Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση εγκατάστασης Giniusdriver
kyriakos32
23-12-09, 13:13
Καλημέρα.....Μώλις αγόρασα μέσω του e-shop τις geointelligence τον giniusdriver με τον ελληνικό χάρτη........Έχω το MLS Destinator 4810 BT.Μέσω οδηγιών του site σας το έχω ξεκλυδώσει και περασα το Vista ultimate menu v3 gia to 4810 BT.Έχω περασει και τον miomap 2008 και δουλέυω και τους δυο χάρτες Destinator 7 & miomap 2008 εξίσου πολύ καλά..Θα ήθελα εαν μπορείτε να μου πει κάποιος πως θα μπορουσα να περάσω και τον giniusdriver ώστε να έχω και τα 3 προγράμματα πλοήγησης με δυνατότητα επιλογής......Εννοώ να μην χρειαζεται να αλλάζω συνέχεια sdcard αλλά αν γίνεται να τα έχω όλα σε μια κάρτα sd...Ξέρω οτι η sd card που μου εχει αποσταλέι απο την geointelligence (giniusdriver)είναι κλειδωμένη..........Υπάρχει καποιος τρόπος να κάνω backup πριν πειράξω οτιδηποτε ?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE........ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ..........Cristmasrazz
Αφού πάρεις backup όλα τα αρχεία που είναι στην κάρτα με το GiniusDriver (μέσω απλής αντιγραφής με ένα card reader) βάλε το VUM και τα άλλα προγράμματα στην κάρτα, εφόσον υπάρχει ο ανάλογος χώρος. cristmassmile
kyriakos32
23-12-09, 14:32
Αφού πάρεις backup όλα τα αρχεία που είναι στην κάρτα με το GiniusDriver (μέσω απλής αντιγραφής με ένα card reader) βάλε το VUM και τα άλλα προγράμματα στην κάρτα, εφόσον υπάρχει ο ανάλογος χώρος. cristmassmile
Έκανα αντιγραφη ολα τα αρχεία του vista menu ktl που ειχα στην άλλη sd σε αυτην που έχει το giniusdriver.......αλλα τώρα όταν πατάω πλοήγηση αντι να ανοίξει το vista menu ωστε να έχω δυνατότητα επιλογής με βάζει κατευθείαν στο giniusdriver......Κάνω κατι λάθος η χρειάζεται κάποια ρυθμιση σε αρχείο txt.
kyriakos32
23-12-09, 15:05
Οκ το βρήκα απλως εκανα μετανομασια στο αρχείο gpsrunfile tis sd card του giniusdriver και μου διαβάζει κανονικά το vista menu και απ' εκεί τρέχω το giniusdriver κανονικά.......ευχαριστώ πάντος........καλλές γιορτές σε όλους σας.......
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.