PDA

Επιστροφή στο Forum : speed camera

anemos
11-10-06, 22:55
Κάθε μήνα που θα περνώ τα speed camera πρέπει να σβήνω τα παλια η θα γίνονται αντικατάσταση μόνα τους όταν θα πέρνώ τα καινούρια?

MinOtaVrS
11-10-06, 23:29
Κάθε μήνα που θα περνώ τα speed camera πρέπει να σβήνω τα παλια η θα γίνονται αντικατάσταση μόνα τους όταν θα πέρνώ τα καινούρια?

Εχουμε φροντισει να εχουν την ιδια ονοματολογια (αναλογα βεβαια της εκδοσης) ετσι ωστε να γινονται αντικατασταση :wink:

anemos
12-10-06, 18:40

Εχουμε φροντισει να εχουν την ιδια ονοματολογια (αναλογα βεβαια της εκδοσης) ετσι ωστε να γινονται αντικατασταση :wink:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! :D

MinOtaVrS
12-10-06, 18:57

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! :D

den kanei tipota kalwshrthes sto club :wink:

csi
08-11-06, 23:49
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση:

Στις ανά μήνα ενημερωμένες (άψογα) εκδόσεις των speed cameras, δεν θα ήταν πιο βολικό για όλους τους χρήστες να βρίσκονται κάπου "μόνιμα" για "κατέβασμα" τα αρχεία ήχου για τις διάφορες φωνές (οι οποίες δεν αλλάζουν) και απλά να "κατεβάζουμε" μόνο το εκάστοτε ενημερωμένα αρχεία .dat και .bmp (κάτι που θα μειώσει τον όγκο/χρόνο κατεβάσματος της κάθε ενημέρωσης). Για παράδειγμα στην τελευταία έκδοση speed-cameras ο φάκελος "Favorites" (αρχεία .dat και .bmp) αποσυμπιεσμένος είναι περίπου 180ΚΒ ενώ οι φάκελοι με τις φωνές είναι (όλοι μαζί) 3,5ΜΒ.

Εξυπακούονται οι ευχαριστίες προς όλη την κοινότητα για την προσφορά της αλλά επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται, απλά:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ - ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

NoiprocS
29-11-06, 09:46
καλημέρα σας,

είμαι κι εγώ καινούριος χρήστης ενός TiBO Α1000 και κατέβασα την ενημερωμένη έκδοση των Speed Cameras του Νοεμβρίου για την οποία είμαι και νομίζω όχι μόνο εγώ, ευγνώμων!

Τα πέρασα όλα σύμφωνα με τις οδηγίες σας!
Στον Φάκελο των Αγαπημένων δημιουργήθηκαν καινούριοι φάκελοι που περιέχουν τα αρχεία με τις πλροφορίες για τις θέσεις των καμερών.

Επειδή δεν πρόλαβα όμως ακόμα να το δοκιμάσω.. η ερώτηση μου ειναι η εξής:
Κάθε φορά που θα πλησιάζω κοντά σε μια τέτοια κάμερα θα με ειδοποίεί? (του έχω κάνει και τη ρύθμιση για τις ειδοποιήσεις με τα έξτρα χλμ των 3000,4000,5000)

δηλαδή εκεί που θα οδηγάω αμέριμνος και έχοντας ξεχάσει να δω τις κάμερες.. θα μου κάνει προειδοποίηση?

Ευχαριστώ και συνεχίστε την υπέροχη προσπάθεια που κάνετε!!

o_Anapodos...
29-11-06, 11:20
Nai οντως ετσι θα γινεται αλλα νομιζω οτι εχεις βαλει πολυ νωρις 3-4 χλμ και θα χτυπανε συνεχεια οι ειδοποιησεις... 1 χλμ στην εθνικη ειναι οτι πρεπει.

NoiprocS
29-11-06, 11:28
Σ'ευχαριστώ!

Gandalf
29-11-06, 11:30
δηλαδή εκεί που θα οδηγάω αμέριμνος και έχοντας ξεχάσει να δω τις κάμερες.. θα μου κάνει προειδοποίηση?

Ακριβώς αυτό συμβαίνει, όπως και για όλα τα POI που έχεις στα αγαπημένα. Μόνο που η απόσταση ειδοποίησης αναφέρεται σε ακτίνα με κέντρο το POI και όχι ακριβώς μπροστά στο δρόμο σου. Με λίγα λόγια αν το POI βρίσκεται σε διπλανό δρόμο ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και πάντα μέσα στην ακτίνα που του όρισες, "θα χτυπήσει".
Για αυτό και o ο_Anapodos λέει ότι έχεις ορίσεις μεγάλη ακτίνα. Μέσα στην πόλη θα σε τρελλάνει.

NoiprocS
29-11-06, 12:19
ήσουνα σαφής και σ'ευχαριστώ πολύ!

τώρα κιόλας θα μειώσω την ακτίνα στο 1χλμ.

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι ακόμα..

με τα υπόλοιπα POI που δεν έχουν ήχους εμφανίζονται στο χάρτη σαν Σημεία Ενδιαφέροντος ή πρέπει να τα ψάξω χωριστά?
π.χ. κατέβασα με το POI Edit απο το POI Handler μερικά ΡΟΙ's αλλά δεν πρόλαβα ακόμα να τα εγκαταστήσω.. :roll: . Αυτά θα εμφανίζονται αυτόματα στο χάρτη περνόντας τυχαία απο κοντά ή θα πρέπει να τα επιλέξω?

Gandalf
29-11-06, 12:27
ήσουνα σαφής και σ'ευχαριστώ πολύ!

τώρα κιόλας θα μειώσω την ακτίνα στο 1χλμ.

Με την ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι ακόμα..

με τα υπόλοιπα POI που δεν έχουν ήχους εμφανίζονται στο χάρτη σαν Σημεία Ενδιαφέροντος ή πρέπει να τα ψάξω χωριστά?
π.χ. κατέβασα με το POI Edit απο το POI Handler μερικά ΡΟΙ's αλλά δεν πρόλαβα ακόμα να τα εγκαταστήσω.. :roll: . Αυτά θα εμφανίζονται αυτόματα στο χάρτη περνόντας τυχαία απο κοντά ή θα πρέπει να τα επιλέξω?

Μέσα στην Αθήνα θα πρότεινα ακόμα πιο μικρή ακτίνα. Τα 400 μέτρα είναι το βέλτιστο. (Εγώ το έχω ακόμα πιο μικρό).

Τα εικονίδια των POI τα βλέπεις στο χάρτη (και τα ακούς, εφόσον υπάρχει αρχείο ήχου) αν πατήσεις στο ματάκι αριστερά απο την κατηγορία τους. Αν δεν ενεργοποιήσεις το ματάκι ουτε τα βλέπεις ούτε τα ακούς.

:oops: Μόλις είδα ότι έχεις Tibo. Δεν το έχω δει αυτό το μηχανάκι. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα.

NoiprocS
29-11-06, 12:44
:) δεν πειράζει..

και μόνο η καλή σου θέληση για βοήθεια εμένα μου φτάνει.

Θα το δοκιμάσω και θα σ'ενημερώσω. :wink:

NoiprocS
30-11-06, 15:13
φίλε Gandalf με χαρά μου σ'ενημερώνω καθώς και όποιον άλλον τον ενδιαφέρει ότι και στο TiBO δουλεύουν οι κάμερες και τα ΡΟΙ! :wink:

Gandalf
30-11-06, 20:42
:smt041 Ωραία

fokion
05-12-06, 16:14
Εχοντας χασει καποια επεισοδια του
α. γιατι κα ιπως καποιοι συνφορουμιστες δεν συμετεχουν πλεον
β. μια και το μονο που καταλαβα ηταν οτι ειχε σχεση με τις καμερες
γ. δεν υπαρχει ακομα η ενημερωση για τον Δεκεμβρη

Δικαιουμε αραγε να υποθεσω οτι "ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ"????

και επειδει οτι - λιγο - εχω διαβασει μπορει και τα παραπανω που εχω καταλαβει να ειναι και αυτα λαθος.....

argy
06-12-06, 13:55
Καλό θα ήταν να μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνα αν θα υπάρχει συνέχεια ή όχι...Είναι κρίμα να σταματήσει αυτή η ωραία προσπάθεια.
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μπορεί να συνεχιστεί απο καποιον άλλο φίλο..

argy
08-12-06, 23:21
Καμμία απάντηση??????????

Caveman
09-12-06, 10:55
Καμμία απάντηση??????????

Από τα post στο σχετικό topic φαίνεται πως τα παιδιά που ασχολήθηκαν με τα speedcams αποσύρθηκαν ο ένας μετά τον άλλο για λόγους που πάνω-κάτω αναφέρουν..

Εγώ πάντως εδώ κι ένα μήνα νιώθω οτι δεν βρίσκομαι σ'ένα οποιοδήποτε forum.

Νιώθω οτι βρίσκομαι στην φωλιά του κούκου..

Caveman
09-12-06, 10:56
Edit

panosha
09-12-06, 11:04
Απ' oτι διαβάζω στο myPhone σε λίγες μέρες θα τα βγάλουν. :P

Caveman
09-12-06, 11:17
Απ' oτι διαβάζω στο myPhone σε λίγες μέρες θα τα βγάλουν. :P

..κι απ'ότι φαίνεται, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη..

bbbb
09-12-06, 17:41
Mετά την ιδιαίτερα προσεγμένη δουλειά που έκαναν τα 2 μέλη με τα speedcams είναι εύκολο να περνάμε μόνοι μας τα καινούρια speedcams.Mια βόλτα στο www.anti-camera ένα ψάξιμο στους κωδικούς των speedcam για αντιστοίχηση στις κατάλληλες ομάδες στο destinator, πέρασμα με το OSGPS converter και αυτό ήταν.Προσωπικά τους ευχαριστώ για την δουλειά που έκαναν και μπορώ πλέον να τα περνάω μόνος μου.

argy
09-12-06, 19:57
Mετά την ιδιαίτερα προσεγμένη δουλειά που έκαναν τα 2 μέλη με τα speedcams είναι εύκολο να περνάμε μόνοι μας τα καινούρια speedcams.Mια βόλτα στο www.anti-camera ένα ψάξιμο στους κωδικούς των speedcam για αντιστοίχηση στις κατάλληλες ομάδες στο destinator, πέρασμα με το OSGPS converter και αυτό ήταν.Προσωπικά τους ευχαριστώ για την δουλειά που έκαναν και μπορώ πλέον να τα περνάω μόνος μου.
Το ερώτημα δέν τίθεται για όσους μπορούν να τα περνουν μόνοι τους, αλλά εάν θα μπορούσε να συνεχιστει η υπάρχουσα φιλοσοφία (με τα έτοιμα αρχεία) και για όσους ΔΕΝ μπορούν

bbbb
09-12-06, 20:08
Το ερώτημα δέν τίθεται για όσους μπορούν να τα περνουν μόνοι τους, αλλά εάν θα μπορούσε να συνεχιστει η υπάρχουσα φιλοσοφία (με τα έτοιμα αρχεία) και για όσους ΔΕΝ μπορούν
Συμφωνώ μαζί σου,αλλά από την άλλη γιατί θα πρέπει όταν κάποιος κάνει κάτι αφιλοκερδώς να βγαίνουν κάποιοι "έξυπνοι" και να μειώνουν την προσπάθεια αυτή?

Caveman
09-12-06, 21:19

Εννοείται ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι απλά, ανέκαθεν. Οργανώθηκε και χρειάστηκε προσωπικός κόπος από μέρους τους για να φτάσει μέχρι του σημείου να γίνουν πλέον, τόσο απλά.

Επίσης ένα σωρό επισημάνσεις και λάθη διορθώθηκαν από τους ίδιους, με ομολογουμένως παρα πολύ καλά αντανακλαστικά σε κάθε παράτηρήση που γινόταν στο forum.
...και τελοσπάντων πολλά ακόμα πράγματα που έκαναν και το anti-camera δεν δύναται (το έρμο κι αυτό) να κάνει..

Τελικά, η προσεγμένη δουλειά, που όπως αναφέρεις γινόταν, πάει περίπατο χωρίς την οργάνωση και το προσωπικό μεράκι. Γιατί όπως και να το κάνεις, μια ανοιχτή βάση δεδομένων όπως το anticamera.com (που κι αυτό δουλεύει από μεράκι..!) μπορεί σιγά σιγά να γεμίσει από λανθασμένα σημεία και πολύ δύσκολα θα καθαρίσει εαν κάποιος/οι δεν τραβήξει/ουν το ενδιαφέρον όλων για την διόρθωσή τους..

Το δυσάρεστο, για εμένα σ'αυτή την ιστορία δεν είναι η "κρίση" στα speedcams (όπως είπες κουτσά-στραβά το πράγμα έχει πάρει το δρόμο του).
Το δυσάρεστο, εως και βάναυσο είναι η προοπτική που μπορεί να έχει κάποιος που διαθέτει το προσωπικό μεράκι (ή αγάπη, ή χόμπι, ή βίτσιο, ή όπως θέλεις πέστο) να ασχοληθεί με κάτι και να το προσφέρει.

maximi01
10-12-06, 12:53
Αν και με μεγάλο φόρτο εργασίας, παρακολουθώ σχεδόν ανελλιπώς και με μεγάλη προσοχή τα όσα γράφονται σε αυτό το forum από καταβολής του. Οφείλω λοιπόν να ομολογήσω ότι αυτή ειδικά η συζήτηση με είχε παραξενέψει από την πρώτη στιγμή και ειλικρινά, όσο και αν προσπάθησα να καταλάβω το πρόβλημα, δεν τα κατάφερα. Ποτέ και σε κανένα σημείο του forum δεν έπεσε στην αντίληψή μου η παραμικρή μομφή ή απαξίωση εναντίον των φίλων που είχαν αναλάβει αυτό το thread, με δική τους πρωτοβουλία άλλωστε. Αντίθετα εισέπρατταν συνεχώς επαίνους και ευχαριστίες. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που τους δώσαμε αρμοδιότητες moderator αντίθετα με την αρχή μας να παίζουν τον ρόλο αυτό μόνο άτομα της εταιρίας.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν θερμά να μας δόσεις με παραπομπές (link) τα κείμενα του forum που τεκμηριώνουν τους τόσο σοβαρούς ισχυρισμούς σου: «Φωλιά του Κούκου» γιατί δεν αποκλείω το και ενδεχόμενο να μου ξέφυγαν.
Εγώ για παράδειγμα προσωπικά έχω δεχθεί πολύ σοβαρές επιθέσεις και μάλιστα στα όρια της ευπρέπειας, παρόλα αυτά όμως δεν πάρθηκε κανένα περιοριστικό μέτρο εναντίον οποιουδήποτε. Η ελευθερία της γνώμης θεωρούμε ότι έχει υψίστη προτεραιότητα στο forum αυτό ακόμη και όταν διαφωνούμε ριζικά με κάποιους. Παραφράζοντας μια φράση που αποδίδεται στον Βολτέρο θα έλεγα υπερασπιζόμαστε με όποιο μέσο διαθέτουμε το δικαίωμα να εκφράζετε την άποψή σας ακόμη και όταν αυτή μας βρίσκει ριζικά αντίθετους (με το δικαίωμα φυσικά να εκφράζουμε και εμείς την δικιά μας).
Ως προς τις κάμερες, πολύ σύντομα θα δοθεί πιστεύω μία επαγγελματική λύση που θα σας καλύψει όλους.

panosha
10-12-06, 13:47
Αν και με μεγάλο φόρτο εργασίας, παρακολουθώ σχεδόν ανελλιπώς και με μεγάλη προσοχή τα όσα γράφονται σε αυτό το forum από καταβολής του. Οφείλω λοιπόν να ομολογήσω ότι αυτή ειδικά η συζήτηση με είχε παραξενέψει από την πρώτη στιγμή και ειλικρινά, όσο και αν προσπάθησα να καταλάβω το πρόβλημα, δεν τα κατάφερα. Ποτέ και σε κανένα σημείο του forum δεν έπεσε στην αντίληψή μου η παραμικρή μομφή ή απαξίωση εναντίον των φίλων που είχαν αναλάβει αυτό το thread, με δική τους πρωτοβουλία άλλωστε. Αντίθετα εισέπρατταν συνεχώς επαίνους και ευχαριστίες. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που τους δώσαμε αρμοδιότητες moderator αντίθετα με την αρχή μας να παίζουν τον ρόλο αυτό μόνο άτομα της εταιρίας.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν θερμά να μας δόσεις με παραπομπές (link) τα κείμενα του forum που τεκμηριώνουν τους τόσο σοβαρούς ισχυρισμούς σου: «Φωλιά του Κούκου» γιατί δεν αποκλείω το και ενδεχόμενο να μου ξέφυγαν.
Εγώ για παράδειγμα προσωπικά έχω δεχθεί πολύ σοβαρές επιθέσεις και μάλιστα στα όρια της ευπρέπειας, παρόλα αυτά όμως δεν πάρθηκε κανένα περιοριστικό μέτρο εναντίον οποιουδήποτε. Η ελευθερία της γνώμης θεωρούμε ότι έχει υψίστη προτεραιότητα στο forum αυτό ακόμη και όταν διαφωνούμε ριζικά με κάποιους. Παραφράζοντας μια φράση που αποδίδεται στον Βολτέρο θα έλεγα υπερασπιζόμαστε με όποιο μέσο διαθέτουμε το δικαίωμα να εκφράζετε την άποψή σας ακόμη και όταν αυτή μας βρίσκει ριζικά αντίθετους (με το δικαίωμα φυσικά να εκφράζουμε και εμείς την δικιά μας). Ως προς τις κάμερες, πολύ σύντομα θα δοθεί πιστεύω μία επαγγελματική λύση που θα σας καλύψει όλους.
Ακριβώς αυτός είναι ο ένας από τους δύο λόγους που με κρατάνε ενεργό και μ' έκαναν να αγαπήσω αυτό το φόρουμ. :lol:

Εγώ για παράδειγμα προσωπικά έχω δεχθεί πολύ σοβαρές επιθέσεις και μάλιστα στα όρια της ευπρέπειας, παρόλα αυτά όμως δεν πάρθηκε κανένα περιοριστικό μέτρο εναντίον οποιουδήποτε. Η ελευθερία της γνώμης θεωρούμε ότι έχει υψίστη προτεραιότητα στο forum αυτό ακόμη και όταν διαφωνούμε ριζικά με κάποιους. Παραφράζοντας μια φράση που αποδίδεται στον Βολτέρο θα έλεγα υπερασπιζόμαστε με όποιο μέσο διαθέτουμε το δικαίωμα να εκφράζετε την άποψή σας ακόμη και όταν αυτή μας βρίσκει ριζικά αντίθετους (με το δικαίωμα φυσικά να εκφράζουμε και εμείς την δικιά μας).
Ως προς τις κάμερες, πολύ σύντομα θα δοθεί πιστεύω μία επαγγελματική λύση που θα σας καλύψει όλους.

Αγαπητέ Maximi01
Δυστυχώς όπως ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ έτσι και εδώ , για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν, μας "έφαγε" ο ιός του Ελλαδιστάν.
Πραγματικά λυπάμαι - διότι σε ότι σε αυτή την Χώρα γίνεται - θα πρέπει να υπάρχει αυτός ο Ιός που δρά ως τροχοπέδη.
Όπως και εσύ παραθέτεις αν και η Δημοκρατία είναι γόνος Ελληνικός, δυστυχώς άλλοι την βιώνουν.
Εμείς απλώς την "σκοτώνουμε" .... (μπορείς να αλλάξεις το ο με α !)
Λυπάμαι ειλικρινά !!!!
:( :( :(

petros
10-12-06, 20:33

Μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος ? η επαγγελματική λύση υπονοεί μια μόνιμη σταθερή λύση από την NGI ή από κάποιον τρίτο με ανάλογο κόστος (ή συνδυασμός των παραπάνω)?

mastoris than.
10-12-06, 23:47

Αγαπητέ Maximi01
Δυστυχώς όπως ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ έτσι και εδώ , για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν, μας "έφαγε" ο ιός του Ελλαδιστάν.
Πραγματικά λυπάμαι - διότι σε ότι σε αυτή την Χώρα γίνεται - θα πρέπει να υπάρχει αυτός ο Ιός που δρά ως τροχοπέδη.
Όπως και εσύ παραθέτεις αν και η Δημοκρατία είναι γόνος Ελληνικός, δυστυχώς άλλοι την βιώνουν.
Λυπάμαι ειλικρινά !!!!
:( :( :(
Οχι που θα έχανα την ευκαιρία.Ως προς τις κάμερες......θα αντικατασταθεί το ηχητικό μήνυμα"υπέρβαση ορίου ταχύτητας" με άλλο "τρέξτε ελεύθερα είναι ενεργοποιημένο το speed camera";Λοιπόν,νομίζω η Δημοκρατία είναι πολίτευμα και δεν αφορά επ'ουδενί τις ανθρώπινες σχέσεις,άλλα είναι εκείνα που διαμορφώνουν συμπεριφορές και εκφράσεις,όπως η αλαζονεία και η ματαιοδοξία.Ευτυχώς αυτή η πόρνη ζωή αποδεικνύει τα πάντα και εγώ έχω λάβει τις απαντήσεις μου!

argy
11-12-06, 07:05
Θα ήθελα να συνοψίσω και να τοποθετηθώ σε ορισμένα high lights του συγκεκριμένου topic:
maximi01 έγραψε:

Είμαι απόλυτα σύμφωνος με τη τοπθέτηση εκτός εάν πράγματι υπάρχει η "φωλιά του κούκου":Ο caveman μήπως γνωρίζει κάτι παραπάνω ή απλά είναι απαισιόδοξος??
karma έγραψε:
Αγαπητέ Maximi01
Λυπάμαι ειλικρινά !!!!

Οι χαρακτηρισμοί τύπου "Ελλαδιστάν" παραπέμπουν στην εποχή των παπούδων - γιαγιάδων μας που είχαν την αντίστοιχη έκφραση "ψωροκώσταινα"...Επειδή οι εποχές έχουν ξεκάθαρα αλλάξει προς το καλύτερο, καλό θα είναι αντί να καταφεύγουμε σε τέτοιου είδους δηλώσεις παραίτησης από τα δρώμενα, να προχωράμε σε εξεύρεση λύσεων και μέτρων για ότι μας ενοχλεί....Εάν ο φίλος karma υπονοεί κάτι βαθύτερο ας το αποκαλύψει..

bbbb έγραψε:

argy έγραψε:

bbbb έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σου,αλλά από την άλλη γιατί θα πρέπει όταν κάποιος κάνει κάτι αφιλοκερδώς να βγαίνουν κάποιοι "έξυπνοι" και να μειώνουν την προσπάθεια αυτή?

Ποιοί είναι αυτοί οι "έξυπνοι" τελικά??
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αγαπητοί ...
1. Μαστρο- Θανάση....
Η Δημοκρατία οριοθετεί σχέσεις ανθρώπων... (αυτό άλλωστε είναι και το ευρύτερο νόημα της λέξεως ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ) βεβαιότατα προς το γενικότερο συμφέρον και έννοια.
Η αλαζονεία και η ματαιδοξία είναι τα ΚΥΡΙΑ στοιχεία των Απολυταρχικών Πολιτευμάτων !!! :lol:
2. Θυμωμένε (agry) φίλε μας...
μετά απο 20ετή ενασχόληση με τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα στην ημετέρα Πατρίδα, καθώς και με >5ετή εμπειρία στην εκτός Ελλάδος πραγματικότητα τολμώ να ισχυρισθώ ότι μπορώ κατ' ελάχιστον να δικαιούμαι να αποκαλώ τον Ιό, "Ελλαδιστάν"
Βεβαιότατα οι συγκυρίες και τα δεδομένα τρέχουν προς τα εμπρός και οπωσδήποτε προς το καλλίτερο.Οπωσδήποτε έχει επιτευχθεί πρόοδος. Ιδιαίτερα τα τελευταία 30 έτη.
Όμως η πρόοδος στην πατρίδα μας προχωρά με ρυθμό ιδιαίτερα αργό σε αντίθεση με ΟΛΕΣ τις άλλες χώρες που τρέχει με διαστημικούς ρυθμούς.....
Αλήθεια αγαπητέ φίλε.... πόσες φορές έχεις ακούσει την τετριμμένη (πλέον) έκφραση "Χάσαμε το Τραίνο " ???? και αλήθεια γιατι αυτό να συμβαίνει όχι μία αλλά πάμπολες φορές???.
Δεν κρούει για εσένα τον κώδωνα του κινδύνου ????
????
χωρίς ίχνος πεσιμιστικής διαθέσεως ΠΑΡΑΚΑΛΩ τον όποιον -ειδικότερον εμού - να μας διαφωτίσει (inlight us) !!!! :cry: :cry:

panosha
11-12-06, 09:50
Παιδιά σας έχω νεότερα, χθες βράδυ ήμουν στη φωλιά του κούκου. Απόλαυσα τραγικοκωμικές σκηνές και συνειδητοποίησα γιά άλλη μία φορά πόσο μπορεί να βοηθήσει η ψυχική θεραπεία σε κάποιες περιπτώσεις.
Θυμωμένε φίλε, οι παπούδες και οι γιαγιάδες μας και παραπίσω ακόμα, είχαν καταφέρει να βρουν το νόημα της ζωής και τρόπους να πλησιάσουν την ευτυχία πολύ πριν από μας. Αυτό δεν άλαξε ως σήμερα και ούτε πρόκειται όσο η φύση του ανθρώπου παραμένει ως έχει. Απλά σήμερα δυσκολευόμαστε να δούμε καθαρά γιατί κάποιοι αλαζόνες και ματαιόδοξοι μας αναγκάζουν να ζούμε στην ομίχλη.
Δυστυχώς η ατομικότητα πνίγεται από τα σύγχρονα συστήματα και η οργανωμένη εξουσία πνίγει κάθε φωνή αντίδρασης. :roll:

mastoris than.
11-12-06, 10:12
Παιδιά σας έχω νεότερα, χθες βράδυ ήμουν στη φωλιά του κούκου. Απόλαυσα τραγικοκωμικές σκηνές και συνειδητοποίησα γιά άλλη μία φορά πόσο μπορεί να βοηθήσει η ψυχική θεραπεία σε κάποιες περιπτώσεις.
Θυμωμένε φίλε, οι παπούδες και οι γιαγιάδες μας και παραπίσω ακόμα, είχαν καταφέρει να βρουν το νόημα της ζωής και τρόπους να πλησιάσουν την ευτυχία πολύ πριν από μας. Αυτό δεν άλαξε ως σήμερα και ούτε πρόκειται όσο η φύση του ανθρώπου παραμένει ως έχει. Απλά σήμερα δυσκολευόμαστε να δούμε καθαρά γιατί κάποιοι αλαζόνες και ματαιόδοξοι μας αναγκάζουν να ζούμε στην ομίχλη.
Δυστυχώς η ατομικότητα πνίγεται από τα σύγχρονα συστήματα και η οργανωμένη εξουσία πνίγει κάθε φωνή αντίδρασης. :roll:
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

joannita
11-12-06, 10:42
Λοιπόν, αν αυτό το ρημαδοφόρουμ είχε moderator θα σας έλεγε ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ που έχει σχετικό τόπικ "Διαδικτυακές Μικροκοινωνίες" το οποίο δημιούργησε η αφεντομουτσουνάρα μου 8) (γιατί έχω και γαμώ τις διορατικότητες :smt039 )

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ κάνει βόλτες πέρα δώθε :roll: ... και καταστρέφει κάθε προσπάθεια για σοβαρή συζήτηση .... :smt059

panosha
11-12-06, 11:31
Λοιπόν, αν αυτό το ρημαδοφόρουμ είχε moderator θα σας έλεγε ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ που έχει σχετικό τόπικ "Διαδικτυακές Μικροκοινωνίες" το οποίο δημιούργησε η αφεντομουτσουνάρα μου 8) (γιατί έχω και γαμώ τις διορατικότητες :smt039 )

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ κάνει βόλτες πέρα δώθε :roll: ... και καταστρέφει κάθε προσπάθεια για σοβαρή συζήτηση .... :smt059
Μικρό πράσινο ανθρωπάκι θα σε προτείνω να αναλάβεις το Περί Ανέμων και Υδάτων μιάς που είναι ορφανό το καημένο. :lol:

joannita
11-12-06, 11:36
Είμαι αντιεξουσιάστρια (λέμε τώρα... :roll: ) και κατά βάση άσχετη :-D

argy
11-12-06, 11:39
Αναφερόμενος στους φίλους karma και panosha μπορώ να πώ ότι δεν είμαι θυμωμένος...αντιθέτως μάλιστα!!Απλά έκανα ορισμένες παρατηρήσεις σχετικές με τα γραφόμενα στο σχετικό τόπικ
joannita έγραψε:

Λοιπόν, αν αυτό το ρημαδοφόρουμ είχε moderator θα σας έλεγε ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ που έχει σχετικό τόπικ "Διαδικτυακές Μικροκοινωνίες" το οποίο δημιούργησε η αφεντομουτσουνάρα μου (γιατί έχω και γαμώ τις διορατικότητες )

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ κάνει βόλτες πέρα δώθε ... και καταστρέφει κάθε προσπάθεια για σοβαρή συζήτηση ....

??????????

vasiliadis1
11-12-06, 11:43
Μικρό πράσινο ανθρωπάκι θα σε προτείνω να αναλάβεις το Περί Ανέμων και Υδάτων μιάς που είναι ορφανό το καημένο. :lol:
ορφανο????? :roll: :roll:

joannita
11-12-06, 11:45
α ναι... είσαι νεούδι! σόρρυ :? , να συστηθώ!

Γειά σου argy... εγώ είμαι μια άσχετη προβοκάτορας που μπαίνω και γράφω χαζά... μη μου δίνεις σημασία... :-)

Vasiliadi ΖΕΙΣ ... ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ (μη του δίνεις σημασία!) :-D

argy
11-12-06, 11:49
α ναι... είσαι νεούδι! σόρρυ :? , να συστηθώ!

Γειά σου argy... εγώ είμαι μια άσχετη προβοκάτορας που μπαίνω και γράφω χαζά... μη μου δίνεις σημασία... :-)

Vasiliadi ΖΕΙΣ ... ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ (μη του δίνεις σημασία!) :-D
Γειά σου και σένα....

PanoshAAAAAAAA
Ανακρούω Πρύμνας σχετικά με την γνώμη μου ..για την αφεντιά σου ....
με το ανωτέρω με "έστειλες" (που λένε και οι υιοί μου !!!!)
Συμφωνώ απόλυτα .. και επαυξάνω ....
+100000000000.... (και παέι λέγοντας!!!)

Ιωαννίτα beloved!!!!!!
Μια ώριμη και καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων -νομίζω- έχει θέση σε κάθε φάκελλο,υποφάκελλο, θέμα, όποιο και αν είναι το θέμα ....
Τώρα βέβαια ισχύει και το " όταν λείπουν οι γάτες, χορεύουν τα ποντίκια !!!"

:D :D :D :D :D :D :D :D

Αναφερόμενος στους φίλους karma και panosha μπορώ να πώ ότι δεν είμαι θυμωμένος...αντιθέτως μάλιστα!!Απλά έκανα ορισμένες παρατηρήσεις σχετικές με τα γραφόμενα στο σχετικό τόπικ
joannita έγραψε:

Λοιπόν, αν αυτό το ρημαδοφόρουμ είχε moderator θα σας έλεγε ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ που έχει σχετικό τόπικ "Διαδικτυακές Μικροκοινωνίες" το οποίο δημιούργησε η αφεντομουτσουνάρα μου (γιατί έχω και γαμώ τις διορατικότητες )

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ κάνει βόλτες πέρα δώθε ... και καταστρέφει κάθε προσπάθεια για σοβαρή συζήτηση ....

??????????

Την ταπεινή μου συγνώμη.....
Λόγω ηλικίας( :cry: :cry: ) έκανα αυθαίρετο αναγραμματισμό (argy -> agry).
ου γαρ έρχεται μόνον (το καταραμένο!!!!!!)
(οι συνομήλικοι θα με καταλάβουν !!!!!)

maximi01
11-12-06, 14:02
Ιωαννίτα όπου εμφανιστείς τα κάνεις μπάχαλο. Πάνε και οι Κάμερες ολοταχώς στα περί Ανέμων και Υδάτων :-D :smt106

joannita
11-12-06, 14:21
Αυτουπερασπιστική τακτική Νο1 "Its always someone else's fault":

Τι? Ναι καλά… πάλι εγώ φταίω δηλαδή ε? Τα 20 προηγούμενα ποστ που ήταν άσχετα με το θέμα, εγώ τα έγραψα? Όχι πες! γκοντ νταμιτ…τελικά είναι να μη σου βγει το όνομα… :evil:

Αυτουπερασπιστική τακτική Νο2 "Ο Χριστόδουλας":

Αφού σας λέω καλέ κύριε, δεν ξέρω τίποτα… εγώ διάβαζα και δεν πρόσεξα τι έγινε… __________________________________________________ ___________________
Πάω πάλι στο κλουβί... :(

panosha
11-12-06, 15:06
PanoshAAAAAAAA
Ανακρούω Πρύμνας σχετικά με την γνώμη μου ..για την αφεντιά σου ....
με το ανωτέρω με "έστειλες" (που λένε και οι υιοί μου !!!!)
Συμφωνώ απόλυτα .. και επαυξάνω ....
+100000000000.... (και παέι λέγοντας!!!)
Δεν είχα καταλάβει ότι έχεις τέτοια άποψη γιά μένα, θα σε αναζητήσω οταν έλθω προς Ευβοϊκό μεριά. :lol:

argy
11-12-06, 15:45
Την ταπεινή μου συγνώμη.....
Λόγω ηλικίας( :cry: :cry: ) έκανα αυθαίρετο αναγραμματισμό (argy -> agry).
ου γαρ έρχεται μόνον (το καταραμένο!!!!!!)
(οι συνομήλικοι θα με καταλάβουν !!!!!)
Κανένα πρόβλημα...Ο αναγραμματισμός ήταν έξυπνος...