Επιστροφή στο Forum : ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
Για πολλούς και διάφορους λόγους πού αναπτύχθηκαν αναλυτικά κατα την χθεσινή συνάντηση, αποφασίστηκε να ανέβει το παρόν δημοψήφισμα και να ζητηθεί ηγνώμη των υπόλοιπων μελών για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η γνωστή περίπτωση'' Βασιλειάδης" η οποία και έχει ξεφύγει από κάθε όριο
Νίκο,
νομίζω ότι οι λύσεις που προτείνεις είναι αρκετά σύγχρονες, θα μπορούσες να συμπεριλάβεις και την λύση του απαγχωνισμού.
Τέλος πάντων όμως!! Ψηφίζω την 3η λύση και προτείνω σε όλα τα μέλη να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου ! !
:-D :-D
Νίκο,
νομίζω ότι οι λύσεις που προτείνεις είναι αρκετά σύγχρονες, θα μπορούσες να συμπεριλάβεις και την λύση του απαγχωνισμού.
Τέλος πάντων όμως!! Ψηφίζω την 3η λύση και προτείνω σε όλα τα μέλη να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου ! !
:-D :-D
Βέβαια, βέβαια! Συμφωνώ :-D :-D :-D ! Κι εγώ αυτό ψήφισα.
Εγώ ψήφισα την πρώτη περίπτωση.
Ας του δώσουμε ακόμα μιά ευκαιρία. :-D :-D
*Αισθητή η απουσία του Πάντου
Εγώ επέλεξα τον πυροβολισμό...όπως και το 71% των συμφορουμιτών :-D
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη μου (τα 20 ευρώ που έβαλες στο χέρι μου και μετά τα πήρες!)
επιτέλους ... ΕΚΔΙΚΗΣΗ :twisted:
Βλέπω ότι δεν υπάρχει η επιλογή άφεσης αμαρτιών. Γιατί;
Τι έγινε το τεκμήριο της αθωότητας που υπάρχει για κάθε κατηγορούμενο;
Στο κάτω κάτω είναι πατέρας κι αυτός
mastoris than.
19-10-06, 12:00
πίσσα και πούπουλα ?? όπως το παλιό καλό καιρό :D
Βλέπω ότι δεν υπάρχει η επιλογή άφεσης αμαρτιών. Γιατί;
Τι έγινε το τεκμήριο της αθωότητας που υπάρχει για κάθε κατηγορούμενο;
Στο κάτω κάτω είναι πατέρας κι αυτός
Gandalf , μην προσπαθείς να προκαλέσεις το λαϊκό αίσθημα.
Πρέπει να επέλθει η κάθαρση αλλιώς θα ισχύσει η ρήση "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.." :D
Δηλωσα και εγω τξν συμετοχη μου και νομιζω πως ολοι δικαιουνται μια τουλαχιστον ευκαιρια!!!!
Thanatos ston psefti !!!!!!! :-D :-D :-D
μη μου πειραζετε τον αρη?μια χαρα παιδι ειναι σιγα επειδη εχει ακομα pstn?επειδη ειπε οτι θα κερασει και δεν το κανε ? ε σιγα :smt021
μη μου πειραζετε τον αρη?μια χαρα παιδι ειναι σιγα επειδη εχει ακομα pstn?επειδη ειπε οτι θα κερασει και δεν το κανε ? ε σιγα :smt021
Τελικά υπάρχει και κάποιος να τον υποστηρίξει!!! :shock: :shock: :shock:
Μα και εγώ τον υποστηρίζω, είπα να του δώσουμε μιά ευκαιρία. :-D :-D :-D
Εγω ψηφισα υποβιβασμο αλλα τωρα που το σκεφτομαι για να φτασει τα 500 post και να γινει παλι moderator θα μας τρελανει στα post
Αρα......
καλυτερο θα ηταν να σταματησει το συστημα να μετραει τα Posts του :-D :-D :-D
Εγώ ψήφισα την πρώτη περίπτωση.
Ας του δώσουμε ακόμα μιά ευκαιρία. :-D :-D
*Αισθητή η απουσία του Πάντου
Και εγω μαζι σου Πάνο.
Ας φερθουμε πολιτισμενα κυριοι!!!!!!
(αν δεν βαλει ομως μυαλο προτεινω το παλιο καλο παλουκωμα!!!! το ξερετε?) :evil: :evil:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
εγω τον καταδικαζω σε κλειδωμα στο ιδιο δωματιο με τον musashi για 24 ωρες :-D :-D :-D :-D
εγω τον καταδικαζω σε κλειδωμα στο ιδιο δωματιο με τον musashi για 24 ωρες :-D :-D :-D :-D
Εχεις προσωπικά μαζί του ? :-D :-D :-D
Εγω ψηφισα υποβιβασμο αλλα τωρα που το σκεφτομαι για να φτασει τα 500 post και να γινει παλι moderator θα μας τρελανει στα post
Αρα......
Ti eipes twra !!!!!!!!!!
H apoliti timwria !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esy pou xathieks re psixi ?\\Ola kala?
Sto thema mas twra...
Tetoia timwria den thn thelei kai o Theos... :P
Αρα......
Ti eipes twra !!!!!!!!!!
H apoliti timwria !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έ όχι .... Είπαμε να τιμωρηθεί... ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ !!! Έλεος ρε παιδιά ακόμη και εγώ που πρότεινα απαγχωνισμό νομίζω ότι αυτή η τιμωρία είναι απαράδεκτη για τον πατριώτη μου. :lol: :lol:
Δηλωσα και εγω τξν συμετοχη μου και νομιζω πως ολοι δικαιουνται μια τουλαχιστον ευκαιρια!!!!
Ούτως ή άλλως την έχει. Έχετε δεί τον χάρη να πυροβολεί ? :D :D :D
Ούτως ή άλλως την έχει. Έχετε δεί τον χάρη να πυροβολεί ? :D :D :D
xoxoxoxoxoo :lol: :smt066
Έχετε δεί τον χάρη να πυροβολεί
Να και ο δεύτερος Αρτέμης του forum :-D :-D :-D :-D
Έχετε δεί τον χάρη να πυροβολεί
Να και ο δεύτερος Αρτέμης του forum :-D :-D :-D :-D
Aftos den einai o Artemis...
O Dhmos Starenios einai (KLASIKOTATOS) :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.