Επιστροφή στο Forum : SKODA AUTO Συνεργεία - Ανταλακτικά
Είπα να βοηθήσω λοιπόν και εγώ λιγάκι την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.
Δημιούργησα ένα νέο poi με τα συνεργεία της SKODA AUTO στην Αττική, σύμφωνα με το επίσημο site της Skoda.
Θέλω να διευκρινίσω οτι είναι μόνο αυτά που αναφέρονται ως Συνεργείο-Ανταλακτικά.
Απ' ότι όμως έχω διαπιστώσει σε μερικές περιπτώσεις πρόκειται γιά εκθέσεις και το συνεργείο είναι
κάπου κοντά. Για αυτό λοιπόν καλό είναι σε περίπτωση ανάγκης να γίνεται πρώτα μιά τηλεφωνική επικοινωνία
(υπάρχουν και τα τηλέφωνα στις πληροφορίες).
Θα συνεχίσω τις επόμενες μέρες ώστε να καλύψω όλη την Ελλάδα.
Ευχαριστώ γιά την βοήθεια τον φίλο Grimak.
Keep walking. :D
http://www.ngi.gr/DestinatorDownloads/POI_FROM_USERS/SkodaAuto_poi_panosha.rar (Δεξι κλικ Save target as)
εχω ξεκινησει κι εγω μια καταγραφη απο συνεργεια Opel σε όλη την ελλαδα δινοντας ιδιαιτερη βαρυτητα στο να ειναι μονο συνεργεια και να καλυπτουν τουλαχιστον τις κυριοτερες πολεις σε περιπτωση που σε ενα ταξιδι κατι χρειαστει. Ειναι επιπονο γιατι συνηθως οι αντιπροσωπειες βρισκονται εκτος βασικων οδων πανω σε παλαιες ή νεες εθνικες οδους με αποτελεσμα να χρειαζεται επιτοπου καταγραφη. Οποιος εχει τη διαθεση να βοηθησει προσφεροντας τις συντεταγμενες απο τη αντιπροσωπεια της Opel στην πολη του ας το κανει στελνοντας μου ενα πμ και θα τον μνημονευσω στα credits
Eυχαριστω και ζητω συγνωμη απο τον φιλο Πανο αν του καταπατησα το χωρο
Το πρώτο update μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/1934803/Scoda_Auto_update1.rar.html
Αυτά είναι τα συνεργεία της SKODA AUTO σε Αττική, Πελοπόννησο, Νησιά Ιονίου και Νησιά Αιγαίου
σύμφωνα με το επίσημο site της Skoda. Λίγη αναμονή ακόμα γιά Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.
Θέλω να διευκρινίσω οτι είναι μόνο αυτά που αναφέρονται ως Συνεργείο-Ανταλακτικά.
Απ' ότι όμως έχω διαπιστώσει σε μερικές περιπτώσεις πρόκειται γιά εκθέσεις και το συνεργείο είναι
κάπου κοντά. Για αυτό λοιπόν καλό είναι σε περίπτωση ανάγκης να γίνεται πρώτα μιά τηλεφωνική επικοινωνία
(υπάρχουν ακριβείς διευθύνσεις και τηλέφωνα στις πληροφορίες).
ΠΡΟΣΟΧΗ στην επαρχία και οπου δεν υπάρχουν ακριβή δεδομένα πλοήγησης η η διεύθυνση είναι του τύπου
5ο χλμ. Εθνικής οδού ... το στίγμα δίνεται κατά προσέγγιση η στο κέντρο της πόλης.Τηλεφωνήστε πρώτα.
*Συγνώμην από τους φίλους του Skoda Club που δεν είναι το αρχείο στην προηγούμενη θέση του. Υπάρχει άρνηση των διαχειριστών να το ανεβάσουν. Αν κάποιος χρειαστεί το αρχείο και δεν το βρίσκει, εδώ είμαι.
εχω ξεκινησει κι εγω μια καταγραφη απο συνεργεια Opel σε όλη την ελλαδα δινοντας ιδιαιτερη βαρυτητα στο να ειναι μονο συνεργεια και να καλυπτουν τουλαχιστον τις κυριοτερες πολεις σε περιπτωση που σε ενα ταξιδι κατι χρειαστει. Ειναι επιπονο γιατι συνηθως οι αντιπροσωπειες βρισκονται εκτος βασικων οδων πανω σε παλαιες ή νεες εθνικες οδους με αποτελεσμα να χρειαζεται επιτοπου καταγραφη. Οποιος εχει τη διαθεση να βοηθησει προσφεροντας τις συντεταγμενες απο τη αντιπροσωπεια της Opel στην πολη του ας το κανει στελνοντας μου ενα πμ και θα τον μνημονευσω στα credits
Eυχαριστω και ζητω συγνωμη απο τον φιλο Πανο αν του καταπατησα το χωρο
Ζητώ και εγώ συγνώμη από τον φίλο Pano για καταπάτηση χώρου αλλά δεν βρήκα θέμα ανάλογο να απαντήσω για αντιπροσωπειες της OPEL στον φίλτατο Spichri.
Λοιπόν φίλτατε Spichri ένα σημείο για σένα με αντιπροσωπεία OPEL στον δρόμο Σπάρτης- Γυθείου, λίγα χιλίομετρα (2ο 3ο ? καπου εκεί) έξω από την Σπάρτη. Μην με ρωτήσεις τώρα πως λέγεται και αν έχει συνεργείο. Δεν μπήκα μέσα. Από τον δρόμο το κατεγραψα και μάλιστα ήμουν αρκετά βιαστικός εκείνη την ώρα και σημείωσα πρόχειρα τις συντεταγμένες.
22.43513,37.05304
φιλικά
George
Δεν πειράζει φίλε geok, καλά έκανες.
Δεν πειράζει φίλε geok, καλά έκανες.
Σ'ευχαριστώ panosha :)
Απλά θα πρέπει κάποια στγμή να δημιουργήσει ο φίλος spichri μια θεματική ενότητα για συνεργεία - αντιπροσωπείες OPEL :)
George
Σ'ευχαριστω πολυ Geok. Οσο για τη θεματικη ενοτητα που λες θα γινει αμεσα :wink:
Το πρώτο update μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://rapidshare.com/files/1934803/Scoda_Auto_update1.rar.html
Αυτά είναι τα συνεργεία της SKODA AUTO σε Αττική, Πελοπόννησο, Νησιά Ιονίου και Νησιά Αιγαίου
σύμφωνα με το επίσημο site της Skoda. Λίγη αναμονή ακόμα γιά Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.
(υπάρχουν ακριβείς διευθύνσεις και τηλέφωνα στις πληροφορίες).
ΠΡΟΣΟΧΗ στην επαρχία και οπου δεν υπάρχουν ακριβή δεδομένα πλοήγησης η η διεύθυνση είναι του τύπου
5ο χλμ. Εθνικής οδού ... το στίγμα δίνεται κατά προσέγγιση η στο κέντρο της πόλης.Τηλεφωνήστε πρώτα.
*Συγνώμην από τους φίλους του Skoda Club που δεν είναι το αρχείο στην προηγούμενη θέση του. Υπάρχει άρνηση των διαχειριστών να το ανεβάσουν. Αν κάποιος χρειαστεί το αρχείο και δεν το βρίσκει, εδώ είμαι.
------------------
Συγνώμη, από κεκτημένη ταχύτητα αντί της λέξης συντονιστών, έγραψα διαχειριστών.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.