PDA

Επιστροφή στο Forum : mls destinator 4810 pro

panos 25
15-12-09, 21:04
καλησπερα σε ολους.
ειμαι καινουριος στο φόρουμ κ δν εχω ιδεα απο gps.
εχω οπως λεει και ο τιτλος ενα mls destinator 4810pro κ εχω ενα προβλημα.
χθες αγορασα μια καρτα μνημης 4g κ εβαλα καποια πραγματα μεσα οπως φωτο
καποια κομματια mp3 κ 2-3 βιντεακια σε μορφη avi. το προβλημα μου ειναι οτι τις φωτο τις βλεπεις κανονικα αλλα τα βιντεο κ τη μουσικη δν μπορεις να τα δεις κ να τα ακουσεις αντιστοιχα. μολις συνδεω την καρτα στο pc φαινεται οτι εχουν περαστει κανονικα αλλα μολις τη βαζω στο gps τοτε τιποτα. το πηγα στο μαγαζι οπου το αγορασα το κοιταξανε κ βαλανε την καρτα σε μια αλλη συσκευη κ παλι τα ιδια εκανε βλεπεις τις φωτο αλλα τα αρχεια της μουσικης κ των βιντεο αφαντα.γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει? γιατι στο μαγαζι μου ειπαν να ψαξω στο ιντερνετ.
να τονισω οτι η συσκευη που εχω ειναι εντελως μαμα κ δν εχει υποστει καμια μετατροπη απο την ημερα που την αγορασα.ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια. παναγιωτης απο Τρικαλα.

peterant
15-12-09, 21:14
Ο player της συσκευής αναγνωρίζει Video σε format Wmv. Πρέπει να μετατρέψεις τα αρχεία σου σε αυτό το format και μετά θα τα αναγνωρίζει αυτόματα, εάν τα βάλεις στην κάρτα σου. Υπάρχει περίπτωση να τα δει απλά μετανομάζοντας το αρχείο σε ΧΧΧΧΧ.wmv,για δοκίμασε. Δες εδώ : http://www.navimania.gr/showthread.php?t=10756

panos 25
15-12-09, 22:10
ok θα δοκιμασω κ τους 2 τροπους κ θα γραψω το αποτελεσμα προς ενημερωση του κοσμου. με το οτι δν διαβαζει ουτε τα mp3 ομως τι γινεται?
α κ κατι ακομη. οπως ειπα απο gps δν εχω ιδεα κ ενω διαβαζα στο φορουμ ειδα οτι παρα πολυς κοσμος σπαει το λογισμικο η δν ξερω τι κ τα κανετε να λειτουργουν τελειως διαφορετικα με μενου απο windows κτλ κτλ. αυτο το πργμα εγω μπορω να το κανω στο δικο μου κ αν ναι ποσο ευκολο ειναι να το κανει ενας που δν εχει ιδεα απο αυτα τα πραγματα?

peterant
15-12-09, 22:35
Και με τα Mp3 το ίδιο συμβαίνει, παίζει μόνο Wma. (Το format για το Video στο παραπάνω post μου είναι Wmv έτσι?.. το διόρθωσαCristmasrolleyes)
-Aν θέλεις να ασχοληθείς με το sport του ξεκλειδώματος πρέπει να εξοικειωθείς με την συσκευή λίγο πρώτα,να καταλάβης μερικά βασικά πράγματα και να διαβάσεις τα θέματα που αφορούν στην συσκευή σου εδώ (http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=231)

panos 25
17-12-09, 11:11
τελικα οπως ακριβως τα ειπες ειναι φιλε. το να μετονομασω το αρχειο δν επιασε αλλα επιασε το να τα μετατρεψω σε wmv κ ετσι παιζουν κανονικα.ευχαριστω για τη βοηθεια.