Επιστροφή στο Forum : ROUTE66
Οποιος γνωρίζει σχετικά με αυτό ο,τιδήποτε, ας το αναφέρει για να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας...Εγώ το δοκίμασα στο ι8910 (αγοράζοντας το χάρτη απο το "μαγαζί" της Route66 (ο χάρτης ειναι της Navteq 2009.Q4) και αποκόμισα αριστες εντυπώσεις.....Η ακρίβειά του και η ποιότητα καθοδήγησης δεν υστερεί καθόλου (αντιθέτως....) του destinator ή του NDrive...!!! Χάρτες υπάρχουν για download ολης της Ευρώπης και οχι μόνο....Σημειωτέον οτι η γυναικεία φωνή που καθοδηγεί μιλάει Αγγλικά....
ChrisAthens
14-01-10, 13:34
Το κακό με αυτό το πρόγραμμα είναι πως το GUI του είναι σχεδόν το ίδιο με της έκδοσης που παρουσιάστηκε πριν 5-6 χρόνια. Πολύ απλοϊκό, τουλάχιστον για τα σημερινά δεδομένα. Ωστόσο έχει και ελληνικό GUI και ελληνική φωνή καθοδήγησης. Για τον συγκεκριμένο χάρτη δεν έχω άποψη, αλλά οι προηγούμενοι ηταν για το γάϊδαρο καβάλα! Εντελώς απαράδεκτοι. Δεν θα το έβαζα πάντως πριν την 8η ή 9η θέση στα γνωστά προγράμματα πλοήγησης. Βέβαια, περί ορέξεως...
....κολοκυθόπιττα...!!!!. Εξαρτάται πώς αντιλαμβάνεται κάθε οδηγός την βοήθεια πλοήγησης στο δρόμο και τι απαιτήσεις εχει απο αυτή. Πάντως ,θεωρώ ,οτι οταν οδηγούμε δεν βλέπουμε ταινία με ωραία σχέδια και χρώματα στον πλοηγό αλλά το δρόμο. Και η υποχρέωση ενός ακριβούς πλοηγού ειναι να μας βάζει πάνω στους σωστούς δρόμους και να μας οδηγείι με ασφαλείς-σαφείς και απλές οδηγίες στον προορισμό μας.
Road_King_
25-08-10, 19:50
Καλησπέρα και από μένα, αγόρασα ένα μηχάνημα για το αυτοκίνητο το οποίο έχει πάνω του το Route66. Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει GPS ενθουσιάστηκα, αλλά δοκιμάζοντας το στο δρόμο, έτρωγε κολλήματα. Αυτό έγινε λόγω λογισμικού ή λόγω μηχανήματος (κινέζος); Η γυναικέια φωνή στα αγγλικά δε με χαλάει μιας και τα γνωρίζω καλά τα Αγγλικά, μου τη σπάει που λέει γιάρδες αντί για μέτρα βέβαια...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.