Επιστροφή στο Forum : Πολλαπλή εμφάνιση χαρτών μετά από αναβάθμιση
Οταν πάω στις ρυθμίσεις να επιλέξω χάρτη, βλέπω 4 χάρτες.
Το πρόβλημα είναι πως το μέρος του ονόματος που εμφανίζεται στη λίστα επιλογής είναι κοινό και για τους 4.
Υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί ολόκληρο το ονομα ?
Αν οχι, πως μπορώ να ξέρω αν ο χάρτης που επέλεξα είναι ο τελευταίος 2009.06 ?
ΥΓ. Γιατί βλέπω 4 επιλογές, ενώ έχω μόνο 2 χάρτες ?
Διέγραψε τα δύο αρχεία του 200903 και άσε μόνο τα άλλα δύο του 200906
thnx Αποστόλη, αλλά ψάχνω για λύση μέσα από το ίδιο το ginius (αν υπάρχει), όπως επίσης και μια εξήγηση γιατί κάθε χάρτης παρουσιάζεται 2 φορές στη λίστα.
Αν βλέπεις τον ίδιο χάρτη δυό φορές μήπως έχεις κάνει δυό φορές εγκατάσταση?
Αφού κατεβάσεις απ τη σελίδα του ginius τον χάρτη και το lisence 200906
πάς στο maps του ginius, σβήνεις τα δύο αρχεία του 200903, και μετά αντιγραφή τα δύο που κατέβασες στο maps.
Ελα, αφού κι εγώ το πέτυχα με την πρώτη.Cristmasrazz
Μήπως έχεις ξεχασμένα πιο παλιά αρχεία?
Πρίν την αντιγραφή, δεν θα πρέπει να υπάρχει άλλο αρχείο ''greece.....''
Τσεκάρισα το Ordinale.ini και έχει επιλεγεί ο σωστός χάρτης.
Αλλά παραμένει η απορία γιατί η λίστα επιλογής έχει τους χάρτες εις διπλούν ...
Στο φάκελο maps πόσα αρχεία greece..... ;έχεις?
Δύο, το greece_ng_200903_eeu.cpf & το greece_ng_200906_eeu.cpf (με τα αντίστοιχα τους .lic, φυσικά). Στη λίστα βγαίνουν τέσσερα
Σβήσε το 200903 και τον χάρτη και το lic.
Λοιπόν, διαγραφοντας τον 200903 εμφανίζονται τρεις επιλογές greece... + μια νέα ... ο multimap.
Δηλαδή συμπεριφέρεται σαν ο 200906 να διαθέτει 3 επιλογές, ενω παληοτερα που είχα μόνο τον 200903 εμφάνιζε κανονικά μία επιλογή (σπ' οσο τουλάχιστον θυμάμαι)
Αρχίζω και τα ...φτύνω τώρα.
Στο δικό μου φάκελο ''maps'' μέσα στο φάκελο ginius υπάρχουν μόνο τα δύο αρχεία greece, χάρτης eeu.cpf 200906 και το lic. 200906. Στην επιλογή βγάζει μόνο multimap.
Κάτι πρέπει να έχεις βάλει παραπάνω, σε θέση που δεν έπρεπε. Κάντο πάλι απ την αρχή, θα πρέπει να διορθωθεί.
Κοίτα, δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα (μεχρις τουλάχιστον αποδείξεως του εναντίου).
Ο χάρτης εχει επιλεγεί σωστά, όπως βλέπω στο ordinale.ini.
Tο πρόβλημα για μένα δεν είναι οτι δεν μπορώ να επιλέξω τον χάρτη που θέλω.
Η επιλογή τελικά γίνεται σωστά μεν, αλλά στα τυφλά με τη μεθόδο δοκιμής και λάθους.
Και βέβαια υπάρχει το ανεξήγητο μέχρι στιγμής φαινομενο της εμφάνισης περισσότερων επιλογών απο τους διαθέσιμους χάρτες.
Ακούει άραγε ο beagle ? :smt039
Αυτό δεν καταλαβαίνω κι εγώ, πως σου εμφανίζει περισσότερους χάρτες αν δεν τους έχεις βάλει μέσα.
Εκτός να τους έχεις καί τους δυό και να επιλέγεις εσύ. Αλλά ο 06 είναι πιο σωστός απ τον 03, οπότε....?
Διαβάζω αλλά δεν έχω χρόνο..
Δοκίμασε να βάλεις όλους τους χάρτες στον φάκελο Maps (να μην υπάρχει τίποτα στον giniusdriver από χάρτη και φυσικά θα υπάρχει μόνο ο 2009.06 ελληνικός στον Maps) και αντικατέστησε το ordinale.ini με αυτό από το παρακάτω link:
http://dl.dropbox.com/u/1558371/Ordinale.ini
Έτσι θα σου εμφανίζει Multimap και θα είσαι σίγουρα οκ όπως ο Αποστόλης.
thnx Γιώργο, το μονο διαφορετικό που είχα ήταν πως στο ordinale.ini υπήρχε MapDir αντί για MultiMapDir. Αλλάζοντας το οι επιλογές είναι πια σωστές στον αριθμό (όσοι και οι χάρτες μου).
Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση απο την Mio και στο θέμα της πλήρους εμφάνισης των περιγραφών.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.