PDA

Επιστροφή στο Forum : Εύρεση δέκτη GPS

johni41
14-12-09, 12:07
καλημερα σε ολους!μολις περασα στο navigon 3300 max , το igo8.3.4.10
κ εβαλα κ το gurjon skin.ολα καλα με το προγραμμα,το μονο κ βασικο προβλημα μου ειναι οτι στις ρυθμισεις για το gps, μου βγαζει οτι δεν μπορει να βρεθει ο δεκτης GPS!
εγω απενεργοποιησα το GPS κ εβαλα χειροκινιτα port 2 & baudrate 4800, γιατι ειδα το ιδιο στο miomap2008&ginius driver(για την ακριβεια ελεγε com 2,rate 4800) αλλα νομιζω ειναι το ιδιο.αλλα κ παλι,αφου το ξαναενεργοποιησα το gps βγηκα εξω κ δεν επιανε σημε κ το μυνημα ειναι το ιδιο...
εχει κ κουμπι που κανει αυτοματα ρυθμιση αλλα κ εκει δεν μου κανει κατι...
καμια ιδεα κανεις??
ευχαριστω!!

FJ
14-12-09, 12:11
Kανε ενα reset απο το κουμπακι στην συσκευη(οχι κλεισιμο-ανοιγμα). Στο προγραμμα απλα να εχεις την επιλογη GPS ενεργοποιημενο.

johni41
14-12-09, 12:34
εκανα reset αλλα ακομα δεν βρισκει το δεκτη...κ το εχω ενεργοποιημενο απο το μενου το gps.καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει?

chris_de_ze
14-12-09, 13:02
Τα navigon έχουν συνήθως com 7.
Δοκίμασες το 7?

johni41
14-12-09, 17:29
θα το δοκιμασω τωρα!αλλα τι ταχυτητα να βαλω?

chris_de_ze
14-12-09, 18:22
38400

johni41
14-12-09, 18:45
κανενα αποτελεσμα...
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βρισκει τον δεκτη...μηπως καμια πιο παλια εκδοση του προγραμματος να δουλεψει?

peterant
14-12-09, 18:56
Για άνοιξε το αρχείο system.ini (Igo8/Save) στο pc σου με το notepad και δες τι γράφει στο σημείο :

[gps]
port="7"
baud="57600"
logging="0"

Στα σημεια
port=" " και
baud=" "
δοκίμασε να βάλεις τις τιμές που βλέπεις να κλειδώνουν τα υπόλοιπα προγράμματα που αναφέρεις....

Αν δεν γίνεται τίποτε μάλλον είναι "προβληματική" η έκδοση που έχεις....

johni41
14-12-09, 19:04
στο αρχειο αυτο εχει :
[gps]
baud="57600"
port="2"
κατι λειπει,ε?
θα τα γραψω οπως εσυ κ μετα οπως νομιζω οτι δουλευουν τα αλλα προγραμματα κ ελπιζω να δουλεψει κατι...

pppetros
14-12-09, 19:27
Καλο ειναι να βαλεις baud και port στα αλλα προγραμματα(Igo,κλπ),το ιδιο με αυτο που εχει η συσκευη σου,τρεχοντας το Νavigon-προγραμμα.

johni41
14-12-09, 19:36
που μπορω να το δω αυτο στο navigon?εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη...
εκανα δοκιμες στο system.ini με διαφορα ports k baud αλλα κ παλι δεν τον βρισκει...

peterant
14-12-09, 19:42
Άνοιξε στο pc σου με το notepad το αρχείο UserSettings.xml (Navigon/Settings) και δες ποιές τιμές έχει εκεί:

<GPS>
<TYPE><GPS>
<TYPE>GPS
Type 0 Type
GPSPort 7 GPSPort
Baudrate 115200 Baudrate
DRVPrefix DRVPrefix
GPS
<DRVPREFIX></DRVPREFIX>
</GPS>
<DRVPREFIX></DRVPREFIX>
</GPS>

johni41
14-12-09, 19:48
σε ευχαριστω!!
εχει αυτες τις τιμες:
<GPS>
<Type>0</Type>
<GPSPort>2</GPSPort>
<Baudrate>57600</Baudrate>
<DRVPrefix />

οποτε κ στο igo8 βαζω 2 κ 57600
αλλα κ στο miomap2008-ginius driver εκει που εχουν
[GPS]
NMEA=StreamTimeout=1000
Found=com2:,4800,8N1,none

αλλαζω το 4800 με το 57600?
συγνωμη αν γινομαι κουραστικος....

pppetros
14-12-09, 19:52
σε ευχαριστω!!
εχει αυτες τις τιμες:
<GPS>
<Type>0</Type>
<GPSPort>2</GPSPort>
<Baudrate>57600</Baudrate>
<DRVPrefix />

οποτε κ στο igo8 βαζω 2 κ 57600
αλλα κ στο miomap2008-ginius driver εκει που εχουν
[GPS]
NMEA=StreamTimeout=1000
Found=com2:,4800,8N1,none

αλλαζω το 4800 με το 57600?
συγνωμη αν γινομαι κουραστικος....
ΝΑΙ !!!

johni41
14-12-09, 19:55
τωρα να ρωτησω πια θα ειναι η διαφορα στα miomap2008-ginius driver αφου δουλευουν κ με το 4800?μη με βριζετε!!

pppetros
14-12-09, 19:59
τωρα να ρωτησω πια θα ειναι η διαφορα στα miomap2008-ginius driver αφου δουλευουν κ με το 4800?μη με βριζετε!!
Κατ αρχας....οτι δουλευει ΔΕΝ το πειραζουμε,αν δεν ξερουμε τι κανουμε.
Δευτερον με το 57600(αν τρεχει)θα ειναι λιγο καλυτερα!!

johni41
14-12-09, 20:01
σε ευχαριστω κ παλι!!το αλλαξα παντως στο igo8 αλλα δεν βλεπω διαφορα...ισως κ να φταιει το προγραμμα τελικα...
τα αλλα μαλλον δεν θα τα πειραξω αφου δουλεβουν!!!
ευχαριστω!!!!

pppetros
14-12-09, 20:07
Τελικα το igo δεν δουλευει,καθόλου;

johni41
14-12-09, 20:13
παω βολτα τωρα κ θα το παρω μαζι μου να το αφησω να δω αν πιασει σημα οσο θα ειμαι στο αμαξι,γιατι στο μπαλκονι τον δαγκωσα!!θα ποσταρω μολις μπορεσω να σας ενημερωσω κ να με βοηθησετε αν χρειαζεται παλι!!

panosha
14-12-09, 22:21
Δευτερον με το 57600(αν τρεχει)θα ειναι λιγο καλυτερα!!
Δε νομίζω, τυπικές είναι αυτές οι τιμές.

Μπορεί ο κατασκευαστής να έχει φιμώσει κάποιες ταχύτητες ή να έχει περιορίσει το εύρος επικοινωνίας ανάμεσα σε gps chipset και μητρική σε συγκεκριμένες τιμές, αλλά ορίζοντας υψηλότερη τιμή από τις διαθέσιμες, δεν παίρνουμε και περισσότερα δεδομένα από το GPS. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα είναι προτιμότερες, για άλλους λόγους, οι χαμηλότερες τιμές.

johni41
15-12-09, 19:08
επανερχομαι κ παλι,
δυστυχως δεν επιασε σημα ουτε για 1"...
εβαλα κ διαφορετικη εκδοση κ παλι τα ιδια...κατι πρεπει να παιζει εδω αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι...
προς το παρων σταματαω την προσπαθεια εδω κ οποτε μου ξαναερθει ορεξη θα ξαναπροσπαθησω :)

antosp
18-01-10, 01:22
Για να "δει" το iGO 8 το GPS στο Navigon( Εγώ έχω το 4350Max πιστεύω ότι και στο 3300Max το ιδιο ισχύει) πρέπει να κάνεις τα εξης: 1. εγκαθιστάς ένα από τα μενού που κυκλοφορούν και 2.<qtlend></qtlend><qtlend></qtlend> τροποποιείς τις ρυθμίσεις του software που ήρθε με τη συσκευή ώστε όταν κάνεις έξοδο από το πρόγραμμα να μην κλείνει τη συσκευή ώστε να παραμένει ενεργή η σύνδεση GPS. Το αρχείο που πρέπει να "πειράξεις", μετά από backup κλπ κλπ. είναι το ApplicationSettings.xml στο φάκελο Navigon/Settings στο σημείο που λέει ExitBehavior. Το default είναι 7 και το αλλάζεις σε 3 ώστε μόλις πας να το κλείσεις να μη κάνει sleep αλλά απλά να κλείνει την εφαρμογή και να επιστρέφει στο μενού που έχεις εγκαταστήσει. Μετά κάνεις εκκίνηση του iGO και όλα ΟΚ. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δούλεψε. Είναι λίγο μπελαλίδικο αλλά δεν έχω βρεί κάτι άλλο για το iGO. Όσα άλλα προγράμματα δοκίμασα αναγνωρίζουν το GPS χωρίς καμία από τις παραπάνω διαδικασίες.Καλά ταξίδια φίλε μου!!!
<qtlbar id="qtlbar" dir="ltr" style="padding: 0pt; display: inline; text-align: left; line-height: 100%; background-color: rgb(236, 236, 236); -moz-border-radius-topleft: 3px; -moz-border-radius-topright: 3px; -moz-border-radius-bottomright: 3px; -moz-border-radius-bottomleft: 3px; cursor: pointer; z-index: 999; left: 636px; top: 42px;">http://www.qtl.co.il/img/copy.pnghttp://www.google.com/favicon.ico (http://www.google.com/search?q=2.)http://www.babylon.com/favicon.icohttp://www.google.com/favicon.ico<iframe id="qtlframe" src="" style="border: 1px solid rgb(236, 236, 236); display: none; background-color: white;"></iframe></qtlbar>

sonermgb
18-01-10, 23:39
Παιδια καλησπερα καταρχας........αγορασα μια κινεζοκατασταση οθονη για το αμαξι με gps,dvd,tv, θυρες usb kai sd card
και μου ειχε σε καρτα μνημης 2g το igo8 με χαρτες απο πολλες χωρες και εκτος ευρωπης........ε δεν εβρισκε σημα με τιποτα.....τι ρυθμισεις εκανα και τι δεν εκανα...σημα τιποτα μου εβγαζε οτι ημουν στο λονδινο και κατι τετοια.......και μου μπαινει η ιδεα στο μυαλο να να αντιγραψω ολα τα αρχεια απτην καρτα αυτην σε μια αλλη καρτα αλλα με την διαφορα οτι στο map αφησα μονο τον χαρτη της ελλαδος.....την βαζω στο αμαξι και βρηκε σημα κατευθειαν....... οποτε οσοι εχουν καποιο αντιστιχο προβλημα τους το προτεινω χωρις καμια αμφιβολια.....και φυσικα την αρχικη καρτα την κρατησα διοτι ποτε δεν ξερεις........the best1

johni41
19-01-10, 20:28
Για να "δει" το iGO 8 το GPS στο Navigon( Εγώ έχω το 4350Max πιστεύω ότι και στο 3300Max το ιδιο ισχύει) πρέπει να κάνεις τα εξης: 1. εγκαθιστάς ένα από τα μενού που κυκλοφορούν και 2.<qtlend></qtlend><qtlend></qtlend> τροποποιείς τις ρυθμίσεις του software που ήρθε με τη συσκευή ώστε όταν κάνεις έξοδο από το πρόγραμμα να μην κλείνει τη συσκευή ώστε να παραμένει ενεργή η σύνδεση GPS. Το αρχείο που πρέπει να "πειράξεις", μετά από backup κλπ κλπ. είναι το ApplicationSettings.xml στο φάκελο Navigon/Settings στο σημείο που λέει ExitBehavior. Το default είναι 7 και το αλλάζεις σε 3 ώστε μόλις πας να το κλείσεις να μη κάνει sleep αλλά απλά να κλείνει την εφαρμογή και να επιστρέφει στο μενού που έχεις εγκαταστήσει. Μετά κάνεις εκκίνηση του iGO και όλα ΟΚ. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δούλεψε. Είναι λίγο μπελαλίδικο αλλά δεν έχω βρεί κάτι άλλο για το iGO. Όσα άλλα προγράμματα δοκίμασα αναγνωρίζουν το GPS χωρίς καμία από τις παραπάνω διαδικασίες.Καλά ταξίδια φίλε μου!!!
<qtlbar id="qtlbar" dir="ltr" style="padding: 0pt; display: inline; text-align: left; line-height: 100%; background-color: rgb(236, 236, 236); -moz-border-radius-topleft: 3px; -moz-border-radius-topright: 3px; -moz-border-radius-bottomright: 3px; -moz-border-radius-bottomleft: 3px; cursor: pointer; z-index: 999; left: 636px; top: 42px;">http://www.qtl.co.il/img/copy.pnghttp://www.google.com/favicon.ico (http://www.google.com/search?q=2.)http://www.babylon.com/favicon.icohttp://www.google.com/favicon.ico<iframe id="qtlframe" src="" style="border: 1px solid rgb(236, 236, 236); display: none; background-color: white;"></iframe></qtlbar>

το εκανα αυτο κ οντως δουλεψε!αν κ μου κολησε σε αλλο προγραμμα (miomap2008) οταν κανω αυτο που λες βρισκει το δεκτη.σε λιγο θα το δοκιμασω που θα παω βολτα.ευχαριστω!αν δουλεψει κανονικα τοτε πρεπει παλι να αρχισω διαβασμα για το τι κανει το IGO8 που πρεπει να ειναι πολλα απο τα λιγα που εχω δει...

Twist
19-01-10, 22:01
να έχεις σε όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς την ίδια ταχύτητα baudrate

mondeo
04-02-10, 17:21
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 3300 και το iGO8.Δεν βρίσκει το GPS με τίποτα.Δοκίμασα τις οδηγίες που γράφετε εδώ αλλά τίποτα.
Το MioMap και το Polnav λειτουργούν κανονικά.
Καμμιά ιδέα;

geopa
04-02-10, 17:46
Δεν καταλαβαίνω γιατι υπαρχει προβλημα :στις ρυθμίσεις απενεργοποιείς το gps και πατας το κατω δεξια εικονίδιο που σαρωνει λιμανια και ταχυτητες και τα βρίσκει μονο του το αστερι , ποτέ με το igo8 ή το tt δεν εμπλεξα με .ini και τετοια ,με το dest9 ναι ......

scotty
04-02-10, 18:01
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 3300 και το iGO8.Δεν βρίσκει το GPS με τίποτα.Δοκίμασα τις οδηγίες που γράφετε εδώ αλλά τίποτα.
Το MioMap και το Polnav λειτουργούν κανονικά.
Καμμιά ιδέα;

Βγαλε ολα τα προγραμμτα και αφησε μονο το igo και δοκιμασε να το τρεξεις απο τα win χωρις κανενα μενου ..εαν τρεξει τοτε δοκιμασε καποιο μενου συνδεσα τα κουμπια και ξαναδοκιμασε αν ειναι ολα οκ βαλε και τα υπολοιπα προγραμμτα και δοκιμασε να δεις τι παιζει

mondeo
04-02-10, 18:03
Δεν καταλαβαίνω γιατι υπαρχει προβλημα :στις ρυθμίσεις απενεργοποιείς το gps και πατας το κατω δεξια εικονίδιο που σαρωνει λιμανια και ταχυτητες και τα βρίσκει μονο του το αστερι , ποτέ με το igo8 ή το tt δεν εμπλεξα με .ini και τετοια ,με το dest9 ναι ......

Έχω βάλει το iGO σε αμέτρητα μηχανήματα.Αυτό πρώτη φορά το παθαίνω.Όταν κάνω τη διαδικασία που αναφέρεις μόλις φτάσει στο 2,57600 κολλάει και δεν ξαναξεκολλάει με τίποτα....Του γράφω τα στοιχεία επίσης στο sys.txt και στο save/system.ini αλλά τίποτα.
Έχω απελπιστεί.Έρχομαι να πιστέψω ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί με το συγκεκριμένο δέκτη.

mondeo
04-02-10, 18:12
Βγαλε ολα τα προγραμμτα και αφησε μονο το igo και δοκιμασε να το τρεξεις απο τα win χωρις κανενα μενου ..εαν τρεξει τοτε δοκιμασε καποιο μενου συνδεσα τα κουμπια και ξαναδοκιμασε αν ειναι ολα οκ βαλε και τα υπολοιπα προγραμμτα και δοκιμασε να δεις τι παιζει

Να σου πω τι έχω κάνει.
Το έχω βάλει να τρέχει στο ξεκίνημα το πρόγραμμα Navigation,ξέρεις αυτό με τα τέσσερα μπλέ κουμπιά.
Δεν φορτώνει καθόλου το δικό του πρόγραμμα στην εκκίνηση.Στα Windows δεν με βάζει καθόλου,η συντόμευση προς τον Windows Explorer δεν δουλεύει,δεν την αναγνωρίζει.Αν και δεν νομίζω να έχει σημασία καθώς το δικό του πρόγραμμα δεν ξεκινάει.

mondeo
04-02-10, 19:48
Έβαλα και το amigo.Μία από τα ίδια.Βγάζει στην επάνω μπάρα Αυτόματη ανίχνευση δέκτη GPS και μένει εκεί.
Επίσης και τα δύο βγάζουν crash log.

scotty
04-02-10, 21:20
Δοκιμασε καμμια αλλη εκδοση μπας και αυτη που εχεις ειναι προβληματική ..

mondeo
04-02-10, 21:54
Δοκίμασα 4 εκδόσεις iGO8 και 2 amigo.Τα ίδια.
Destinator9 OK.

mondeo
04-02-10, 22:22
Λοιπόν κοίταξε να δεις τι γίνεται.
Όταν ξεκινούν τα iGO8-amigo εμφανίζεται το σήμα της Navigon περιστρεφόμενο γιά περίπου 0.5sec.Στα Destinator-MiomMap-Polnav που δοκίμασα αυτό δεν γίνεται και λειτουργούν κανονικά.Κάποια διεργασία ξεκινάει και απασχολεί το GPS και δεν μπορούν να το βρούν τα προγράμματα.Ψάχνω γιά Unlock αλλά δεν βρίσκω.Έχεις υπ'όψιν σου τίποτα;

scotty
04-02-10, 22:26
Αυτο ειναι που σου λεω οτι τρεχει πισω..βασικα γιατι μηχανημα μιλαμε??

mondeo
04-02-10, 22:43
Navigon 3300max

scotty
04-02-10, 22:51
Δοκιμασε να δουλεψεις ενα απο τα δικα μου μενου που ειναι απλα

mondeo
04-02-10, 23:30
Που θα το βρώ;

scotty
04-02-10, 23:34
Διαλεξε και παρε>> http://www.navimania.gr/showthread.php?t=20923

mondeo
04-02-10, 23:38
OK thabks.

mondeo
04-02-10, 23:59
Δυστυχώς μία από τα ίδια........

peris1
19-07-10, 17:23
Έχω το Tibo v4150 κι έχω το ίδιο πρόβλημα. Έχω σε μια SD το destinator 7 και το IGO8 που πρόσθεσα τώρα και χρησιμοποιώ για menu το vista ultimate. Το destinator δουλεύει σωστά με port5 και ταχύτητα 9600. Έβαλα τις ίδιες τιμές και στο IGO αλλά τίποτα δεν μπορεί να δει τον δέκτη GPS. Έχετε καμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω;

zervdim
26-07-10, 18:16
θα το δοκιμασω τωρα!αλλα τι ταχυτητα να βαλω?
σβήσε τελείως το sys.txt kai δοκίμασε το

morpheus_
08-10-10, 18:39
Για ευρεση του gps στο iGO8 Primo και Amigo σε συσκευες Navigon 4350max & 3300max υπαρχει θεμα!!! Σε συνεργασια με το GPSSCAN_Debug.exe μονο ετσι βρισκει το gps και μετα μπορουν να κλειδωσουν οι δορυφοροι!!!
Το θεμα ειναι να γινει καπως ωστε οταν ανοιγουμε το iGO8 και να μπορει να ανοιγει και το exe του DEBUG!!!

peterant
08-10-10, 20:29
Ποιές είναι οι διαδρομές που τρέχουν τα δύο εκτελέσιμα αρχεία? (igo.exe και GPSSCAN_Debug.exe)

morpheus_
08-10-10, 23:18
1ος τροπος:

Storage Card\iGO8\iGO8.exe και Storage Card\GPSScan_Debug.exe το εχω ριξει χυμα στην Card αλλα οπου και να το βαλεις το GPSScan_Debug.exe (6kb) το τρεχει!

2ος τροπος:

αλλα δεν τον προτεινω λογο της RAM ειναι:
1. \NAVIGON\Settings\ApplicationSettings.xml ---> ExitBehaviour <exitbehaviour>7</exitbehaviour> σε ExitBehaviour <exitbehaviour>3</exitbehaviour> ωστε το Navigon να κανει Minimize και να τρεχει στα Processes.
2. τρεχουμε το Navigon.
3. Το Κανουμε Minimize me to Αριστερο βελακι εφοσον αλλαξαμε το ExitBehaviour
4. Ανοιγουμε iGO8 και το Gps ειναι συνδεδεμενο με το Software!!!

Ετσι μου δουλεψε στο Navigon4350 και 330max για πρωτη φορα το iGo!!!

peterant
09-10-10, 00:04
To Navigon τρέχει από την διαδρομή Storage Card\Navigon\Navigon.exe ?

peterant
09-10-10, 00:27
Kατέβασε το συνημμένο αρχείο αποσυμπίεσε και βάλε τον φάκελο Start που θα προκύψει στην κάρτα σου...
-Για να τρέχεις το igo και το εκτελέσιμο που θέλεις, δώσε διαδρομή στο μενού που χρησιμοποιείς: Storage Card/Start/Start.exe

morpheus_
09-10-10, 00:48
To Navigon τρεχει κανονικα απο την My Flash Disk. Τα υπολοιπα προγραμματα τα εχω στην Storage Card. To Unlock Menu που χρησιμοποιω ειναι το Vista Lite. Ολα τα υπολοιπα προγραμματα λειτουργουν και βρισκουν το Gps!

morpheus_
09-10-10, 02:25
Τελικα λυθηκε το προβλημα με τα Navigon 4350 kai 3300 oson afora to iGO! Ευχαριστω πολυ τον peterant (http://www.navimania.gr/member.php?u=10764) για την βοηθεια του... και αναθετω...

Τοποθετησα μεσα στον φακελο Start το αρχειο GPSScan_Debug.exe και ετσι εχουμε και λεμε:
1. Αποσυμπιεζουμε το Start.rar kai ριχνουμε τον φακελο μεσα στο \Storage Card\iGO8
2. Τρεχουμε το Start.exe
3. Αν εχουμε Unlock Menu βαζουμε PATH=\Storage Card\iGO8\Start\Start.exe
4. Ανοιγει το GPSScan_Debug.exe και αμεσως μετα ανοιγει το iGO!!!

Εδω το αρχειο

varitimos84
21-12-10, 18:32
Καλησμερα σε ολους...κ καλα χριστουγεννα..

Ας το παρουμε απο τν αρχη..Εχω ενα Mio moov370 σπασμενο με το οποιο τοσο καιρο ετρεχα την εκδοση του iGo Primo του Αυγουστου...αλλα επειδη θελησα να το φτιαξω απο την αρχη
κατεβασα την εκδοση του Νοεμβριου κ αρχισα σιγα σιγα να περναω τα αρχεια που θελω (skins, schemes κλπ.)
μονο που για εναλλαγη χαρτων εβαλα μια καινουρια..
προσθεσα το παλιο sys που ειχα αλλα δεν λεει να βρει σημα..
τι μπορω να κανω??

υ.γ. παλια το .exe το ειχα στο φακελο iGo8 (μεσα στην SD card) ενω τωρα τον μετονομασα σε Primo (για χαρη του νεου προγραμματος εναλλαγης χαρτων)

darkkon
22-12-10, 00:03
Τελικα λυθηκε το προβλημα με τα Navigon 4350 kai 3300 oson afora to iGO! Ευχαριστω πολυ τον peterant (http://www.navimania.gr/member.php?u=10764) για την βοηθεια του... και αναθετω...

Τοποθετησα μεσα στον φακελο Start το αρχειο GPSScan_Debug.exe και ετσι εχουμε και λεμε:
1. Αποσυμπιεζουμε το Start.rar kai ριχνουμε τον φακελο μεσα στο \Storage Card\iGO8
2. Τρεχουμε το Start.exe

Εδω το αρχειο

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις κατατοπιστικές οδηγίες και το αρχείο! Έφτιαξα το 4310 ενός φίλου και έγινε υπέροχο!

yfant
02-01-11, 13:31

2. Τρεχουμε το Start.exe

Εδω το αρχειο

Καλή χρονιά, και ευχαριστώ για την λύση του ζητήματος (συσκευή 3310max).
Χρόνια πολλά.

ira1976
21-01-11, 13:50
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα να με βοηθήσεται σχετικά με την λειτουργεία του IGO PRIMO στην συσκευή μου NAVIGON 3300,στην οποία δεν έχω καταφέρει να το κάνω σύμφωνα με τις οδηγίες.

Καταρχήν στην συσκευή μου δεν χρησιμοποιώ κάποιο UNLOCK MENU,είναι ξεκλειδωμένη,μπαίνει κατευθείαν στα WINDOWS.
Στην SD CARD έχω περασει μόνο το GINIOUS το οποίο λειτουργεί άψογα.

Το πρόβλημα με το IGO PRIMO είναι οτι ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρεται, όταν προσπαθώ να τρέξω το START.EXE (ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ GPSScan_Debug.exe) δεν γίνεται απολύτως καμία ενέργεια.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.....!Μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος στην όλη διαδικασία?

Παραθέτω παρακάτω τον φάκελο sys txt. μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται διόρθωση?

[device]
type="asus_R700"

[debug]
skip_eula=1
smart_2d=1
show_oneway=1
show_oneway_3d=1
;onewayarrowmode=2 ;?
show_arrows_on_route=1
earth=1
[sound]
ding=0
[other]
demo_enabled=0
[interface]
enable_stateanim=0
default_anim_off=1
uieffect_enabled=1
night_mode_altitude=1
[feature]
signpost_nightshading=1
signpost_coloring=1
tmc_event_coloring=1
tmc_traffic_side=1
tmc_show_direction_arrows=1
tunnel_guidance=1
[poi]
use_multi_poi_icon=0
group_poi_icons=0
max_icons_shown=20 ;30
enable_icon_fight=1
traffic_lights=1
[route]
planned_route_weight=9 ;7
correctness=95 ;88
speed_profile_weight=80 ;100
;fixed_correctness= ;?
slow_car_speed=60 ;(80) eta, route time calc?
slow_car_multiplactor=80 ;(80)
fast_car_speed=100 ;(130)
fast_car_multiplactor=100 ;(100)
motorcycle_speed=120 ;(130)
motorcycle_multiplactor=100 ;(100)
offroad_speed=20 ;(30)
continue_with_ferry=1 ;(0)
[warning]
speedcam_enabled=1 ;(0)
speedcam_visualtype=1 ;(1)
speedcam_soundtype=1 ;(1) 1=warn if overspeed 2=approach
speedcam_warning=1 ;(0)