PDA

Επιστροφή στο Forum : Επιρρεάζεται η απόδοση?

brains
24-10-06, 23:24
Καλησπέρα σε όλους (και όλες) σας,

Μπορεί κάποιος /α να με πληροφορήσει αν θα επιρρεαστεί η απόδοση του Destinator αν βάλω στο αυτοκίνητό μου αντηλιακή μεμβράνη και στο εμπρός κρύσταλο?
Θα χρειαστεί να συνδέσω εξωτερική κεραία?

Σας ευχαριστώ...

(PS..Το PDA είναι ένα Mio P350)

grimak
25-10-06, 00:44

Μπορεί κάποιος /α να με πληροφορήσει αν θα επιρρεαστεί η απόδοση του Destinator αν βάλω στο αυτοκίνητό μου αντηλιακή μεμβράνη και στο εμπρός κρύσταλο?

Σας ευχαριστώ...

(PS..Το PDA είναι ένα Mio P350)
Φίλε brain δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς με σιγουριά στο ερώτημα σου γιατί παίζουν ρόλο πολοι παράγοντες, όπως: το βαθμό σκουρότητας που θα έχει η μεμβράνη, το σημειο της τοποθέτησης του mio, ο τύπος του αυτοκινήτου σου κ.α.

Το πιθανότερο πάντως είναι οτι θα χρειαστείς εξωτερική κεραία.

spichri
25-10-06, 00:46
εγω αναρωτιεμαι κατι. επιτρεπετε στο εμπρος κρυσταλλο να βαλεις μεμβρανη;

Αν βαλεις παντως θα βαλεις μικρο νουμερο αρα θα εχεις και μικρη απωλεια αλλα αν δεις διαφορα παρε μια εξωτερικη κεραια γιατι εκει θα δεις θεαματικη διαφορα στη ληψη

mastoris than.
25-10-06, 00:56

Σας ευχαριστώ...

(PS..Το PDA είναι ένα Mio P350)Οι αντιηλιακές μεμβράνες περιέχουν αλουμίνιο,το οποίο εμποδίζει την καλή λήψη σήματος ανεξάρτητα απο τι μηχάνημα έχεις.

kapitalas
25-10-06, 01:07
Exo tin entuposi oti mono oi Llumar exoun stromata metalon.

Rotise auto pou tha sou tin valei (tin memvrani, min exoume kai kamia pareksigisi) autos tha sou pei.

panosha
25-10-06, 01:45
Ασχετα με το άν επηρεάζεται η απόδοση του GPS η όχι, θε σε συμβούλευα να μην βάλεις μεμβράνη στο μπροστινό τζάμι.
Ωραία και καλή η εμφάνιση αλλά η ορατότητα το βράδυ, μειώνεται πάρα πολύ, πράγμα επικίνδυνο. :D :D :D

brains
25-10-06, 02:46
[b] Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, όλους σας.

tpapo
25-10-06, 20:56
Δεν θα πω κατι καινουριο με τα παραπάνω ,αλλά σε δοκινη που καναμε σημερα mio350 σε αυτοκινητο φιλουμου με μεμβρανες γυρω-γυρω στο αμάξι ( lumar titanium) ,δεν υπήρξε προβλημα βεβαια δοκιμαστηκε σε επαρχιακή οδο,δεν ξερω μεσα στην αθηνα με τις ανακλασεις του σηματος τι θα παιξει..
Τελως παντων η εξωτερική κεραία συνισταται σε αυτες τις περιπτώσεις ,εχεις καλυτερη απολαβή σηματος .. :D

Wisdom
25-10-06, 21:04
νομίζω επαναλαμβανόμαστε: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=1462 :)