Επιστροφή στο Forum : HD2 και GD ... πρόβλημα
Πέρα από το γνωστό (!?) πρόβλημα του ότι δεν κλείνει το πρόγραμμα, εδώ και δύο μέρες δεν βλέπει και καθόλου δορυφόρους!
Καμμιά ιδέα?
ChrisAthens
07-01-10, 10:49
Για το θέμα των δορυφόρων, έλεγξε το ordinale.ini αν περιέχει την εγγραφή
[GPS]
Found=com4:,57600,8N1,none
Επίσης αν υπάρχει καμιά εγγραφή Simulation=_ φρόντισε μετά το = να μην υπάρχει τίποτα, κενό.
Για δοκίμασε αυτό, αφού κρατήσεις το πρωτότυπο.
Σας ευχαριστώ γαι τις άμεσες απαντήσεις. Δοκίμασα και τις δύο προτάσεις σας, αλλά το πρόβλημα παραμένει...
Και το πιό κουφό: η ίδια κάρτα στο HD παίζει μία χαρά, ενώ στο HD2 δεν κλειδώνει δορυφόρους με τίποτα!what1
Δοκιμάζεις με κάρτα sim μέσα και ενεργοποιημένο τηλέφωνο? Αν όχι κάνε μια δοκιμή έτσι, κάτι τέτοια κουλά κάνει και το omnia..
Με τη τελευταία επίσημη Ελληνική rom του hd2, τη τελευταία έκδοση του ginius και με το παραπάνω ordinale.ini δεν έχω πόβλημα ούτε στο κλείσιμο του ginius ούτε στην εύρεση δορυφόρων που γίνεται ακαριαία. Είναι δοκιμασμένο σε άλλες 5 συσκευές με το ίδιο ακριβώς configuration.
Έχω την εξής ROM: 1.48.482.4 (71294) ELL (ημερομ. 26/11/09)
Έχω και την τελεταία έκδοση του Ginius, και δοκίμασα και την παραπάνω ordinale.ini του (πάντα εξυπηρετικού) Panosha, αλλά τα προβλήματα παραμένουν...
Τι άλλο μπορώ να κάνω?
Δοκιμάζεις με κάρτα sim μέσα και ενεργοποιημένο τηλέφωνο? Αν όχι κάνε μια δοκιμή έτσι, κάτι τέτοια κουλά κάνει και το omnia..
¨Ετσι το δοκιμάζω (αφού άλλωστε το χρησιμοποώ πλέον σαν βασικό μου τηλέφωνο).
Ευχαριστώ πάντως, κι κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.
Τις ίδιες εκδόσεις έχουμε, δε καταλαβαίνω...
Δεν έρχεσαι μια βόλτα από τη geointelligence από Δευτέρα αν δε σου κάνει κόπος κι αν δε σου είναι μεγάλος μπελάς.
Πάντως υπάρχουν 6 hd2 που πετάνε κυριολεκτικά με το ginius που λειτουργεί άψογα με το configuration που λέμε!
Μόλις λύθηκε το πρόβλημα και τρέχει άψογα!
Ο λόγος? Ή φοβήθηκε (!?!) ή επείδη πριν από λίγο εγκατέστησα το compact framework 3.5 - για να τρέξω κάποια άλλα προγραμματάκια!
Έτσι κι'αλλιώς, σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!
Μάλλον μόλις άκουσε για βόλτα από Geointelligence το ξανασκέφθηκε. grin1
Γειά σας,
Εχω αγορασμένο το Ginius κανονικά και το δουλεύω με ένα TIBO4050 χωρίς κανένα πρόβλημα βάζοντας την κάρτα που μου έχουν δώσει απο την GI. Τώρα όμως που έχω πάρει το HD2 θέλω να το εγκαταστήσω σε αυτό. Πώς γίνεται αυτό? Αν γίνεται?
Σας ευχαριστώ
βαλε την κάρτα στo hd2
Η κάρτα όμως που μου έχουν δώσει απο την GI είναι μεγάλη(SD) δεν είναι η mini. Εκανα όμως copy όλα τα περιοχόμενα της σε μια mini αλλά δεν μου δούλεψε. Δέν ξέρω γιατι?
Thanks
Βγάλε την κάρτα από τον αντάπτορα. Την τραβάς από την κάτω μεριά και βγαίνει η microsd που μπαίνει στο hd2.
Βγάλε την κάρτα από τον αντάπτορα. Την τραβάς από την κάτω μεριά και βγαίνει η microsd που μπαίνει στο hd2.
Με συγχωρείς πολύ, αλλά λίγο έχω μπλοκάρει.
Οταν αγόρασα εγώ το Ginius το Μάρτιο του 2009 μου δώσανε μόνο μια μεγάλη κάρτα SD χωρίς αντάπτορα. Μέχρι τώρα εγώ δουλέυω το ginius με την κάρτα αυτή και μόνο.
Απλά για να περάσω εγώ τώρα τα περιεχόμενα της original κάρτας στην mini του HD2 έκανα το εξής :
Εκανα copy όλα τα περιεχόμενα της αρχικής σε ένα directory στο laptop μου μέσο ενός card-reader, και απο εκεί τα έκανα copy στην κάρτα mini του HD2. Αλλά δεν μου δούλεψε
Αυτο που μου λές να βγάλω την κάρτα απο τον αντάπτορα....κ.τ.λ. δεν το κατάλαβα
Σε ευχαριστώ πολύ
Νόμιζα πως είχες αγοράσει από τη Gi.. Από τα γραφεία της δεν παίρνεις ποτέ κάρτα SD παρά μόνο microSD με αντάπτορα, για να αποφεύγονται τέτοια προβλήματα. Το GiniusDriver δεν αντιγράφεται σε άλλη κάρτα, πρέπει να αγοραστεί άδεια. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τη Gi για να σου εξηγήσουν.
Νόμιζα πως είχες αγοράσει από τη Gi.. Από τα γραφεία της δεν παίρνεις ποτέ κάρτα SD παρά μόνο microSD με αντάπτορα, για να αποφεύγονται τέτοια προβλήματα. Το GiniusDriver δεν αντιγράφεται σε άλλη κάρτα, πρέπει να αγοραστεί άδεια. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τη Gi για να σου εξηγήσουν.
Ναι έχεις δίκιο τώρα, που το θυμάμαι το είχα αγοράσει απο την Elasyn. Οκ Θα πάρω τηλ.την GI
Thank you
Συγνώμη έχω μια απορία ακόμη.
Επειδή στην κάρτα τωρα που έχω στο HD2 έχω εγκατεστημένα διαφορα προγράμματα, κάθε φορά που θέλω να τρέξω το Ginius πρέπει να βγάζω την μιά κάρτα και να βάζω την άλλη που έχει το ginius? Δέν υπάρχει άλλη λύση?
Σε ευχαριστώ πολύ
Mπορείς να το βάλεις στην κάρτα που ήδη έχεις.http://www.ngi.gr/eshop_product.php?c=Ginius_Driver&p=Ginius_Driver_Gr_for_experts&dy98
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.