Επιστροφή στο Forum : Sygic Ddive και καμερες
Να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να βοηθηση .Κατεβασα τις καμερες και ρανταρ ταχυτητας για το Sygic Drive 7.7 εριξα το φακελλο οπως ηταν μεσα στο Sygic αλλα δεν τα βλεπω .Μηπως δεν κανω σωστα την διαδικασια ?
Απο που τα κατεβασες;
Πηγενε εδω (http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx) και ξανακατεβασε τα.
Στο αρχειο zip που θα κατεβει εχει μεσα και ενα readme με αναλυτικες οδηγιες για το τι θα πρεπει να κανεις.
Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι αυτές:
1. Τοποθετήστε τα αρχεία στον φάκελο Map με την κατάληξη .upi, μέσα στον φάκελο του sygic που βρίσκεται ο χάρτης.
2. Τοποθετήστε τα εικονίδια μέσα στον φάκελο Icons του Sygic
3. Οι ήχοι ειδοποίησης των κατηγοριών βρίσκονται μέσα στον φάκελο Sounds με την μορφή wav.
Έκανες τα παραπάνω και δεν τις βλέπεις; Επίσης πρέπει να κλειδώσει μία φορά στίγμα για να εμφανιστούν.
Φιλε Τwist εβαλα τα αρχεια του map στον φακελλο map τα εικονιδια στον φακελλο icons και τους ηχους στο φακελλο sounds αλλα τιποτα .Αλλο ενα φακελλο που γραφει SpeedCam_info τον εριξα μεσα στο φακελλο sygic drive . Μηπως πρεπει να μπει κι αυτος σε καποιο υποφακελλο ????
Τον φάκελο SpeedCam_info δεν νομίζω πως πρέπει να τον βάλεις και τα αρχεία ήχου πρέπει να μετατραπούν από wav σε ogg.
Ανεξάρτητα από αυτά, αν κλειδώσει το gps, δεν τις βλέπεις στον χάρτη;
Τις έχεις ενεργοποιήσει να φαίνονται από το Σημεία ενδιαφέροντος -εμφάνση / απόκρυψη POI
Φιλε tolisn δεν μου τις εμφανιζει στο εμφανιση/αποκρυψη POI
λοιπόν, δοκίμασα το αρχείο που κατέβασες και δουλεύει ΟΚ. Τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο φάκελλο map πρέπει να τα βάλεις μέσα στο φάκελλο maps/grc, εκεί που υπάρχουν και τα αρχεία του χάρτη. Τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο φάκελλο icons θα τα βάλεις μέσα στο φάκελλο res/icons.
Μεσα στο φακελλο Res εχει τον φακελλο Skin και μεσα του τον υποφακελλο map, εκει μεσα εριξα τα αρχεια map .Επισης μεσα στο φακελλο Res εχει τους φακελλους icon και sounds οπου εριξα τα αντιστοιχα αρχεια. Αυτα εχω κανει αλλα δεν μου τις δειχνει. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται ????
Όχι, δεν μπαίνουν εκεί, πρέπει να τα βάλεις στο φάκελλο maps/grc, εκεί που είναι τα αρχεία του χάρτη και όχι μέσα στο φάκελλο map που είναι μέσα στο φάκελλο res/skin
Φιλε tolisn νασαι καλα αυτο ηταν. Τωρα τις δειχνει και στο χαρτη και στα poi,το μονο προβλημα που μενει ειναι οτι δεν τις λεει παρολο που ειναι αρχειο OGG
Πρεπει να πας Μενου/Σημεια Ενδιαφεροντος/Ειδοποιηση οταν πλησιαζετε σε POI και εκει βαζεις την αποσταση και την ειδοποιηση που θελεις και εισαι ετοιμος.
Τελος ολα ΟΚ δεν τις ειχα ενεργοποιηση απο τις ειδοποιησεις.Και παλι σ ευχαριστω tolisn
Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι αυτές:
1. Τοποθετήστε τα αρχεία στον φάκελο Map με την κατάληξη .upi, μέσα στον φάκελο του sygic που βρίσκεται ο χάρτης.
2. Τοποθετήστε τα εικονίδια μέσα στον φάκελο Icons του Sygic
3. Οι ήχοι ειδοποίησης των κατηγοριών βρίσκονται μέσα στον φάκελο Sounds με την μορφή wav.
Έκανες τα παραπάνω και δεν τις βλέπεις; Επίσης πρέπει να κλειδώσει μία φορά στίγμα για να εμφανιστούν.
εκανα αυτα και μετα κολλησε το μηχανημα RYE 4310.
δεν φορτωνε τον χαρτη , δεν μποροσα να κανω τιποτα. ειχε κολλησει.
οποτε εβγαλα τον χαρτη ολο και τον ξαναπερασα χωρις τα pois των καμερων, και δουλεψε μια χαρα. γιατι το εκανε αυτο, τι εκανα λαθος?
Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί,μήπως υπάρχουν ήδη εικονίδια για τις κάμερες;
θα το ξανακανω να δω.
θα βαλω τo αρχειo των pois στο grc, χωρις να βαλω εικονιδια και ηχους.
αν το κανω και τα τσεκαρω μετα στις ειδοποιησεις και αυτα, δεν θα με ειδοποιει το προγραμμα? δεν φανταζομαι να κολλησει παλι.
ξαναπερασα τα pois και τους ηχους και ολα και τωρα ειναι ενταξει, δεν μου κανει κολληματα και λειτουργει. τι να πεις.
Σε κάποιες εκδόσεις υπήρχαν προ-εγκατεστημένα εικονίδια sygic και υπήρχε πρόβλημα, τέλος πάντων όλα καλά.
βαζοντας το αρχειο των καμερων ,ρανταρ κλπ στο sygic (ακολουθωντας τις οδηγιες) οταν παω να βαλω τις ειδοποιησεις για αυτα τα σημεια κολλαει το προγραμμα. μολις τις βγαλω τις ειδοποιησεις το προγραμμα δουλευει μια χαρα. τι παιζει?
βαζοντας το αρχειο των καμερων ,ρανταρ κλπ στο sygic (ακολουθωντας τις οδηγιες) οταν παω να βαλω τις ειδοποιησεις για αυτα τα σημεια κολλαει το προγραμμα. μολις τις βγαλω τις ειδοποιησεις το προγραμμα δουλευει μια χαρα. τι παιζει?
κανενας καμμια γνωμη?
Τα αρχεία ήχου δοκίμασε να βάλεις αυτα που ήδη έχει το πρόγραμμα.
Sent from my HTC Magic using Tapatalk
Εγω θελω να απενεργοποιησω αυτη την δυνατοτητα αλλα δεν κολλαει οταν παω να τα κλεισω καμια ιδεα ?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.