ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ Η ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ?ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ? ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ? ΤΟΥ DUNHILL ΚΑΙ ΤΟΥ ROTHMANS ΣΕ IGOGNITO ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ LIDL ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ.ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΣΠΥΡΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ,ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!!!
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑΧΥΤΕΡΗΣ,ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗΣ,ΝΕΑΣ.

Η οργή σημαίνει οτι ΖΕΙΣ.Αυτό είναι θαυμάσιο φίλτατε....
θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου (άλλωστε ήμαστε στην ίδια ηλικία !!! χρειάζεται που και που λίγη οργή ... έτσι για να δουλεύουν και οι βαλβίδες στο κόκκινο και σωστά !!!!) :-D :-D

joannita
25-10-06, 10:17
πολύ ποιητικό φίλε μάστορη :roll:

panosha
25-10-06, 10:33
πολύ ποιητικό φίλε μάστορη :roll:
---------------------------------------------------------------------
Γειά σου Joan, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί ενώ τα κείμενα σου είναι συνήθως ελληνικά, οι επικεφαλίδες σου είναι πάντα greekenglish ? Ειναι κάποιο χούϊ η κάτι που δεν μπορεί να συλάβει ο νους μου ?
* Τα συγχαρητήριά μου γιά την αναβάθμιση. :D

joannita
25-10-06, 10:41
Όχι καλέ.... είναι όλα συνήθως τόσο απλά... και τα κάνουμε τόσο μα τόσο περίπλοκα... απλά ξεκινάω να γράφω ξεχνώντας να αλλάξω σε ελληνικά, το βλέπω κάποια στιγμή αλλά συνεχίζω για να μην έχω μισά greeklish μισά ελληνικά στον τίτλο γιατί βαριέμαι να γυρίσω πίσω να αλλάξω τον τίτλο... και μετά τα αλλάζω στο ποστ :-D

Ευχαριστώ... αναβαθμίστηκα μυστηριωδώς τη Δευτέρα... μάλλον επειδή έφτασα τα 100 ποστ υποθέτω :? γράφοντας κυρίως τις γνωστές μου μπούρδες όμως, καθώς δεν έχω προσφέρει τίποτα σοβαρό σε αυτό το foroum :oops: δεδομένου ότι είμαι άσχετη... :roll: ... με όλα αυτά ... τα gadgetsoftwareοειδή... :-D

Y. Γ.Επίσης, έχω λίγο στεναχωρεθεί με όλη αυτή την ιστορία… διότι :

1. Το φορουμ αυτό είναι μιας εταιρείας και λειτουργεί με σκοπό να παρέχει υποστήριξη στον κόσμο και ανταλλαγή πληροφορίας (υποθέτω)… δεν είναι δημόσιο αγαθό!

2. Παρόλα αυτά και στα πλαίσια καλής θέλησης, μας επιτρέπεται (έτσι νιώθω τουλάχιστον) να κάνουμε ένα σχετικό χαβαλέ στα πλαίσια της ευπρέπειας (σε ότι με αφορά τουλάχιστον) σε συγκεκριμένο χώρο

Θεωρώ ότι δεν ξεπέρασα τα όρια -της δικής μου τουλάχιστον αντίληψης για την ευπρέπεια-, αλλά φαίνεται ότι αυτός ο χαβαλές μπορεί να αρχίσει να παρεξηγείται. Προφανώς νιώθω εξαιρετικά άσχημα διότι δε θα ήθελα να γυρίσει το -2- εις βάρος του -1-. :(

Ως εκ τούτου, σας παρακαλώ να χαλαρώσουμε και να με συγχωρείτε αν παρεξηγήθηκε κάτι που είπα και ξεκίνησε όλο αυτό εξ αιτίας μου. ](*,)

panosha
25-10-06, 11:44
Joan, σε διαβεβαιώ δεν ξεπέρασες τα όρια της ευπρέπειας, ούτε από σένα ξεκίνησε τίποτα.
Είναι άλλων ευθύνη τα όσα έγιναν (βάζω πρώτα τον εαυτό μου μέσα) και πιστεύω οτι θα μπούμε σε περίοδο χαλάρωσης.
http://img141.imageshack.us/img141/1058/ballgameqg6.gif

vasiliadis1
25-10-06, 12:04
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ!) ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ?? :D
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΤΑ TIPS TRICKS ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ.Α??
ΓΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ!!!!....Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΠΗΚΕ!!....ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΧΑΒΑΛΕ!!!....
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤ/ΜΕΡΑ ΑΝΑ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ!! :lol: :lol:
ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ
:smt057

Evan
25-10-06, 12:29
Σωστός! =D>

spyrazf1
25-10-06, 14:01
ολα ειναι υπο ελεγχο ουδεις λογος ανησυχιας.Ολα διορθωθηκαν.Συνεχιζουμε ακαθεκτοι με τρεεεεεεεεεεεεεελααα .Ι love you καργα :smt026 :smt026 :smt026

vasiliadis1
25-10-06, 14:32
ολα ειναι υπο ελεγχο ουδεις λογος ανησυχιας.Ολα διορθωθηκαν.Συνεχιζουμε ακαθεκτοι με τρεεεεεεεεεεεεεελααα .Ι love you καργα :smt026 :smt026 :smt026
σπυρο το I love you σε μενα πήγαινε?? :lol: :lol:

spyrazf1
25-10-06, 14:41
προς ολους και ολες

zeppelin
25-10-06, 15:35
Νάτη και η Αλιφέρη...

pppetros
25-10-06, 18:19

Η οργή σημαίνει οτι ΖΕΙΣ.Αυτό είναι θαυμάσιο φίλτατε....
θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου (άλλωστε ήμαστε στην ίδια ηλικία !!! χρειάζεται που και που λίγη οργή ... έτσι για να δουλεύουν και οι βαλβίδες στο κόκκινο και σωστά !!!!) :-D :-D

Παρομοιως!!!!

spichri
25-10-06, 22:37
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΤΑ TIPS TRICKS ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ Κ.Α??

+10000

bbbb
25-10-06, 23:35

+10000
Aφού όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί.Τώρα που θα έχουμε και το 6 από την ngi δεν θα υπάρχουν προβλήματα 8)
Προσωπικά δεν συμμετέχω στο χαβαλέ που κάνετε,αλλά μου αρέσει να διαβάζω αυτά που γράφετε.
keep walking ή μάλλον keep navigating :-D