Επιστροφή στο Forum : flocafe
Και τώρα στον αέρα και τα flocafe. :wink:
θα τα βρείτε εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=20473#20473
blueshark η προσπαθειες σου ειναι πολυ εκτιμητεες. θελεις ομως να μας πεις κατα ποσο τα σημεια που περνας ειναι ακριβη;
blueshark η προσπαθειες σου ειναι πολυ εκτιμητεες. θελεις ομως να μας πεις κατα ποσο τα σημεια που περνας ειναι ακριβη;
μπορειτε καλιστα να τα τσεκαρεται.
η δουλεια μου ειναι τετοια που βοηθάει πολυ.
για παράδειγμα σημερα πηγα και γυρισα θηβα, λαμια.
ελπίζω να σε επεισα \:D/
καλησπέρα. Μπορεί να είναι ο καλύτερος καφές αλλά είναι και αυτοί που προτιμούν flocaccino. Έτσι και εγώ μάζεψα τα flocafe και τα έστειλα στον grimak να τα ανεβάσει. Έτσι δεν θα έχει κανένας παράπονο. [-X
Φίλε Μάνο,
τα ανέβασα στο ftp :wink: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=20473#20473
Φίλε Blueshark επειδή τυχαίνει να μένω 100 m από το σημείο αυτό, σε παρακαλώ διόρθωσε το σημείο που αναφέρεις ως Κρήνη Θεσσαλονίκης. Το λάθος οφείλεται στην οδό Πλαστήρα που υπάρχει τόσο στην περιοχή της Τούμπας προς Πυλαία (εκεί μένω εγώ) όσο και στην Κρήνη (εκεί είναι το Flocafe).
Επειδή παρεπιπτόντως έπινα καφέ εκεί χτές νομίζω ότι
22.94992 και 40.57414 είναι τα μαγικά νουμεράκια που σε ενδιαφέρουν :-).
Όχι τίποτα άλλο, γιατί χτες που περνούσα από το σημείο άρχισε να σφυράει το μηχανακι flo cafe kai flo cafe και το μονο που υπηρχε εκεί ήταν ένα εργοτάξιο οικοδομής. Και εγω χάρηκα που άνοιξε Flo cafe στην γειτονιά μου.
Εκτός και αν πρόκειται να γίνει και η οικοδομή Flocafe οπότε πάω πάσο :-) .
Για μια ακόμα φορά σε ευχαριστω και για τη δική σου βοήθεια στην δική μου θεματική ενότητα (lidl spots).
φιλικά Geok
Φίλε Blueshark επειδή τυχαίνει να μένω 100 m από το σημείο αυτό, σε παρακαλώ διόρθωσε το σημείο που αναφέρεις ως Κρήνη Θεσσαλονίκης. Το λάθος οφείλεται στην οδό Πλαστήρα που υπάρχει τόσο στην περιοχή της Τούμπας προς Πυλαία (εκεί μένω εγώ) όσο και στην Κρήνη (εκεί είναι το Flocafe).
Όχι τίποτα άλλο, γιατί χτες που περνούσα από το σημείο άρχισε να σφυράει το μηχανακι flo cafe kai flo cafe και το μονο που υπηρχε εκεί ήταν ένα εργοτάξιο οικοδομής. Και εγω χάρηκα που άνοιξε Flo cafe στην γειτονιά μου.
Για μια ακόμα φορά σε ευχαριστω και για τη δική σου βοήθεια στην δική μου θεματική ενότητα (lidl spots).
φιλικά Geok
Να ΄σαι καλά. Το διόρθωσα και θα περιμένω τυχόν άλλα λάθη ώστε να τα στείλω στον grimak.
Όσο για την οικοδομή αν γίνει flocafe να με ενημερώσεις για να ξέρω οτι έχω κληρονομικό χάρισμα. :D :D
φιλικά Geok
Να ΄σαι καλά. Το διόρθωσα και θα περιμένω τυχόν άλλα λάθη ώστε να τα στείλω στον grimak.
Όσο για την οικοδομή αν γίνει flocafe να με ενημερώσεις για να ξέρω οτι έχω κληρονομικό χάρισμα. :D :D
:lol: :lol: Δεν κάνει τίποτα !
Αγαπητέ εν Χριστώ, αδερφέ, blueshark
επειδή όπως είπα χτες έπινα καφεδάκι στο flocafe της Χίου...
παρατήρησα μια μετακίνηση τεκτονικών πλακών ! (έγινε σεισμός στο νησι ? :-) ) και το αγαπημένο μας flo cafe μετακινήθηκε κατά λίγα μέτρα παραπέρα στο σημείο 26.13825 , 38.36888.
Εκτός και πάλι αν ξερεις ότι θα μετακομίσει στο σημείο που υποδυκνείεις οπότε πάω πάσο :-)
Please βοηθησε με το LIDL αγίου Δημητρίου γιατί υποψιάζομαι μετακίνηση τεκτονικών πλακών και στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου :-)
φιλικά
geok
επειδή όπως είπα χτες έπινα καφεδάκι στο flocafe της Χίου...
παρατήρησα μια μετακίνηση τεκτονικών πλακών ! (έγινε σεισμός στο νησι ? :-) ) και το αγαπημένο μας flo cafe μετακινήθηκε κατά λίγα μέτρα παραπέρα στο σημείο 26.13825 , 38.36888.
Εκτός και πάλι αν ξερεις ότι θα μετακομίσει στο σημείο που υποδυκνείεις οπότε πάω πάσο :-)
Please βοηθησε με το LIDL αγίου Δημητρίου γιατί υποψιάζομαι μετακίνηση τεκτονικών πλακών και στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου :-)
φιλικά
geok
Έτοιμη και η μεταφορά στο σωστό σημείο του flocafe.
Ευχαριστώ. =D>
Δες και την δική σου θεματική ενότητα τώρα.:D
:bow :bow :bow :lol: :lol:
Έχει σταλεί στον grimak νεα έκδοση με τα flocafe που είτε απο σεισμούς είτε απο νέες καταγραφές έχους διορθωθεί.
Θα περιμένουμε λίγο μέχρι να τα ανεβάσει. :)
Φίλε blueshark η νέα έκδοση ανέβηκε.. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=20473#20473
Φίλε blueshark η νέα έκδοση ανέβηκε.. http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=20473#20473
:smt038 :smt038 :smt038
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.