PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟς ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

spyrazf1
22-10-06, 23:55
λογω ατοπηματος του οποιου περιεπεσον και το οποιο δυναται να διαταραξει τις σχεσεις μεταξυ μελων του φορουμ , κατοπιν ωριμου σκεψεως ανακοινωνονται οι παρακατω αυτοτιμωριες μου.
10ημερον αποχη απο οποιαδηποτε δραστηριοτητα και συμμετοχη στο φορουμ
10ημερον αποχη απο το msn
10ημερον αποχη απο την χρηση του pda και στερηση των υπηρεσιων που μας προσφερει η ιωαννα
περισσοτερα δεν θα πω.οι γνωριζοντες και εμπλεκομενοι στην υποθεση ξερουν
Θα τα πουμε σε 10μερες ως τοτε καλα να περνατε

MAKIS32
23-10-06, 00:05
λογω ατοπηματος του οποιου περιεπεσον και το οποιο δυναται να διαταραξει τις σχεσεις μεταξυ μελων του φορουμ , κατοπιν ωριμου σκεψεως ανακοινωνονται οι παρακατω αυτοτιμωριες μου.
10ημερον αποχη απο την χρηση του pda και στερηση των υπηρεσιων που μας προσφερει η ιωαννα

Μπραβο σπυρο ,Ηθελε θαρρος αυτο που εκανες...
Μπραβο και παλι μπραβο :wink: :wink:

grimak
23-10-06, 02:46
Σπύρο έχεις κάποια ελαφρυντικά... δεν ήξερες... και δεν έκανες κάτι απο πρόθεση :wink:
Εγώ προτείνω να μειώσεις τις τιμωρίες, απο 10 σε 1 ημέρα :wink: :)

joannita
23-10-06, 09:27
Το αμάρτημα ποιό είναι και έχει τοοοοσο βαριά τιμωρία? :roll:

scorpiosx
23-10-06, 09:28

Συμforumίτες και συμforumίτισσες,
γιατί τέτοια αυτοτιμωρία απ' τον Σπύρο; Γιατί μας αφήνετε σε άγνοια όλους εμάς; Ξαναγυρίσαμε στον μεσαίωνα της μη πληροφόρησης και της άγνοιας; Ενημερώστε κι εμάς!

panosha
23-10-06, 09:37

Μπραβο σπυρο ,Ηθελε θαρρος αυτο που εκανες...
Μπραβο και παλι μπραβο :wink: :wink:

+1000 Τα συγχαρητήρια μου στον Σπύρο. :-D :-D :-D

spyrazf1
24-10-06, 20:34
Επειδη αυτες τις 2 μερες που ειμαι απλος θεατης παρακολουθω να γινονται πραγματα τα οποια ξεπερνουν την οποια λογικη εχω να καταθεσω τα κατωθι:
1. Ειναι ποτε δυνατον να πεφτουμε θυματα επιθεσεων καθοτι,οπως διαπιστωσα δεν ημουνα ο μονος που προεβη σε ανακοινωση επιδειξης φωτογραφιας, ή σε εμφανιση αυτων στο φορουμ.Ειναι ποτε δυνατον να τρωμε κραξιμο επειδη αποκαλυπτουμε ποιος ειναι ποιος?Για πιο λογο βγαζουμε τις φωτογραφιες?Για να τις εχουμε εμεις οι 2 ,3 που τις βγαζουμε
ή καποιοι εχουν προβλημα με τις φατσες τους?
2. Οπως διαβασα μετα λυπης μου η κυρια απεναντι μου δεν ηταν η ιωαννα. αλλα καποια αλλη αγνωστου ταυτοτητος.Αν αληθευει αυτο λυπαμαι που το λεω αλλα ενα αστειο- και μαλιστα μετη συνεναιση πολλων ατομων- αφου οι υπολοιποι της εταιριας προφανως εγνωριζαν την αληθινη ταυτοτητα αλλα κανεις δεν ελαιγε τιποτα μεχρι μαλιστα τελους της συναντησης.Μηπως τελικα πρεπει να αρχισουμε να ψαχνομαστε για το αν ο μακης πχ ειναι ο γιωργος απο τα πετραλωνα ή ο πανος λεγεται δημητρης ή μηπως εγω ειμαι ο κολοκοτρωνης? Αν συνεχιστει αυτο και αν αληθευει επαναλαμβανω τοτε λυπαμαι που το λεω αλλα στις συναντησεις θα πρεπει να δειχνουμε την αστυνομικη μας ταυτοτητα.
3. Δεν μπορω να καταλαβω τη θελουν να πετυχουν καποιοι αποκτωντας βαθμους και αξιωματα.Γιατι πολλοι θελουν να γινουν Μοderators ,forum expert mod,κλπ? Κυριοι το καλαμι ειναι μεγαλη υποθεση και καποιοι το χουν καβαλισει για τα καλα

panosha
24-10-06, 20:41
Σπύρο εγγραψες πάλι,τα συγχαρητήριά μου. Συμφωνώ μαζί σου και σου στέλνω αμέσως με mail την ταυτότητά μου. :-D :-D :-D

spichri
24-10-06, 20:51
3. Δεν μπορω να καταλαβω τη θελουν να πετυχουν καποιοι αποκτωντας βαθμους και αξιωματα.Γιατι πολλοι θελουν να γινουν Μοderators ,forum expert mod,κλπ? Κυριοι το καλαμι ειναι μεγαλη υποθεση και καποιοι το χουν καβαλισει για τα καλα

ο νοων νοειτω και ο υπονοων υπονοειτω :wink:

Εμ, εσυ καλα τα λες, αλλα ποιος ακουει... :smt017 :smt015

vasiliadis1
24-10-06, 21:30

ο νοων νοειτω και ο υπονοων υπονοειτω :wink:

Εμ, εσυ καλα τα λες, αλλα ποιος ακουει... :smt017 :smt015
σπυρο και spichri συμφωνω απολύτως μαζί σας.ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ :roll: =D>

cgavar
24-10-06, 22:15
Παιδιά ηρεμία και ψυχραιμία! Ας μην υπερβάλλουμε και ειδικά μέσω forum και μηνυμάτων γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο.
Τα σχετικά με τις φωτογραφίες δε θα τα σχολιάσω γιατί πρόκειται για απλή παρανόηση.

Όσον αφορά τις βαθμίδες, πρόκειται για συνηθισμένη πρακτική όλων των forums. Υπάρχουν τα δυναμικά ranks (που προκύπτουν από τον αριθμό των δημοσιεύσεων) και τα ειδικά που ανατίθενται από τους διαχειριστές. Έτσι και στο δικό μας forum, ανάλογα με τις δημοσιεύσεις του καθενός ανατίθεται αυτόματα ένας τίτλος (newbie, rookie, driver, κοκ). Ο τίτλος αυτός δε σημαίνει τίποτα άλλο πέρα από τον αριθμό των posts που έχει κάνει ο χρήστης.

Τώρα σχετικά με τους ειδικούς τίτλους, είναι ευθύνη των διαχειριστών σε ποιους τους αναθέτουν. Ο τίτλος του admin είναι ολικός για όλο το forum και υποθέτω ότι δεν απαιτεί διευκρίνιση. Ο moderator έχει αρμοδιότητα μόνο για συγκεκριμένες συζητήσεις (φαίνεται στην αρχική σελίδα του forum για ποιες). O ρόλος, όπως το λεει και το όνομα, είναι διαχειριστικός: οργανώνει και συντονίζει τις συζητήσεις (σε όσες έχει αρμοδιότητα και μόνο) προσέχοντας να μην ξεφεύγουν ως προς το αντικείμενο και το επίπεδό τους. Σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει κάτι άλλο και άρα ούτε για καλάμια θα πρέπει να μιλάμε ούτε για άλλους ανταγωνισμούς.

Θεωρώ ότι το θέμα έχει λήξει και παρακαλώ να μη συζητηθεί περαιτέρω. Επιπλέον, επειδή όλο το forum και ειδικά η ενότητα αυτή αφορούν θέματα γενικου ενδιαφέροντος, δεν έχει κανένα νόημα να γίνονται δημόσια συζητήσεις που είναι ακατανοήτες για τους περισσότερους χρήστες του forum. Γι' αυτά υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα και το chat.

Αν και ως πρακτική το κλείδωμα συζητήσεων δε μας αρέσει, αυτή η συζήτηση θα κλειδωθεί προκειμένου να μην προκύψει μια ατέρμονη συζήτηση χωρίς νόημα.