Επιστροφή στο Forum : Ελληνική καθοδήγηση;
mariner750
28-11-09, 18:12
Παιδιά καλώς σας βρήκα στο εξαιρετικό αυτό φόρουμ.
Αγόρασα ένα NAVIGON 2200 από Γερμανία και οι χάρτες που είχε μέσα ήταν: Γερμανίας, Ελβετίας Αυστρίας και Λιχνενστάιν.
Με αρκετή έρευνα βρήκα τους χάρτες ολόκληρης της δυτικής Ευρώπης Q1/2009 και της Ελλάδας μέσα σε αυτές και μετά από πολλές δοκιμές τους είδε κιόλας το μηχάνημα(δεν έβλεπε την κάρτα microSD παρά μόνο την εσωτερική του μνήμη). Δεν μπορώ όμως με τίποτε να βρώ όπου και να έψαξα την Ελληνική φωνή καθοδήγησης (NAVIGON SOUNDS)και το έχω στα Αγγλικά. Αν κάποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.
Φιλικά Γιώργος
ΥΓ: το μηχάνημα είναι εξαιρετικό πραγματικά και θα τολμούσα να πω και πρωτοποριακό αφου πλησιάζοντας τις διακλαδώσεις της Εγνατίας οδού στο σημείο που θέλεις να στρίψεις σου δείχνει φωτογραφία του τι κανονικά αντικρύζεις την στιγμή που πρέπει να στρίψεις και φυσικά ποιά-ες λωρίδα-ες πρέπει να διαλέξεις.
Μεσα στο 2010 θα δουλευει η καθοδηγηση στα Ελληνικα.Υπομονη.Καλοριζικ ο και καλλες διαδρομες.
kostas1414
28-11-09, 19:34
τι ειναι αυτη η καθοδηγηση?
Μεσα στο 2010 θα δουλευει η καθοδηγηση στα Ελληνικα.Υπομονη.Καλοριζικ ο και καλλες διαδρομες.
Νομίζω οτι εννοεί τις οδηγίες κατά την διαδρομή και όχι το Voice Recognition... innocent1
Παιδιά καλώς σας βρήκα στο εξαιρετικό αυτό φόρουμ.
Αγόρασα ένα NAVIGON 2200 από Γερμανία και οι χάρτες που είχε μέσα ήταν: Γερμανίας, Ελβετίας Αυστρίας και Λιχνενστάιν.
Με αρκετή έρευνα βρήκα τους χάρτες ολόκληρης της δυτικής Ευρώπης Q1/2009 και της Ελλάδας μέσα σε αυτές και μετά από πολλές δοκιμές τους είδε κιόλας το μηχάνημα(δεν έβλεπε την κάρτα microSD παρά μόνο την εσωτερική του μνήμη). Δεν μπορώ όμως με τίποτε να βρώ όπου και να έψαξα την Ελληνική φωνή καθοδήγησης (NAVIGON SOUNDS)και το έχω στα Αγγλικά. Αν κάποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.
Φιλικά Γιώργος
ΥΓ: το μηχάνημα είναι εξαιρετικό πραγματικά και θα τολμούσα να πω και πρωτοποριακό αφου πλησιάζοντας τις διακλαδώσεις της Εγνατίας οδού στο σημείο που θέλεις να στρίψεις σου δείχνει φωτογραφία του τι κανονικά αντικρύζεις την στιγμή που πρέπει να στρίψεις και φυσικά ποιά-ες λωρίδα-ες πρέπει να διαλέξεις.
στη συσκευασια υπηρχε CD? συνηθως εκει εχει τις επιπλεον γλωσσες.αν εννοεις πως αλλαζεις γλωσσα στη συσκευη πρεπει να πας στις ρυθμισεις/γενικα/γλωσσα και απο εκει επιλεγεις τη γλωσσα.
mariner750
28-11-09, 20:57
Νομίζω οτι εννοεί τις οδηγίες κατά την διαδρομή και όχι το Voice Recognition... innocent1
Ναι ναι αυτό εννοώ. Να μου μιλάει Ελληνικά.clap1
chris_de_ze
29-11-09, 01:15
Κάνε ένα τηλεφώνημα στην "κοπελίτσα" και θα σου βρεί λύση!
mariner750
29-11-09, 12:05
Κάνε ένα τηλεφώνημα στην "κοπελίτσα" και θα σου βρεί λύση!
Στην <<κοπελίτσα>>;Δεν κατάλαβα τίποτε.....Ζητώ συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου.
"Κοπελίτσα" εννοεί ο Χρήστος (και όλοι μας..!) την Εξυπηρέτηση Πελατών:
801-5000-888
bigsmile
the best1βαλε και τη φωτογραφια της...clap1
Aν σου πω ότι δεν την βρίσκω?????
bigsmile
bigsmile
Βαλε μια καλή τοτε.Ξερεις εσυ!!!!!!lol2lol2lol2
mariner750
29-11-09, 18:17
"Κοπελίτσα" εννοεί ο Χρήστος (και όλοι μας..!) την Εξυπηρέτηση Πελατών:
801-5000-888
bigsmile
Είναι σίγουρο ότι θα με εξυπηρετήσουν; Γιατί όπως είπα και στην αρχή το μηχάνημα το αγόρασα στην Γερμανία.
Και μία επιπλέον απορία: Δεν έχει κανένας στο δικό του μηχάνημα (από ότι ξέρω ταιριάζει το λογισμικό του με το 2100) Ελληνική εκφώνηση για να μου στείλει το συγκεκριμένο αρχείο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Βαλε μια καλή τοτε.Ξερεις εσυ!!!!!!lol2lol2lol2
Aυτή είναι, αλλά εδώ είναι με το κινητό της, και όχι με το Navigon..!
http://www.pocketpicks.co.uk/wp-content/uploads/2009/05/hot-girl_1.jpg
bigsmile
Είναι σίγουρο ότι θα με εξυπηρετήσουν; Γιατί όπως είπα και στην αρχή το μηχάνημα το αγόρασα στην Γερμανία.
Και μία επιπλέον απορία: Δεν έχει κανένας στο δικό του μηχάνημα (από ότι ξέρω ταιριάζει το λογισμικό του με το 2100) Ελληνική εκφώνηση για να μου στείλει το συγκεκριμένο αρχείο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
H εγγυηση των Navigon ειναι πανευρωπαικη!!Παρε τηλ. το πρωί.
Aυτή είναι, αλλά εδώ είναι με το κινητό της, και όχι με το Navigon..!
bigsmile
the best1
Αντε τωρα,και την αλλη με το Navigon!!!bigsmile
bigsmile
οριστε:the best1
Προλαβε ο Μανωλης!! the best1lol2lol2lol2
mariner750
30-11-09, 11:13
Παιδιά βρήκα λύση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Γραψε περπου την λυση,μηπως και αλλοι την χρειασθουν.
mariner750
30-11-09, 11:57
Μου έστειλε το αρχειάκι << gre-GRC_Dana_def_sound.nfs >>ένα μέλος από εδώ μέσα το πέρασα στα sounds και Ω του Θαύματος εκτός από Ελληνική καθοδήγηση έχω και Ελληνικό ΜΕΝU.Οπότε τώρα το μόνο που μου μένει είναι να κατεβάσω και το Q4 2009 Europe και είμαι πλήρης. Μόνο που συνέχεια στο Navigon fresh μου λέει ότι ο σέρβερ είναι απασχολημένος και να δοκιμάσω αργότερα.........Δοκιμάζω αργότερα αλλά ξανά τα ίδια........
Μου έστειλε το αρχειάκι << gre-GRC_Dana_def_sound.nfs >>ένα μέλος από εδώ μέσα το πέρασα στα sounds και Ω του Θαύματος εκτός από Ελληνική καθοδήγηση έχω και Ελληνικό ΜΕΝU.Οπότε τώρα το μόνο που μου μένει είναι να κατεβάσω και το Q4 2009 Europe και είμαι πλήρης. Μόνο που συνέχεια στο Navigon fresh μου λέει ότι ο σέρβερ είναι απασχολημένος και να δοκιμάσω αργότερα.........Δοκιμάζω αργότερα αλλά ξανά τα ίδια........
Μεταχειρισμένο το αγόρασες; Κανονικά έπρεπε να σου εχει όλα τα αρχεια φωνών μέσα
Μεταχειρισμένο το αγόρασες; Κανονικά έπρεπε να σου εχει όλα τα αρχεια φωνών μέσα
Πολυ σωστα!!
mariner750
01-12-09, 11:25
Παιδιά ξεχάσατε τι έγραψα στην αρχή του θέματος. Το αγόρασα από Γερμανία και είχε χάρτες μόνο Γερμανίας Αυστρίας Ελβετίας και Λιχνενσταιν.
Πως δηλαδή θα είχε όλα τα αρχεία; Είχε των χωρών που περιείχε. Οταν βρήκα κάπου και κατέβασα την Ευρώπη ολόκληρη έλειπε μόνο το αρχείο φωνής για Ελληνικά(Γκαντέμης).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.