PDA

Επιστροφή στο Forum : LIDL spots σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και όχι μόνο

geok
12-10-06, 21:15
Έχω αποστείλει σχετικό αρχείο στον κύριο grimak για ανέβασμα (εφόσον ενδιαφέρεστε) στο σχετικό ftp site.

Θα χαρώ να βοηθήσω για οποιαδήποτε περαιτερω απορία ή ερώτηση.

Ελπιζω να σας φανουν χρησιμα...

geok

spichri
12-10-06, 22:10
μπράβο geok. θα τσεκαρω κι εγω αν τα lidl Που εχεις σε Λαρισα και Πατρα ειναι σωστα και θα ενημερωσω απ τη μερια μου

Απλα θα περιμενουμε τον Μακη να τα ανεβασει :wink:

grimak
13-10-06, 02:12
Μπράβο φίλε geok,

Το ανέβασα στο γνωστό _ftp.
Μπορείτε να το βρείτε εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=19264#19264
μαζί με τα υπόλοιπα poi που έχουν δημιουργήσει διάφοροι χρήστες.

Πρόσθεσα μέσα και οδηγίες :wink:
Αν θέλεις φίλε geok δημιούργησε και ενα wav αρχείο για να το προσθέσουμε :wink:

spichri
13-10-06, 16:14
Οποιος θελει ας φτιαξει ενα αρχειο ηχου και για τα praktiker γιατι εγω δεν εχω μικροφωνο :oops:

αλλα ξερετε τι ΕΧΩ;;;;;; :P :P :P :P

ADSL ξαναααααααααααα αυτη τη φορα στο 1mb

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι
:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041

geok
14-10-06, 00:32
Μπράβο φίλε geok,

Δεν κάνει τίποτα παιδιά. Χαίρομαι που βοήθησα και εγώ σε κάτι.
¨Οπως έχω πει και στον κιριο grimak υπόσχομαι ανανέωση στην παραπάνω λίστα συνεχώς.
Σχετικά με το αρχειο wav, δωστε μου λίγο χρόνο να recordarw την φωνή της διαφήμησης γιατί η δικιά μου, άστα να πάνε :-)

Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον φίλο βρει λάθη ή έχει καινούρια σημεία για προσθήκη να μου τα αποστείλει ώστε μαζί με τα καινούρια δικά μου, να τα δώσουμε όλα στα παιδιά του forum για ενημέρωση του σχετικού αρχείου.

Επίσης θέλω βοήθεια από Κρήτη για καταγραφή των 12 συνολικά σημείων εκεί.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

φιλικα

geok

spichri
14-10-06, 00:39
¨Οπως έχω πει και στον κυριο grimak

:shock: :)

geok
14-10-06, 11:55

Ορθογραφικό λάθος βιασύνης το κίριο με ι και όχι με υ .... :-)

¨Οσο για το κύριο γενικότερα, σεβασμός στα παλιοτερα μέλη. Κάτι σαν το στρατο :-)

geok

grimak
14-10-06, 12:17

Ορθογραφικό λάθος βιασύνης το κίριο με ι και όχι με υ .... :-)

¨Οσο για το κύριο γενικότερα, σεβασμός στα παλιοτερα μέλη. Κάτι σαν το στρατο :-)

geok
http://img96.imageshack.us/img96/1163/slidergroupsmileys1.gif (http://img96.imageshack.us/my.php?image=slidergroupsmileys1.gif)
Εδώ παλαιοί και νέοι είμαστε όλοι μία παρέα...... αρκεί να τηρούνται κάποιοι στοιχειώδες κανόνες σεβασμού από όλους προς όλους :wink:
Μπορείς να με αποκαλείς όπως θέλεις....... :wink:

geok
14-10-06, 12:40
kalws sas brika :-)

Psaxnwntas mesa sto forum eida oti den ginetai na kaneis metatropes sta xrisima ....
Isxyei kati tetoio akoma ? Den mporoume na epemboyme sta xrisima ?

Kai an theloume na prosthesoume kai alla benzinadika p.x ?
Kai an theloume ta dika mas poi, na ta enswmatwsoume sta xrisima kai na min ta exoume sta favourites ?

poia arxeia tou programmatios einai ta xrisima ?
auta pou einai mesa sto destinator/ common/forlinks ?

filika
geok

panosha
14-10-06, 12:56
Δεν μπορείς να κάνεις μετατροπές στα Χρήσιμα, μπορείς να κάνεις νέες κατηγορίες στα Αγαπημένα.
:roll: :roll: :roll:

MinOtaVrS
14-10-06, 15:20
Wraios o newby :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

geok
14-10-06, 21:13
Δεν μπορείς να κάνεις μετατροπές στα Χρήσιμα, μπορείς να κάνεις νέες κατηγορίες στα Αγαπημένα.
:roll: :roll: :roll:

An kai den mou poliarese auto (to oti den mporw na epembw sta xrisima), se euxaristw panosha :-)

grimak
22-10-06, 04:41
Φίλε geok,

3 νεα LIDL spots:

1. Οδος: Λαρισης, Πόλη: Τρικαλα, τ.κ. : 42100, Lon. 21.79579 Lat. 39.55579
2. Οδος: Καρδιτσας-Τρικαλων, Πόλη: Καρδιτσα, Lon. 21.90753 Lat. 39.38486
3. Νομος: Φθιωτιδας, Lon. 22.60116 Lat. 38.91081

Αν μπορείς πρόσθεσε τα στο dat και στείλτα μου να τα ανεβάσω στο ftp.

geok
22-10-06, 13:09
Φίλε geok,

3 νεα LIDL spots:

1. Οδος: Λαρισης, Πόλη: Τρικαλα, τ.κ. : 42100, Lon. 21.79579 Lat. 39.55579
2. Οδος: Καρδιτσας-Τρικαλων, Πόλη: Καρδιτσα, Lon. 21.90753 Lat. 39.38486
3. Νομος: Φθιωτιδας, Lon. 22.60116 Lat. 38.91081

Αν μπορείς πρόσθεσε τα στο dat και στείλτα μου να τα ανεβάσω στο ftp.

Φίλε Grimak

Τα 3 παραπάνω spots

Τρίκαλα
Καρδίτσα
Στυλίδα

Μαζί με τα παρακάτω:

Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδική
Ν. Μουδανιά Χαλκιδική
Νικίτη Χαλκιδική
Πολύγυρος Χαλκιδική
Άφυτος Χαλκιδική
Ιερισσός Χαλκιδική
Ηρακλείτσα Καβάλας
Καβάλα 2 Περιγιάλλι
Θήβα
Λιβαδειά
Λαμία Ι
Λαμία ΙΙ Γαλανέικα
Ν. Λάμψακος Εύβοια
Ν. Αρτάκη Εύβοια
Ιστιαία Εύβοια
Florida Εμπορικό κέντρο Θεσσαλονίκης
Ν. Ιωνία Διαβατά Θεσσαλονίκης
Σκύδρα
Έδεσσα
Γιαννιτσά
Αριδαία
Κουφάλια Ν. Θεσσαλονίκης

σου αποστέλλονται εντός ολίγου για ανέβασμα στο σχετικό ftp site

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου για μια κόμα φορά.
Παρακαλώ επίσης για μια ακόμα φορά γφίλους από την Κρήτη για βοήθεια στην καταγραφή των 12 σημείων εκεί (4 Ηράκλειο, Μοίρες, 2 Ρέθυμνο, 2 Χανιά,Σητεία,Αγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα)

Σε αντίθετη περίπτωση προειδοποι;v ότι θα κατέβω εγώ εκεί :-)

φιλικά

Geok

spichri
22-10-06, 13:13
geok κατα ποσο εγκυρα ειναι τα σημεια που εχεις βαλει στο αρχειο? τα καταστηματα που ειναι πανω στην εθνικη πως τα εβαλες?

geok
22-10-06, 13:22
geok κατα ποσο εγκυρα ειναι τα σημεια που εχεις βαλει στο αρχειο? τα καταστηματα που ειναι πανω στην εθνικη πως τα εβαλες?

Για όσα είναι πάνω σε εθνικές οδούς, με επιτόπια επίσκεψη spichri :-)

Για τα υπόλοιπα κάποια με επιτόπια επίσκεψη και κάποια με τις διευθύνσεις τους.

Νομίζω ότι είναι εγκυρότατα :-)

Δεν έχεις παρά να το τεστάρεις :-)

φιλικα
Geok

spichri
22-10-06, 13:24
σε ρωτησα επειδη ξερω οτι το επιτοπιο για καποιον που δεν ειναι η δουλεια του να ταξιδευει ειναι πολυ δυσκολο να γινει. εγω μονο Λαρισα και Πατρα μπορω να τεσταρω και θα το κανω.

καλη προσπαθεια. μπραβο ξανα.

geok
22-10-06, 13:30
σε ρωτησα επειδη ξερω οτι το επιτοπιο για καποιον που δεν ειναι η δουλεια του να ταξιδευει ειναι πολυ δυσκολο να γινει. εγω μονο Λαρισα και Πατρα μπορω να τεσταρω και θα το κανω.

καλη προσπαθεια. μπραβο ξανα.

Σ'ευχαριστώ Spichri

Η δουλειά μου είναι να ταξιδεύω, τα τελευταία σημεία είναι όλα απο ταξίδια που πραγματοποίησα πρόσφατα (πριν 2 ημέρες).

φιλικά

Geok

spichri
22-10-06, 14:09
σου εγραψα και σε πμ οτι μπορει να χρειαστω την βοηθεια σου :wink:

κοιτα κι εδω
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=20478#20478

trikalos_1977
22-10-06, 14:12
Αργος Lon. 22.73013 Lat. 37.64857

spichri
22-10-06, 14:14

lidl ειναι αυτο τρικαλε?

trikalos_1977
22-10-06, 14:18

lidl ειναι αυτο τρικαλε?

ΝΑΙ ειμαι απο Αργος καταγωγη και περασα εχθες και το ιδα.

geok
22-10-06, 15:18

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Trikalos_1977

Φιλικα

Geok

geok
22-10-06, 15:27
σου εγραψα και σε πμ οτι μπορει να χρειαστω την βοηθεια σου :wink:

κοιτα κι εδω
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=20478#20478

¨Οση βοηθεια θελεις spichri. Αρκει να είναι πάνω στο δρόμο μου :-)

filika geok

blueshark
22-10-06, 23:12
Μπράβο φίλε geok,

¨Οπως έχω πει και στον κιριο grimak υπόσχομαι ανανέωση στην παραπάνω λίστα συνεχώς.
Σχετικά με το αρχειο wav, δωστε μου λίγο χρόνο να recordarw την φωνή της διαφήμησης γιατί η δικιά μου, άστα να πάνε :-)

Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον φίλο βρει λάθη ή έχει καινούρια σημεία για προσθήκη να μου τα αποστείλει ώστε μαζί με τα καινούρια δικά μου, να τα δώσουμε όλα στα παιδιά του forum για ενημέρωση του σχετικού αρχείου.

φιλικα

geok

Φίλε geok καλησπέρα σου έχω δύο καταστήματα lidl να σου δώσω που δεν έχεις στο αρχειάκι σου.
1) Αγ. Στέφανος Αττικής. Lon. 2384977-Lat 38.14682. Είναι στον παράδρομο της εθνικής Αθηνών Λαμίας .
2) Θήβας. Lon. 2331151-Lat 38.33396 Παρακαμτήρια Θήβας.
:smt023

grimak
23-10-06, 02:53
Μπράβο φίλε geok,
φιλικα
geok
Φίλε geok καλησπέρα σου έχω δύο καταστήματα lidl να σου δώσω που δεν έχεις στο αρχειάκι σου.
1) Αγ. Στέφανος Αττικής. Lon. 2384977-Lat 38.14682. Είναι στον παράδρομο της εθνικής Αθηνών Λαμίας .
2) Θήβας. Lon. 2331151-Lat 38.33396 Παρακαμτήρια Θήβας.
Φίλε Γιώργο περιμένω να μου στείλεις και αυτά τα 2 σημεία για να τα ανεβάσω στο ftp :wink: :wink:

geok
23-10-06, 19:48
Se euxaristw file blueshark

To Θήβα είναι ήδη περασμένο στην νέα αναβάθμιση που έστειλα στον grimak χτες

Το Άγιος Στεφανος άνοιξε μόλις πριν τρεις εβδομάδες και το περνάω τώρα χάρις στη βοήθεια σου.

φιλικα

Geok

geok
23-10-06, 20:25
Αγαπητέ φίλε grimak

You 've email :-)

Version 1.3 is ready ! Simperilambanomenou Agiou Stefanou.

Filika geok

grimak
24-10-06, 02:16
Αγαπητέ φίλε grimak

Filika geok
Φίλε Γιώργο,

προστέθηκε η 1.3 στο ftp :wink:

Καλό ταξίδι... :wink:

mastoris than.
24-10-06, 02:55
Αναρωτιέμαι παρακολουθώντας την καλοπροαίρετη διάθεση χρόνου και πληροφοριών,μεγάλου αριθμού μελών του foroum,αν είναι σωστή η συλλογή και διάθεση μέσα απο εδώ σημείων που αφορούν κυρίως μεγάλες αλυσίδες εμπορίου,super market,αντιπροσωπείες αυτοκινήτων,κ.α.Την στιγμή που θα έπρεπε οι ίδιοι,καταβάλοντας προφανώς στην NGI κάποιο ποσόν,να ενδιαφέρονται για την προβολή τους σε ένα προιόν μοναδικό που συνεχώς βελτιώνεται.Προσφέροντας την δυνατότητα στην NGI,λόγω εσόδων,βελτιστοποίηση προιόντος και υπηρεσιών.Δεν είμαι μέτοχος ούτε δικηγόρος της εταιρείας βέβαια,συμμετέχω σε αυτό το forum εκτιμώντας αυτά που καθημερινά διαβάζω και συμβουλεύομαι.

zeppelin
24-10-06, 15:29
Συμφωνώ με τη παρατήρησή σου. Η πιο σίγουρη λύση, ανεξάρτητα από πληρωμή, είναι τα "χρήσιμα" να προκύπτουν από τις ίδιες τις εταιρίες για λόγους αξιοπιστίας.

spichri
24-10-06, 15:39
Μαλλον πρεπει να βιαστειτε και να βγαλετε στον αερα την εφαρμογη για τα χρησιμα. Εχει δικιο ο mastoris. Αντι να καιγονται αυτοι να μπουν στα χρησιμα, καιγομαστε εμεις να τρεχουμε αριστερα και δεξια και να παιδευομαστε για να τα βαζουμε κιολας;

Τωρα να μου πεις: Γιατι ξερουν τι ειναι το destinator για να ξερουν οτι μπορουν να προβληθουν μεσω της κατηγοριας των χρησιμων;

Μηπως zep να ενημερωνατε εσεις με καποια επιθετικη εμπορικη πολιτικη τις διαφορες εταιρειες οτι υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα προβολης τους με αυτο τον αριθμο χρηστων, με αυτο το κοστος, με αυτα τα πλεονεκτηματα ασφαλους και σιγουρης προσεγγισης στο χωρο τους;

zeppelin
24-10-06, 16:04
Νομίζω πως πια το Destinator το γνωρίζουν οι περισσότεροι, οι μεγάλες εταιρίες όμως είναι λίγο δυσκίνητες σε τέτοια θέματα. Το σχεδιάζουμε...

spichri
24-10-06, 16:12
οι μεγάλες εταιρίες όμως είναι λίγο δυσκίνητες σε τέτοια θέματα.

Εγω θα ελεγα οτι οι μεγαλες ιδιωτικες εταιρειες ειναι αρκετα ευκινητες σε θεματα προβολης και διαφημισης. Πιστευω δηλαδη οτι αν κανατε μια προταση στα τμηματα marketing αυτων των μεγαλων εταιρειων και τους αναφερατε τα οφελη σε σχεση με το χαμηλο κοστος και ταυτοχρονα ποια διαδικασια απαιτειται για να προβληθουν, δε θα αρνουνταν.

Τελοσπαντων, εσεις θα ξερετε καλυτερα. εγω απλα σκεψεις κανω. χωρις να διαβαστει και να παρεξηγηθει, να ξερετε οτι τα λεω γιατι θελω το καλο της ngi, θελω να ειναι βιωσιμη εταιρεια γιατι για ολους μας θα ειναι καλο κατι τετοιο. και για τους αμεσα αλλα και για τους εμμεσα εμπλεκομενους

mastoris than.
24-10-06, 17:10
οι μεγάλες εταιρίες όμως είναι λίγο δυσκίνητες σε τέτοια θέματα.

Εγω θα ελεγα οτι οι μεγαλες ιδιωτικες εταιρειες ειναι αρκετα ευκινητες σε θεματα προβολης και διαφημισης. Πιστευω δηλαδη οτι αν κανατε μια προταση στα τμηματα marketing αυτων των μεγαλων εταιρειων και τους αναφερατε τα οφελη σε σχεση με το χαμηλο κοστος και ταυτοχρονα ποια διαδικασια απαιτειται για να προβληθουν, δε θα αρνουνταν.

Τελοσπαντων, εσεις θα ξερετε καλυτερα. εγω απλα σκεψεις κανω. χωρις να διαβαστει και να παρεξηγηθει, να ξερετε οτι τα λεω γιατι θελω το καλο της ngi, θελω να ειναι βιωσιμη εταιρεια γιατι για ολους μας θα ειναι καλο κατι τετοιο. και για τους αμεσα αλλα και για τους εμμεσα εμπλεκομενους
Χαίρομαι πραγματικά που ταυτίζονται και άλλων οι απόψεις αυτές,χωρίς να παραβλέπουμε την αξιόλογη προσπάθεια μελών για τον εμπλουτισμό του αγαπημένου μας λογισμικού.

Gandalf
24-10-06, 17:43
Ενα μεγάλο Μπράβο σε αυτούς που συνεχίζουν τον εμπλουτισμο των σημείων ενδιαφέροντος με νέες ιδέες και στοιχεία.
Νόμιζα ότι μετά το speed cameras η προσπάθεια αυτή θα είχε καμπή, αλλά ΟΧΙ, συνεχίζεται απτόητα.

blueshark
24-10-06, 20:48
Αναρωτιέμαι παρακολουθώντας την καλοπροαίρετη διάθεση χρόνου και πληροφοριών,μεγάλου αριθμού μελών του foroum,αν είναι σωστή η συλλογή και διάθεση μέσα απο εδώ σημείων που αφορούν κυρίως μεγάλες αλυσίδες εμπορίου,super market,αντιπροσωπείες αυτοκινήτων,κ.α.Την στιγμή που θα έπρεπε οι ίδιοι,καταβάλοντας προφανώς στην NGI κάποιο ποσόν,να ενδιαφέρονται για την προβολή τους σε ένα προιόν μοναδικό που συνεχώς βελτιώνεται.Προσφέροντας την δυνατότητα στην NGI,λόγω εσόδων,βελτιστοποίηση προιόντος και υπηρεσιών.Δεν είμαι μέτοχος ούτε δικηγόρος της εταιρείας βέβαια,συμμετέχω σε αυτό το forum εκτιμώντας αυτά που καθημερινά διαβάζω και συμβουλεύομαι.
Φίλε την ίδια σκέψη έκανα και εγώ, αλλά μήπως έτσι μπορέσει η NGI να τους δείξει ένα ολοκλήρωμένο πακέτο με στοιχεία και να διεκδικήσει κάποια χρήματα; Δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο είναι σωστό αυτό και εύκολο.Ελπίζω να μην κάνουμε κακό σε μια εταιρεία σαν την NGI που μας φέρεται άψογα. :(

blueshark
24-10-06, 21:00

Το Άγιος Στεφανος άνοιξε μόλις πριν τρεις εβδομάδες και το περνάω τώρα χάρις στη βοήθεια σου.

φιλικα

Geok

Καλησπέρα και πάλι. Σου έχω ενα κατάστημα ακόμα :
1) Υψηλάντου 2 Αγ. Δημήτριος Αττικης Lon 23.74046 Lat 37.94198

geok
26-10-06, 11:06

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου mastoris than. Θα έπρεπε να ενδιαφέρονται οι ίδιες οι εταιρείες. Σε αυτή την περίπτωση όμως μην ξεχνάς δύο πράγματα.

1) Οι μεγάλες εταιρείες είναι δυσκίνητες. Το παραπάνω θα μπορούσε να πάρει πολύ χρόνο. Μακάρι να γινόταν και να μην χρειαζόταν να τα περνάμε εμέις.
2) Τα αρχειάκια που ανεβάζουμε οι άπλοί χρήστες του Destinator είναι ανεπίσημα και γι'αυτό το λόγο
φαντάζομαι μένουν εκτός των χρησίμων. Φαντάζομαι ότι μια εταιρεία που θα ενδιαφερόταν και θα πλήρωνε στην Ngi θα είχε το δικαίωμα να ενσωμαατωθεί στα χρήσιμα και να βρίσκεται στο destinator κάθε χρήστη χωρίς εσύ να έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις αν θα είναι ή όχι.
3) Στην περίπτωση μας είναι επιλογή του καθενός αν θα εντάσει, και ποια από τα user pois, στο δικό του destinator αφού ο καθένας επιλέγει πως θα είναι τα αγαπημένα στο δικό του destinator. Κάτι που θεωρώ εγώ αγαπημένο (λόγω ασχολίας,ενδιαφέροντος) μπορεί να μην σε ενδιαφέρει εσένα και το ίδιο και απο την δική σου μεριά.
4)ϊσως οι δικές μας κινήσεις να αποτελέσουν ερέθισμα σε διοικήσεις εταιρειών να σκεφτούν σοβαρά να εντάξουν τα poi των καταστημάτων τους επίσημα στο site της Ngi.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια κίνηση θετική από εμάς προς την σωστή κατεύθυνση, γιατί πιστεύω πως έτσι θα εμπλουτίσουμε τις βάσεις δεδομένων poi και άλλων χρηστών που για κάποιο λόγο τους ενδιαφέρουν τα ίδια σημεία, μέχρι οι ίδιες οι εταιρείες αποφασίσουν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα.

φιλικα geok

geok
26-10-06, 11:59

φιλικα

Geok

Φίλε Blueshark

Αν τυχόν ξαναπεράσεις από το σημείο αυτό σε παρακαλώ έλεγξε το δικό σου σημείο Αγιος Δημήτριος , και την καταχώρηση Αγιος Δημήτριος Λ. Βουλιαγμένης 324 (της δικής μου βάσης), και πες μου τι ακριβως γίνεται γιατί από όσο ξέρω στον Αγιο Δημήτριο υπάρχουν 2 συνολικά.

Η ακρίβεια του Αγιος Δημητριος ΙΙ (Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 300) είναι αδιαμφισβήτητη γιατί έχω πάει εγώ ο ίδιος στο σημείο και είναι LIDL που θα ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες από τώρα.

Εκτός και αν η περιοχή που μου δωσες δεν λέγεται Αγιος Δημήτριος ή είναι κοντά στα σύνορα με άλλη περιοχή.

Για μια ακόμα φορά σε ευχαριστώ.

Επειδή παρεπιπτόντως έπινα τον καφέ μου χτες στο Flo Cafe της Χίου σου χω και εγω ενα δωράκι :-)
Για κοίτα λίγο στην δική σου θεματική ενότητα Flocafe :-)

φιλικά
geok

geok
26-10-06, 12:08
Αγαπητέ φίλε grimak

Filika geok
Φίλε Γιώργο,

προστέθηκε η 1.3 στο ftp :wink:

Καλό ταξίδι... :wink:

Φίλε Μάκη

Όπως κατάλαβες γύρισα :-)

Τα spots Μυτιλήνης και Χίου προστέθηκαν στο σχετικό αρχειάκι dat. H version 1.4 θα περιμένει λίγο ακόμα πριν σου αποσταλθεί για να ενσωματωθούν και άλλα σημεία και να ξεκαθαριστεί ένα σημείο στον Αγιο Δημήτριο απο τον "συνοδοιπόρο" Blueshark.

filika

geok

grimak
26-10-06, 12:51
Φίλε Μάκη
Τα spots Μυτιλήνης και Χίου προστέθηκαν στο σχετικό αρχειάκι dat. H version 1.4 θα περιμένει λίγο ακόμα πριν σου αποσταλθεί για να ενσωματωθούν και άλλα σημεία και να ξεκαθαριστεί ένα σημείο στον Αγιο Δημήτριο απο τον "συνοδοιπόρο" Blueshark.
filika
geok
Φίλε Γιώργο
αυτό που έχω να πω εγώ, είναι ότι χαίρομε να συνεργάζομαι με άτομα σαν κι εσένα τον blueshark k.a. :wink: :) :D

Συνεχίστε έτσι... :wink:

geok
26-10-06, 13:25
Φίλε Μάκη
filika
geok
Φίλε Γιώργο
αυτό που έχω να πω εγώ, είναι ότι χαίρομε να συνεργάζομαι με άτομα σαν κι εσένα τον blueshark k.a. :wink: :) :D

Συνεχίστε έτσι... :wink:

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου grimak,

Και εγώ χαίρομαι να συνεργάζομαι με άτομα που έχουν το ήθος και το χαρακτήρα σου, και ξέρουν να εκτιμούν πάντα την εργασία των άλλων

Και εσύ είσαι ένας από αυτούς αδιαμφισβήτητα.

Keep walking.

φιλικά

GeoK

grimak
26-10-06, 13:38
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου grimak,

Και εγώ χαίρομαι να συνεργάζομαι με άτομα που έχουν το ήθος και το χαρακτήρα σου, και ξέρουν να εκτιμούν πάντα την εργασία των άλλων

Και εσύ είσαι ένας από αυτούς αδιαμφισβήτητα.

Keep walking.

φιλικά

GeoK
Σε ευχαριστώ... :D :oops: :D

geok
26-10-06, 14:18
:) :) :)

blueshark
27-10-06, 01:13

φιλικα

Geok

Φίλε Blueshark

Αν τυχόν ξαναπεράσεις από το σημείο αυτό σε παρακαλώ έλεγξε το δικό σου σημείο Αγιος Δημήτριος , και την καταχώρηση Αγιος Δημήτριος Λ. Βουλιαγμένης 324 (της δικής μου βάσης), και πες μου τι ακριβως γίνεται γιατί από όσο ξέρω στον Αγιο Δημήτριο υπάρχουν 2 συνολικά.

Η ακρίβεια του Αγιος Δημητριος ΙΙ (Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 300) είναι αδιαμφισβήτητη γιατί έχω πάει εγώ ο ίδιος στο σημείο και είναι LIDL που θα ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες από τώρα.

Εκτός και αν η περιοχή που μου δωσες δεν λέγεται Αγιος Δημήτριος ή είναι κοντά στα σύνορα με άλλη περιοχή.

Για μια ακόμα φορά σε ευχαριστώ.

Επειδή παρεπιπτόντως έπινα τον καφέ μου χτες στο Flo Cafe της Χίου σου χω και εγω ενα δωράκι :-)
Για κοίτα λίγο στην δική σου θεματική ενότητα Flocafe :-)

φιλικά
geok

Φίλε καλημέρα και πάλι.
Στις 26/10/2006 και ώρα 23.50 έκανα το ξεκάρισμα στα τρία καταστήματα lidl στον Άγιο Δημήτριο.
1) Το δίκό μου είναι στην θέση του γερό και μεγάλο. Υψηλάντου 2 Αγ. Δημήτριος Αττικης (Lon 23.74046 Lat 37.94198)
2) Το δικό σου δυστηχώς ο σεισμός το κατάπιε ολόκληρο. Αγιος Δημήτριος Λ. Βουλιαγμένης 324 (Lon 23.74415 Lat 37.93295)
3) Το άλλο παρόλο που έκανα πλοήγηση απο την δική σου βάσει κανονικά, δεν το βρήκα. Άγ. Δημητρίου 300 Άγ. Δημήτριος (Lon 23.72329 Lat 37.92328).Τι να φωνάζει η κοπέλα μας, (joanita) φτάσατε στον προορισμό σας, τι εγώ να την ρωτάω που είναι, τελικά δεν το βρήκα. Ελπίζω να μην σε στεναχώρησα με τα μαντάτα που σου στέλνω. :roll: :( :smt102

geok
29-10-06, 20:28
1) και 2 ) Επειδή έψαξα αρκετά το θέμα (όσο μπορώ από Θεσσαλονίκη που είμαι) Η ακριβής διέυθυνση του Αγίου Δημητρίου Ι (αυτή που μου δώθηκε στη διάθεση μου) είναι Λ. Βουλιαγμένης 323-325. Δυστυχώς κατά την καταχώρηση δεν μου δεχόταν το destinator ούτε το 323 ούτε το 325. Κατέφυγα στην σολομώντεια αλλά λάθος όπως αποδείχτηκε λύση καταχώρησης του σημείου 324 ως spot. Το τελευταίο επειδή είναι ζυγό νούμερο φαίνεται πως ουδεμία σχέση έχει με το 323 και 325.

Και επειδή η επιτόπου αυτοψία μετράει πάνω από όλα, παραδέχομαι το λάθος μου και διορθώνεται το Αγιος Δημήτριος Ι, στις δικές σου συντεταγμένες (Υψηλάντου 2, 23.74415,37.93295) οι οποίες νομίζω όμως ότι αντιστοιχούν στο σημείο Λ. Βουλιαγμένης 323-325.

Αν και πάλι όπως παρατηρώ στον χάρτη οι περιοχές είναι κοντά άρα δεν μιλάμε για εξαφάνιση LIDL, αλλά για μετακίνηση τεκτονικών πλακών. :-)

3) Το άλλο LIDL δεν το βρήκες επειδή ανοίγει σε τρεις εβδομάδες, (έχω αναφερθεί σχετικά στο ίδιο θέμα) και είναι ακόμα εργοτάξιο. Αν πρόσεχες καλά στην παραπάνω διέυθυνση θα έβλεπες μια οικοδομή που γίνονται εργασίες. Είμαι 100 % σίγουρος γιατί βρέθηκα στο παραπάνω σημείο και γνωρίζω 100 % ότι εκεί θα ανοίξει LIDL. Απλά κάνε λίγο υπομονή.

Φιλικά

Geok

spichri
29-10-06, 20:42
Στη πατρα εχει 4 lidl αλλα εσυ εχεις βαλει τα 3 στο αρχειο σου. Το ξεχασες το 4ο? :(

geok
29-10-06, 21:00
Στη πατρα εχει 4 lidl αλλα εσυ εχεις βαλει τα 3 στο αρχειο σου. Το ξεχασες το 4ο? :(

¨Οχι Spichri. Απλά δεν πρόλαβα να πάω επί τόπου και στα 4. Αύριο θα είμαι Πάτρα και θα στο καταγράψω για να μην σε βλέπω λυπημένο.Θα μπορούσες να μου το στείλεις και εσύ βεβαια αν μένεις κατά εκεί :wink: ¨Οπως έχω πεί, τα LIDL πανελλαδικά είναι 180. H δικιά μου λίστα θα φτάσει τα 100 τουλάχιστον από δική μου μεριά στο τέλος του μήνα Νοεμβρίου. Αν με βοηθήσετε και εσείς θα μεγαλώσει περισσότερο :wink: . Αισιοδοξώ κάποια στιγμή να είναι πλήρης.

Πάντως αν θέλεις να πας οπωσδήποτε εκεί, η ακριβής του διέυθυνση είναι Ιωνίας και Γοργοποτάμου 8, 21.74047 38.23122 και θα προστεθεί αύριο, στην λίστα μετά από την επαλήθευση που θα κάνω.

φιλικά

geok

spichri
29-10-06, 21:06
φιλε απο πατρα ειμαι αλλα τωρα βρισκομαι λαρισα για δουλεια. το 3ημερο ημουν κατω αλλα προτιμησα να κατσω σπιτι να δω τους δικους μου και το σπιτι μου παρα να τρεχω και να κανω καταχωρησεις. εχω κι εγω διαφορα να βαλω. μην ανησυχεις. θα αγγαρεψω τον αδερφο μου να τα περασει και να μου τα στειλει. Τωρα που εχει κι αυτος :wink: (thanx2grimak)

geok
29-10-06, 21:15
φιλε απο πατρα ειμαι αλλα τωρα βρισκομαι λαρισα για δουλεια. το 3ημερο ημουν κατω αλλα προτιμησα να κατσω σπιτι να δω τους δικους μου και το σπιτι μου παρα να τρεχω και να κανω καταχωρησεις. εχω κι εγω διαφορα να βαλω. μην ανησυχεις. θα αγγαρεψω τον αδερφο μου να τα περασει και να μου τα στειλει. Τωρα που εχει κι αυτος :wink: (thanx2grimak)

Δεν τρέχει τίποτα φίλε μου spichri. Kαι εγώ Πήλιο ήμουν το Σαβ/κο και δεν πήγα να καταγράψω LIDL του Βόλου. Η ξεκούραση, ξεκούραση. Επειδή όμως και τα POI είναι POI, κατέγραψα μερικές ταβερνούλες στο Πήλιο :D .

Αδιόρθωτος ....

Και όχι μόνο. Εντός 5 λεπτών θα έχετε στη διάθεση σας και μια εκπληξούλα.

Πάντως οι συντεταγμένες που σου δωσα είναι κατά 90 % σωστές.

φιλικα

Geok

grimak
30-10-06, 01:14
Φίλε Γιώργο το νέο update που μου έστειλες, ανέβηκε στο ftp, διαθέσιμο σε όλους :wink:

geok έγραψε:
Έχουν προστεθεί τα spots Μυτιλήνης και Χίου
Έχει διορθωθεί η μετακίνηση του Αγίου Δημητρίου
Έχει προστεθεί το 4ο LIDL Πάτρας

geok
04-11-06, 21:33
VER 1.5 is ready

Ναύπακτος
Ζάκυνθος
Αίγιο
Ξυλόκαστρο
Κιάτο
Κόρινθος
Κρανίδι
Τρίπολη
Σπάρτη
Σκάλα Ν. Λακωνίας

είναι τα νέα σημεία που προστέθηκαν και αποστέλλονται στον φίλο μου Μάκη άμεσα.
(Μάκη sorry που σε ταλαιπωρώ με τα συνεχόμενα updates) :wink:

φιλικά

George

geok
05-11-06, 21:57
To lidl.wav είναι επίσης έτοιμο... :wink:

grimak
09-11-06, 03:00
Φίλε geok η VER 1.5 & τo lidl.wav ανέβηκαν... http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=19264#19264

geok
12-11-06, 18:05
Φίλε geok η VER 1.5 & τo lidl.wav ανέβηκαν... http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=19264#19264

Σε ευχαριστώ πολύ Μάκη.

George

fanmar
05-12-06, 17:10
LIDL - Θεσπρωτιας 1
Ειναι πανω στην Εθνικη Οδο Ηγουμενιτσας-Ιωαννινων
Γεωγραφικο Μηκος 20.2691
Γεωγραφικο Πλατος 39.5339

geok
07-12-06, 21:48
LIDL - Θεσπρωτιας 1
Γεωγραφικο Μηκος 20.2691

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε fanmar.

Σε περίπτωση που δεν έχεις την τελική έκδοση του αρχείου και την θέλεις pls pm me.

φιλικά

geok

geok
07-12-06, 21:50
LIDL - Θεσπρωτιας 1
Γεωγραφικο Μηκος 20.2691

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε fanmar

Σε περίπτωση που δεν έχεις την τελευταία έκδοση pls pm me και θα στην στείλω.

φιλικά

Geok

geok
07-12-06, 22:03
LIDL - Θεσπρωτιας 1
Γεωγραφικο Μηκος 20.2691

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε fanmar.

Προστέθηκε στη βάση..

fanmar
08-12-06, 17:47
Στειλτο αν θες.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

fanmar
11-12-06, 19:18
LIDL ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Γ.Μ 20.8585
Γ.Π. 39.6276

geok
13-12-06, 23:30
LIDL ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Γ.Μ 20.8585
Γ.Π. 39.6276

Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά fanmar. Προστέθηκε στη βάση.

George

apateonas
06-05-07, 15:17
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ LIDL ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

1)Νέα Είσοδος Ηρώων Πολυτεχνείου
241 00 Καλαμάτα

2)Επαρχιακή Οδός Καλαμάτας - Αρεόπολης
241 00 Καλαμάτα Λακωνικής/Καλαμάτα

3)1ο χλμ. Ε.Ο. Μεσσήνης - Καλαμάτας
242 00 Μεσσήνη

Έχει και χάρτη με διαδρομή που πιστεύω οτι βοηθαει.
Στοιχεία απο www.lidl.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

geok
24-05-07, 14:22
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ LIDL ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

1)Νέα Είσοδος Ηρώων Πολυτεχνείου
241 00 Καλαμάτα

2)Επαρχιακή Οδός Καλαμάτας - Αρεόπολης
241 00 Καλαμάτα Λακωνικής/Καλαμάτα

3)1ο χλμ. Ε.Ο. Μεσσήνης - Καλαμάτας
242 00 Μεσσήνη

Έχει και χάρτη με διαδρομή που πιστεύω οτι βοηθαει.
Στοιχεία απο www.lidl.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.