PDA

Επιστροφή στο Forum : DESTINATOR-EUROPE ΑΨΟΓΟ

anemos
11-10-06, 23:05
Μετά απο 3500 km στην Ιταλία (Μπάρι-Ρώμη-Τοσκάνη)σαν τουρίστας με Destinator pn + Europe 2005 Q3 μπορώ να πώ οτι λειτουργούν άψογα στους αυτοκινητόδρομους,πόλεις επαρχία της Ιταλίας. :D

Μετά απο 3500 km στην Ιταλία (Μπάρι-Ρώμη-Τοσκάνη)σαν τουρίστας με Destinator pn + Europe 2005 Q3 μπορώ να πώ οτι λειτουργούν άψογα στους αυτοκινητόδρομους,πόλεις επαρχία της Ιταλίας. :D

Ανεμε,,
να σου πώ ότι και εγώ έκανα την ίδια διαδρομή (τον περασμένο Ιούλιο) , τα ίδια χλμ, μόνο που ξεκίνησα απο Βενετία, (γύρος Β & Μ. Ιταλίας), όπως επίσης και Ισπανία ( Μάλαγα, Μαγιόρκα, Βαρκελώνη ) με τους νέους χάρτες και όντως ήταν άψογοι ...

Αλήθεια Άνεμε , με τα όρια ταχυτήτων πως τα πήγες?
:-D :-D :-D

anemos
12-10-06, 18:43

anemos
12-10-06, 18:53
Αγαπητέ Karma γενικά χαλαρά γιατί απολαμβάναμε το ταξίδι με το έτερον ήμισυ.....(ειδικά Τοσκάνη βάζαμε απόφυγη διοδίων και κυκλοφορούσαμε απο επαρχιακους). Στο κατέβασμα όμως Φλωρεντία-Μπάρι θα χάναμε το πλοίο και πηγαίναμε 140-170 αναγκαστικά... :) Ραντάρ δεν είδαμε πουθενά τώρα αν μας φωτογράφησε καμμια καμερα.....!!

albok4404
12-10-06, 20:41
Me PN elliniko k PN Europe sti diadromi apo Benetia-oualia(UK) OI XARTES ITAN APSOGOI kai stous "megalous" dromous alla k mesa se poleis (Milano,Zirixi,Louxembougo,Brixeles,Londino)!!!!!! !!!

mak-pen
02-01-07, 21:01
ΤΟ DESTINATOR PN ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΛΑΝΟ? ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΓΗΣΗ ΜΕ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ? ΖΕΙΤΑΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

spyrazf1
02-01-07, 21:10
logika prepei na xei afou exei kai ta xrisima

mak-pen
02-01-07, 21:17
ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ TOYS ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΛΟΥΓΗΣΗΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΛΑΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΙΣΗ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

panosha
02-01-07, 22:02
ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ TOYS ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΛΟΥΓΗΣΗΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΛΑΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΙΣΗ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Oh yes ! :-D

sogun
03-01-07, 05:41
ΤΟ DESTINATOR PN ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΜΙΛΑΝΟ? ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΓΗΣΗ ΜΕ ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ? ΖΕΙΤΑΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Οι χάρτες της Ευρώπης για Destinator 3 που έχω εγώ, με Destinator ΡΝ που χρησιμοποιήσα πέρισυ που ήμουν στο Μιλάνο, ήταν άψογοι. Οδό, αριθμό, ΡΟΙ (όπως Duomo) και γενικά δεν χάθηκα πουθενά.

cnebi
02-04-07, 22:28
kserei kaneis an to destinator PN xartes eyropis litoyrgei me to HTC tytn;

panosha
03-04-07, 00:11
kserei kaneis an to destinator PN xartes eyropis litoyrgei me to HTC tytn;
Αν έχεις GPS μιά χαρά λειτουργεί.

spyrazf1
03-04-07, 00:11
fisika kai leitourgei

rabit
27-05-07, 12:13
Θελω να αναφερω κατι που μου συνεβη πριν λιγους μηνες οταν πηγα Μοναχο...
Εχω το acer n35, και φορτωσα απο destinator 3 τον χαρτη Γερμανιας..
Πριν ακομα παω στο Μοναχο,εβαλα την λεξη Μοναχο,αλλα..τιποτα!!!
Ουτε σαν Munich,ουτε σαν Munchen ...δεν εβγαζε την πολη....
Στο Μοναχο ομως δουλευε...αλλα οταν ημουν εκτος Μοναχου, και ηθελα να βαλω διαδρομη για Μοναχο, δεν μου εβγαζε την πολη!!!
Εχει συμβει σε κανεναν αυτο??? :oops: