PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

THEO
11-10-06, 09:56
Καλημέρα
Καταρχήν δεν μπορώ να συνδεθώ στην αναφορά λαθών, μου βγάζει λάθος password, παρότι μπήκα κανονικά με το ίδιο στο φόρουμ.
Ήμουν στην Κομοτηνή για επαγγελματικούς λόγους. Χρειάστηκε να επισκεφτώ την Νομαρχία. Έχω το TIBO S-1000 με τον νέο χάρτη q3 2006. Βάζω λοιπόν χρήσιμα-δημόσιες υπηρεσίες-νομαρχίες-με διεύθυνση την Κομοτηνή και ακτίνα 10 χιλιομέτρων και μου έβγαλε ATE BANK ΑΓ. Μελετίου!!!
Ξανακάνω την διαδικασία βάζοντας διεύθυνση την Ξάνθη, τα ίδια!!!
Ξανακάνω την διαδικασία βάζοντας διεύθυνση την Ξάνθη, αλλά όλη την κατηγορία δημόσιες υπηρεσίες, τα ίδια, ATE BANK ΑΓ. Μελετίου.
Επίσης η χαρτογράφηση της πόλης της Κομοτηνής είχε τόσα προβλήματα που αναγκάστηκα να καταφύγω στον παραδοσιακό τρόπο της ερώτησης για να βγάλω άκρη. Πλήθος μονοδρομήσεων, πεζοδρομήσεων, λάθος ονόματα οδών, έλλειψη οδών πχ Θησέως( μπροστά από την Νομαρχία) και λοιπά προβλήματα σε όλο το εύρος και πλάτος της πόλης.

Κατανοώ ότι το πλήθος των πληροφοριών που έχετε να διαχειριστείτε είναι τεράστιο, αλλάζει συνεχώς και ότι πολλές πόλεις δεν τις έχετε εντάξει πλήρως στο σύστημα. Όμως πιστεύω ότι θα ήταν προτιμότερο να μην υπάρχει καν η πόλη στον χάρτη παρά να παρουσιάζει τόσα προβλήματα.

Φιλικά πάντα
Θόδωρος

zeppelin
11-10-06, 11:36
Η δημιουργία λογαριασμού στην Εφαριμογή αναφοράς λαθών απαιτείται εκ νέου ανεξάρτητα αν κάποιος έχει λογαριασμό στο foum της NGi.

1ον πρέπει να κατεβάσεις το λίγο πιο καινούργιο χάρτη που διορθώνει το πρόβλημα με τις ΑΤΕ bank.
2oν πρέπει να βάζεις αφετηρία τη περιοχή στην οποία θα αναζητήσεις "Χρήσιμα"
3ον Αν γνωρίζεις ότι στη πόλη που θα κινηθείς δεν υπάρχουν μονοδρομήσεις, τότε δεν ακολουθείς το destinator στις "παρανομίες" που σου προτείνει. Πάντως στην επόμενη έκδοση οι περισσότερες πόλεις από αυτές που δεν έχουν "πλήρη δεδομένα πλοήγησης" θα ενημερωθούν.

THEO
11-10-06, 12:02
Ευχαριστώ για την απάντηση
Δεν ήξερα ότι υπάρχει νέα έκδοση του χάρτη. Πρέπει να τον ξανακατεβάσω προφανώς.
Για να βρω κάτι στην κατηγορία των χρησίμων, κάνω την διαδικασία όπως μου λες.Απλά ήθελα να δω αν το πρόβλημα υπήρχε σε μεγαλύτερο εύρος χιλιομέτρων.Και όντως υπήρχε.

Συνεχίστε την καλή δουλειά
Θόδωρος

petros
11-10-06, 19:49
Η δημιουργία λογαριασμού στην Εφαριμογή αναφοράς λαθών απαιτείται εκ νέου ανεξάρτητα αν κάποιος έχει λογαριασμό στο foum της NGi.

3ον Αν γνωρίζεις ότι στη πόλη που θα κινηθείς δεν υπάρχουν μονοδρομήσεις, τότε δεν ακολουθείς το destinator στις "παρανομίες" που σου προτείνει. Πάντως στην επόμενη έκδοση οι περισσότερες πόλεις από αυτές που δεν έχουν "πλήρη δεδομένα πλοήγησης" θα ενημερωθούν.

Για θράκη (Ξάνθη+Κομοτηνή+Αλεξανδρού ολη) + Κατερίνη θα υπάρχουν βελτιώσεις (εύρεση με αρίθμηση πλέον) στην επόμενη έκδοση?

zeppelin
12-10-06, 12:22
Όλες οι πόλεις που ανέφερες είναι στη λίστα μας. Θα είναι στην επόμενη έκδοση!